Careers

Careers

Ontdek de carrièremogelijkheden bij ITAF.

Kom bij ons team

ITAF is op zoek naar enthousiaste, getalenteerde en gemotiveerde mensen met een sterk gevoel voor teamwerk en sterke communicatieve vaardigheden.

Werken bij ITAF

Bij ITAF zijn we ons ervan bewust dat we alleen samen en met volledig respect voor de balans tussen werk en privéleven van elk individu geweldige dingen kunnen bereiken als bedrijf. Daarom is elke dag gewijd aan het upgraden van ons moderne platform en het creëren van een betere werkervaring voor werknemers op de werkplek.

Kantoren op centrale locaties

Bij ITAF vinden we zowel het professionele als het persoonlijke leven even belangrijk, dus de juiste balans tussen leven en werk is een must. Centrale locaties van onze kantoren bieden u goede woon,- en werkmogelijkheden en tijdsbesparing bij het bereiken van de hotspots van de centrale stad in uw vrije tijd.

Omdat we snel groeien in cijfers, onderhoudt ITAF de platte organisatie – communicatie en delen op elk niveau, gemakkelijk bereikbare ‘knowhow’ en grondige, maar snelle besluitvormingsprocessen.

Weten en delen

Groeiende en dynamische industrie

Een van onze kernwaarden is ervaring en we streven er altijd naar nieuwe te adopteren! De ICT-industrie biedt de mogelijkheid om dagelijks nieuwe dingen te leren via geïnteresseerde ad hoc / lopende projecten onder leiding van ‘state of the art’ technologie, services en tooling.

Open posities

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.

Blijf geïnformeerd

Abonneer op onze nieuwsbrief