Over ons

Over ons

Dit is ons verhaal...

ITAF – ICT-partner

ITAF is een toonaangevend ICT-bedrijf voor het KMO in de regio Vlaanderen, België met het hoofdkantoor in Gent. Opgericht door de CEO Jurgen Dumont in 1999, in de loop der jaren is het bedrijf gegroeid met meer dan 60 werknemers, consultants en specialisten die dagelijks meer dan 1500 klanten helpen en ondersteunen.

Our Approach
ICT and Digital Transformation Partner
Word of a CEO
Faces of ITAF
Working at ITAF
ITAF timeline

Onze aanpak

ITAF handhaaft de waarden van het familiebedrijf en breidt haar portfolio maandelijks uit, en opereert vanuit 6 locaties in Vlaanderen – Gent, Brussel, Antwerpen, Turnhout, Roeselare en Leuven (De Hoorn) – ondersteund door kantoren in Belgrado en Novi Sad, Servië.

Kennis

Als aanbieder van meer dan 100 services weten we bij ITAF hoe we de kennis van onze medewerkers moeten respecteren door constante training en verbetering van services en processen. We hebben geleerd dat dit een continu proces is en dat de beste manier om het doel te bereiken is om te leren en om steun van elkaar te krijgen.

Ervaring

We ondersteunen de afgelopen 20+ jaar meer dan 1500 klanten in heel België en breder. Het uitbreiden van de waardevolle ICT-ervaring en het bieden van de beste oplossingen voor het beheer van verschillende ICT-projecten door de jaren heen, geeft ons vertrouwen in de dagelijkse uitdagingen en processen.

Doeltreffendheid

Het plannen, uitvoeren en beheren van projecten binnen gerespecteerde tijdschalen is een van onze kernwaarden, omdat we vinden dat tijd een van de belangrijkste middelen is voor onze klanten en onszelf. Precisie, toewijding, verantwoordelijkheid gecombineerd met sterke interne processen is wat we dagelijks proberen te bereiken.

Rendement

Het plannen, uitvoeren en beheren van projecten binnen gerespecteerde tijdschalen is een van onze kernwaarden, omdat we vinden dat tijd een van de belangrijkste middelen is voor onze klanten en onszelf. Precisie, toewijding, verantwoordelijkheid gecombineerd met sterke interne processen is wat we dagelijks proberen te bereiken.

ICT en digitale transformatiepartner

Ambassadeur van ICT-groei

Als een zilver,-, goud,- en platinapartner voor de producten van de meest bekende IT-bedrijven, met meer dan 100 gerelateerde services in haar portfolio, wil het bedrijf ambassadeur zijn van ICT-groei en vooruitgang in het tijdperk van digitale transformatie. We worden geleid door voortdurende vaardigheidsupgrades voor onze medewerkers en het vinden van de perfecte en meest effectieve ICT-oplossingen voor onze klanten.

CEO aan ‘t woord

We bouwden aan ITAF op dezelfde waarden die we in elke persoon aantroffen met wie dit bedrijf door de jaren heen groeide. Eersteklas klantenservice en uitmuntendheid, expertise, het delen van kennis en continu leren is iets dat ITAF en haar mensen een team maakt dat klaar is voor elke uitdaging en taakcomplexiteit in een dynamische ICT-wereld.
Jurgen Dumont
CEO, ITAF

Gezichten van ITAF

Ben

Operations Manager

Ilse

Servicedesk-talent

Bozo – Network Engineer

Božo

Netwerkingenieur

Gabriel – IT Consultant

Gabriel

IT-consultant

Katrien – HR Manager

Katrien

HR-manager

Dieter – Project & Service Manager

Dieter

Project- en servicemanager

Momcilo – Linux Specialist

Momčilo

Linux-specialist

Ivan – Unified Communications Engineer

Ivan

Unified Communications Engineer

Frederic – System Administrator

Frederic

Systeembeheerder

Nikola – Windows Engineer

Nikola

Windows Engineer

Ognjen – Field Engineer

Ognjen

Field Engineer

Chris – ICT support and Hardware

Chris

ICT-ondersteuning en hardware

Werken bij ITAF

Bij ITAF zijn we ons ervan bewust dat we alleen samen en met volledig respect voor de balans tussen werk en privéleven van elk individu geweldige dingen kunnen bereiken als bedrijf. Daarom is elke dag gewijd aan het upgraden van ons moderne platform en het creëren van een betere werkervaring voor werknemers op de werkplek.

Kantoren op centrale locaties

Bij ITAF vinden we zowel het professionele als het persoonlijke leven even belangrijk, dus de juiste balans tussen leven en werk is een must. Centrale locaties van onze kantoren bieden u goede woon,- en werkmogelijkheden en tijdsbesparing bij het bereiken van de hotspots van de centrale stad in uw vrije tijd.

Omdat we snel groeien in cijfers, onderhoudt ITAF de platte organisatie – communicatie en delen op elk niveau, gemakkelijk bereikbare ‘knowhow’ en grondige, maar snelle besluitvormingsprocessen.

Weten en delen

Groeiende en dynamische industrie

Een van onze kernwaarden is ervaring en we streven er altijd naar nieuwe te adopteren! De ICT-industrie biedt de mogelijkheid om dagelijks nieuwe dingen te leren via geïnteresseerde ad hoc / lopende projecten onder leiding van ‘state of the art’ technologie, services en tooling.

ITAF door de jaren heen

1999
2001
2004
2006
2009
2009
2012
2012
2013
2016
2017
2018
2019
2020
1999 +
1999 +
1999 +
1999 +

Oprichting en softwareontwikkeling

ITAF begon als een softwareontwikkelingsbedrijf in Gent, Oost-Vlaanderen, gericht op webgebaseerde applicaties en voornamelijk op het ColdFusion-applicatieontwikkelingsplatform.

Hardware-services

ITAF heeft de services uitgebreid met hardware-ondersteuning en -benodigdheden (notebooks, printers en kantoorapparatuur), omdat het voor de meeste bedrijven de tijd en nood er was om computers te assembleren. In de jaren later werd ITAF partner van Compaq (vandaag HP), Dell en IBM (vandaag Lenovo).

Datacenter- en IT-infrastructuurdiensten

ITAF begon datacenter-services te leveren. Dit was het jaar waarin gegevensverwerking, opslag en netwerkbeheerde services voor ondernemingen vorm gaven aan de huidige ITAF-expertise.

De eerste ICT-acquisitie

ITAF heeft een groot ICT-bedrijf overgenomen, datacenterexpertise blijven ondersteunen en zijn aanwezigheid en portfolio van ICT-diensten uitbreiden.

ITAF-telefoondiensten

De snelheid op de markt voor telefonie en geïntegreerde communicatiesystemen voor klanten is net begonnen. In de komende jaren heeft ITAF het VoIP-platform als een service aan zijn portfolio toegevoegd, waardoor het bedrijf een expert is in telecominfrastructuurnetwerk.

ITAF werd internetprovider

Stabiele verbinding en eersteklas klantenservice zorgden ervoor dat ITAF een internetprovider werd. Sindsdien biedt ITAF het veilige en snelle internetgegevensverkeer via eigen netwerk aan klanten en groeit het continu binnen draadloze technologie. 2012 - Uitbreiding in West-Vlaanderen - Ontwikkeling van het ICT-servicecentrum voor West-Vlaanderen en ondersteuning op locatie / ter plaatse voor het groeiende netwerk van klanten in West-Vlaanderen.

Uitbreiding in West-Vlaanderen

Ontwikkeling van het ICT Service Center voor West-Vlaanderen en ondersteuning op locatie / ter plaatse voor het groeiende netwerk van klanten in West-Vlaanderen.

ITAF gaat internationaal

Opening van een vestiging voor ondersteuning en ontwikkeling van ICT-diensten in Belgrado, Servië en inhuren van gespecialiseerd ondersteunend personeel - ICT-specialisten Service Desk-operators.

De tweede ICT-acquisitie

ITAF heeft een bekend ICT-bedrijf overgenomen, waarmee de aanwezigheid en uitbreiding van beheerde ICT-diensten en een verdere uitbreiding van de klantenportefeuille is vastgesteld.

Novi Sad-opening

Nog een Servische vestiging in de stad Novi Sad, als tweede ICT-ondersteunings- en ontwikkelingscentrum in Servië, rekening houdend met gespecialiseerde personeelsleden vanwege een groot aantal klanten en uitbreiding van ICT-experts.

Jaar van uitbreiding

Openingen van ICT-servicecentra in Brussel (Zaventem), Antwerpen en Turnhout als een belangrijke uitbreiding van IT-ondersteuningsdiensten in de hoofdstad en De Kempen.

Dynamic Cloud Platform Release

ITAF heeft een op maat gemaakt cloudplatform uitgebracht met de naam Dynamic Cloud Platform, als reactie op een Microsoft Azure, AWS en Google Cloud. Het doel is niet om te concurreren, maar om een ​​extra alternatief voor klanten te bieden.

ICT Service Center Leuven

Verdere groei in de 10 'leidde tot de opening van een zesde locatie in Vlaanderen, gevestigd in Leuven, met het idee om onze klanten in de regio Vlaams-Brabant te ondersteunen.

Overname van Netcon bvba

ITAF heeft Netcon overgenomen, een bekend ICT-bedrijf in de regio Vlaams-Brabant, dat de groei, de portfolio en de groei van diensten vooropstelt in het leveren van een eersteklas ICT-ondersteuning.

Implementatie van Microsoft-services

Implementatie van Microsoft-services - Meer dan 500 tevreden klanten uit MKB, bedrijven en ondernemingen, voorzien van Microsoft-services (Azure cloud, Office 365, Dynamics 365 en andere licenties).

HP managed services

Als HP Platinum-partner zijn we er trots op dat we meer dan 900 HP managed services hebben geleverd, waaronder printer managed services, laptops configuratie en levering en HP bedrijfsoplossingen.

Dell hardware managed services

Professionele Dell-apparatuur (ook geconfigureerd en onderhouden) voor meer dan 90 klanten in België.

ITAF IT Partner

ITAF groeit constant samen met zijn empolyees en klanten, en biedt meer dan 100 beheerde ICT-diensten en meer dan 3,650 succesvol geleverde projecten. Bij te werken.

Waarom ITAF?

Ervaring en kennis in cijfers en feiten

ITAF heeft meer dan 20 jaar internationale ervaring en expertise op het gebied van IT-infrastructuurprojecten, business, applications, implementatie en licentiëring en IT support.

ITAF heeft meer dan 20 jaar internationale ervaring en expertise op het gebied van IT-infrastructuurprojecten, business, applications, implementatie en licentiëring en IT support.

ITAF heeft meer dan 20 jaar internationale ervaring en expertise op het gebied van IT-infrastructuurprojecten, business, applications, implementatie en licentiëring en IT support.

Meer dan 1500 klanten bedienen, opleiden en adviseren in België en internationaal - het bouwen, beheren en ondersteunen van KMO-, bedrijfs- en overheids-IT-infrastructuren.

Meer dan 1500 klanten bedienen, opleiden en adviseren in België en internationaal - het bouwen, beheren en ondersteunen van KMO-, bedrijfs- en overheids-IT-infrastructuren.

Meer dan 1500 klanten bedienen, opleiden en adviseren in België en internationaal - het bouwen, beheren en ondersteunen van KMO-, bedrijfs- en overheids-IT-infrastructuren.

Meer dan 60 gespecialiseerde en gecertificeerde specialisten en consultants staan klaar om te helpen bij A-Z-problemen en -taken met betrekking tot de implementatie en ondersteuning van ICT-producten en diensten.

Meer dan 60 gespecialiseerde en gecertificeerde specialisten en consultants staan klaar om te helpen bij A-Z-problemen en -taken met betrekking tot de implementatie en ondersteuning van ICT-producten en diensten.

Meer dan 60 gespecialiseerde en gecertificeerde specialisten en consultants staan klaar om te helpen bij A-Z-problemen en -taken met betrekking tot de implementatie en ondersteuning van ICT-producten en diensten.

Meer dan 3650 succesvol afgeleverde projecten met een breed scala aan ICT-infrastructuur.

Meer dan 3650 succesvol afgeleverde projecten met een breed scala aan ICT-infrastructuur.

Meer dan 3650 succesvol afgeleverde projecten met een breed scala aan ICT-infrastructuur.

ITAF heeft zijn eigen ruimte in meerdere datacenters met een geavanceerd multiservice-netwerk. We kunnen u internettoegang en een privé-netwerkverbinding tussen uw kantoor en uw servers bieden in ons eigen datacenter.

ITAF heeft zijn eigen ruimte in meerdere datacenters met een geavanceerd multiservice-netwerk. We kunnen u internettoegang en een privé-netwerkverbinding tussen uw kantoor en uw servers bieden in ons eigen datacenter.

ITAF heeft zijn eigen ruimte in meerdere datacenters met een geavanceerd multiservice-netwerk. We kunnen u internettoegang en een privé-netwerkverbinding tussen uw kantoor en uw servers bieden in ons eigen datacenter.

Gecertificeerde en trotse partners van Microsoft, Dell, HP, Cisco, Trend Micro...

Gecertificeerde en trotse partners van Microsoft, Dell, HP, Cisco, Trend Micro...

Gecertificeerde en trotse partners van Microsoft, Dell, HP, Cisco, Trend Micro...

ITAF richt zich zowel op bedrijfstechnologie als op de juiste hardware en tooling die het verschil maken en impact creëren.

ITAF richt zich zowel op bedrijfstechnologie als op de juiste hardware en tooling die het verschil maken en impact creëren.

ITAF richt zich zowel op bedrijfstechnologie als op de juiste hardware en tooling die het verschil maken en impact creëren.

Slider

Oplossingen en diensten

Microsoft
Services

IT Support
Services

ICT
Services

Cloud &
Hosting

Security
Services

Field
Services

Hardware
& Software

Modern
Workplace

Nieuwste van onze blog
Scroll Up