Zoek
Sluit dit zoekvak.

Grote voordelen van het inhuren van een WordPress developer

wordpress developer

Internet is een steeds veranderende omgeving die regelmatig aangepast dient te worden. Om een WordPress site te creëren die past bij de behoeften van uw bedrijf, moet u er rekening mee houden dat de flexibiliteit van een gekozen ontwerp essentieel is. Niet alleen dat de algoritmen van zoekmachines regelmatig veranderen, maar de behoeften van uw bedrijf kunnen met de tijd variëren. Wanneer u investeert in website ontwikkeling, investeert u het best in een platform dat aan al uw mogelijke doelen voldoet. Misschien heeft uw bedrijf op dit moment bijvoorbeeld geen online winkel nodig.
Echter, zult u deze in de toekomst misschien wel nodig hebben, en als u een website laat ontwikkelen door professionals, zijn eventuele latere aanpassingen binnen hetzelfde platform mogelijk. WordPress is een platform die achter meer dan 34% van de bestaande websites staat. Lees verder in dit artikel om alle voordelen te leren van het inhuren van een WordPress developer, of u nu een nieuwe website wilt creëren of een huidige aan wilt laten passen.

Technische support

Hoewel IT bedrijven wereldwijd een dominante rol beginnen te spelen, hebben de meeste bedrijven nog steeds een niet-technische achtergrond. Als uw bedrijf een van hen is, verzekert het inhuren van een WordPress professional u dat u technische ondersteuning krijgt bij het runnen van uw website.

De WordPress developer helpt u niet alleen bij het creëren en ondersteunen van uw website. U kunt de developer ook vragen om u door de meest voorkomende problemen, probleemoplossingen en fouten te begeleiden, zoals syntax errors, interne serverfouten, 404, fouten bij het tot stand brengen van een databaseverbinding, time-out van de verbinding en white screen of death.

Maatwerk

Er is een algemene overtuiging dat iedereen een WordPress website kan maken door simpel een thema aan te kopen en het te implementeren. Echter, wanneer u een website creëert die aan al uw zakelijke behoeften voldoet, biedt het inhuren van een WordPress developer u de kennis om plugins te kiezen en deze te implementeren. Thema aanpassing is ook een van de belangrijkste voordelen van het inhuren van een WordPress developer. Updates en software patches voor zowel thema’s als plugins zijn iets dat constante monitoring, uitgebreide kennis en eerdere ervaring vereist. WordPress developers weten welke updates nodig zijn en welke niet en zorgen ervoor dat uw website meer functionaliteiten heeft. Sommige updates kunnen bugs veroorzaken en elke update moet door een professional worden gecontroleerd.

Bovendien kunnen developers een voor mobiel geoptimaliseerde WordPress website creëren, aangezien steeds meer gebruikers hun mobiele apparaten gebruiken tijdens het bezoeken van websites. Een goede website is leesbaar op een laptop, tablet, smartphone en alle andere apparaten die toegang hebben tot internet.

Betere functionaliteit

Site snelheid en functionaliteit berusten op codeervaardigheden. WordPress developers kunnen verschillende codeertalen gebruiken, zoals: PHP, CSS, MYSQL en HTML. Dit vergroot de functionaliteit en het algehele ontwerp van de website. WordPress websites gemaakt door professionals gebruiken SSD hosting. Op deze manier worden de WordPress websites een stuk sneller geladen dan bij traditionele hosting.

Technische zoekmachine optimalisatie en webanalyse

Bij het rangschikken van uw website, beslissen zoekmachines hoe deze worden gerangschikt, niet alleen op basis van uw inhoud. Het analyseert ook de technische optimalisatie, site snelheid en algehele functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Ervaren WordPress developers kunnen aan alle belangrijke vereisten van zoekmachines voldoen. Het hoogste percentage van elk websitebezoek is afkomstig van zoekmachines. U moet alles doen wat in uw vermogen ligt om ervoor te zorgen dat uw website goed scoort voor zoektermen die betrekking hebben op uw bedrijf. Professionele developers hebben ook de neiging om goede SEO plugins te kiezen, zoals Yoast, waarmee u later beter geoptimaliseerde inhoud kunt maken.

Naast een goede zoekmachine optimalisatie, is een verbindende website met Google Analytics, Google Ads en andere analytische tools essentieel als u naar de interesses en behoeften van uw potentiële klanten wilt luisteren en een betere content wilt maken die bezoekers naar klanten zal converteren. Dit is de manier om het succes van uw campagnes bij te houden. Hetzelfde geldt voor het verbinden van uw website met uw social media accounts en het installeren van verschillende tracking tags en codes zoals Facebook pixel.

Data security

Het inhuren van WordPress professionals betekent dat het bedrijf dat u hebt ingehuurd zijn eigen servers heeft en een speciale server voor uw gegevens zal creëren. Ze zullen ook alle benodigde beveiligingsupdates installeren om ervoor te zorgen dat de website zo veilig mogelijk is. Veel bedrijven die WordPress webdesign aanbieden, bieden ook back-up services om uw website te beschermen tegen cyberaanvallen. Dit is handig als de site wordt verwijderd of als er gegevens verloren gaan. Onbedoelde coderingsfouten kunnen ook schadelijk zijn voor uw databases en dat is wanneer back-ups ook erg nuttig zijn.

Bespaart tijd en brengt creativiteit

Het creëren en veilig houden van een grote en mogelijk gecompliceerde, functionele website is tijdrovend, Het inhuren van professionals om dit te doen, bespaart uw medewerkers tijd om zich te concentreren op activiteiten die meer omzet opleveren.

Het Unique Selling Point (USP) van uw merk is iets dat een ervaren WordPress developer kent en kan aanpakken. Op basis daarvan creëren ze een platform dat daar bij past. Het brengt ook visuele creativiteit en geweldige ontwerpnormen. Als je niet goed bent in creatieve taken, kun je het beter aan professionals overlaten.

Hoe kan ITAF u helpen?

Of je nu een commerciële website nodig hebt voor je bedrijf of een website voor de club of vereniging, ITAF bouwt websites die voldoen aan de huidige eisen van de moderne internetgebruiker. Als u hulp nodig heeft bij de huidige of nieuwe website, zal ons gespecialiseerde team ervoor zorgen dat uw online aanwezigheid op zijn best blijft.

Neem voor meer informatie over ITAF webdesign en ontwikkeling contact met ons op, en we helpen u graag verder.

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).