Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bescherm uw bedrijf

Security awareness training

Op zoek naar een opleiding die uw medewerkers helpt om cybergevaren te kunnen herkennen?
Onze alomvattende aanpak van security awareness zorgt ervoor dat uw medewerkers volledig zijn opgeleid om echte cybergevaren te herkennen en weten hoe ze ermee kunnen omgaan.

Functies

Security awareness training

powered by
Phished-logo-open-graph.webp

Phishing simulaties
gebaseerd op AI

Phishing & smishing simulaties zijn gepersonaliseerd per individuele ontvanger en zorgen voor een realistische phishing-training, dankzij een sterke focus op lokale merken en standaarden.

Actieve
rapportage

Medewerkers herkennen en rapporteren actief phishing risico's. Echte phishing mails worden in quarantaine geplaatst en uit mailboxen verwijderd en er wordt direct feedback gegeven over de echtheid van de mails.

Training sessies
en controlepunten

Behandelt elk type risico door korte en hapklare lessen over verschillende onderwerpen en via verschillende formats. Medewerkers ontvangen wekelijks inhoud die hun competentie test en dit beïnvloedt het risiocgedrag van de medewerker rechtstreeks.

Functie voor
risicowaarschuwingen

Real-time inzicht in de huidige en toekomstige risico's van de organisatie. Het monitoren van externe gevaren en het geven van duwtjes in de rug voor identiteitsfraude, spoofing en typfouten. Waarschuw medewerkers voor onbetrouwbare campagnes zowel in hun professionele als privé-netwerken.

HOEUTEBESCHERMEN TEGENCYBERAANVALLEN?

EEN GIDS VOOR BUSINESS MANAGERS

Contacteer ons

Contacteer ons vandaag en verbeter
het risicogedrag van uw medewerkers

Lees verder

Blog

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).