Zoek
Sluit dit zoekvak.

IT Security

WENST U UW IT-SECURITY TE TESTEN?

IT-security en cybersecurity spelen een cruciale rol in het beschermen van uw bedrijfsgegevens, infrastructuur en geldstromen. Bel ons en beveilig uw IT-omgeving.

Hoe bescherm ik mijn bedrijf tegen wachtwoordinbreuken?

Een handleiding voor managers

eBook_Password-Breaching-Defense_mockup-NL-blue

Diensten

IT Security Diensten

Antivirus en
Antimalware

Nieuwste generatie antivirus ter preventie van digitale bedreigingen and anti-malware om schadelijke software te verwijderen.

Secure Desktop Management

Verzeker u van gedegen beveiliging voor elke hardware binnen uw IT-infrastructuur. Computers beheren, softwarelicenties, patches installeren, software implementeren en de controle over desktops overnemen.

Security
Patching

Opvolgen van beschikbare security patches en automatisatie van installatie van updates om te voorkomen dat schadelijke bedreigingen uw IT-omgeving binnendringen.

Verwijderen van gegevens en wissen van schijven

Veilige gegevensverwijdering van verouderde IT-activa zoals servers, harde schijven, datacenterapparatuur volgens de Internationale Data Destruction Standards.

Mail
Protection

Beveiliging van mailboxes tegen aanvallen, phishing en ransomware door uw e-mails te versleutelen en beveiligingsfilters in te stellen.

Intrusion Detection System

Een beschermingsniveau dat externe aanvallen op uw netwerk, bedrijfspc of server herkent, monitort, opspeurt en analyseert.

Secure Cloud Firewall

Cloudgebaseerde firewall die leidt tot een netwerkdesign waarbij alle locaties van uw organisatie beveiligd worden door een firewall (cluster).

Cloud Back-up

Beveiliging van uw kritieke bedrijfsgegevens in geval van een ramp. Het uitvoeren van een volledige cloud back-up van uw bestanden, databases en applicatiegegevens.

Security Audit

Uitgebreide beveiligingsaudit die de pijnpunten van uw IT-infrastructuur blootlegt, op basis waarvan we op maat van uw organisatie beveiligingsmaatregelen kunnen implementeren.

Security Awareness Training

Uw medewerkers opleiden over digitale bedreigingen zoals phishing en social engineering, en bewustzijn creëren over good practices voor wachtwoordbeveiliging, gegevensclassificatie en fysieke beveiliging.

Microsoft 365
Backup

Een upgrade voor de Microsoft basisbescherming tegen gegevensverlies. Deze cloudback-up biedt verregaande bescherming tegen gegevensverlies.

Tool voor wachtwoordbeheer

Bitwarden is een tool voor wachtwoordbeheer die is ontworpen om de wachtwoordbeveiliging voor bedrijven van elke omvang te vereenvoudigen en te versterken. Vermindert het risico op inbreuken en verbetert de algemene cyberbeveiligingspositie.

Neem contact op

Bescherm uw bedrijf tegen digitale bedreigingen met
ervaren IT-security oplossingen. Contacteer ons nu.

Lees verder

Blog

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).