Search
Close this search box.

Digitale werkplek

Professionele business toepassingen

Het concept van een digitale werkplek biedt hardware en software om op eender welk moment, vanaf gelijk welk toestel of locatie te kunnen werken.
Bel ons om te weten te komen wat de juiste toolset voor uw organisatie is.

Hardware

Moderne werkplek apparatuur

Professionele hardware voor bedrijven

State-of-the-art desktops, notebooks, telefoontoestellen, tablets en randapparatuur. Premium hardware merken zoals Apple, HP, Dell, Lenovo en Microsoft. Onze specialist hardware voor eindgebruikers adviseert u.

VoIP en videoconferencing systemen

Professionele VoIP toestellen gaande van Desk en DECT telefoons tot videoconferencing systemen. Merken van wereldklasse zoals Yealink, Grandstream en SNOM ondersteund door onze ervaren VoIP consultants.

Beheerde printers

Kyocera multifunctional printers besparen u kosten, zijn eenvoudig in gebruik, veilig en verhogen de efficiëntie, zowel op kantoor als thuis. Inclusief onderhoud, monitoring en betalen per afdruk.

Hardwarebundels

Transformeer de werkplek met digitale bundels

Software

Tooling voor de moderne werkplek

Microsoft 365

Het abonnement dat verschillende services bundelt, inclusief mail, office apps, security diensten en applicaties om samen te werken.

Microsoft Teams

Set-up van een performant bedrijfsplatform om samen te werken, uw bedrijfsgegevens migreren van andere omgevingen naar Sharepoint. Advies en ondersteuning beschikbaar.

Microsoft Copilot

Copilot voor Microsoft 365 is een AI-tool die je helpt bij je dagelijkse taken.

SharePoint Online

Set-up van een performant bedrijfsplatform om samen te werken, uw bedrijfsgegevens migreren van andere omgevingen naar Sharepoint. Ondersteuning en 24/7 monitoring beschikbaar.

3CX Voip software

Een wereldleider op het gebied van VoIP-telefonie, biedt een cloud unified communications systeem geschikt voor bedrijven van elke omvang en branche

Antivirus

Nieuwste generatie antivirus ter preventie van digitale bedreigingen and anti-malware om schadelijke software te verwijderen.

Adobe licenties

Creatieve apps en designdiensten, fotografie, video, UX en meer om content te creëren die uw merk naar een hoger niveau tilt.

Tool voor wachtwoordbeheer

Bitwarden is een tool voor wachtwoordbeheer die is ontworpen om de wachtwoordbeveiliging voor bedrijven van elke omvang te vereenvoudigen en te versterken. Vermindert het risico op inbreuken en verbetert de algemene cyberbeveiligingspositie.

Neem contact op

Transformeer uw werkplek met de
hardware- en softwareoplossingen van ITAF.
Neem contact op met ons om aan de slag te gaan.

Lees verder

Blog

Omarm de door AI aangedreven
toekomst van werk

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).