Zoek
Sluit dit zoekvak.

On-Site Support

HEEFT U FIELD IT-SUPPORT NODIG?

IT field engineers zorgen voor de fysieke apparatuur. Ons ICT field services portfolio omvat een breed scala aan verschillende diensten waaronder installaties, IT-surveys, reparatietaken. Bel ons om uw noden bij u ter plaatse te bespreken.

Diensten

Professionele ICT-diensten on-site

Rack
Management

Zonder zorgen zetten we uw racks op orde, inclusief opkuis en kabelbeheer. Een goed georganiseerd rack helpt bij het verhogen van de algemene beschikbaarheid van de infrastructuur en vergemakkelijkt het onderhoud van de apparaten in het rack.

Structured Indoor & Outdoor Cabling

Installeren van binnen- en buitenkabels, inclusief het afwerken van de kabels in het rack. We doen koper-, coax- en glasvezelinstallaties.

Wireless Point-to-Point Connection

Een betrouwbare draadloze verbinding tussen uw gebouwen. Gebruik van WiFi-antennes op het dak, volledig beheerd tot 30km.

Fiber Splicing &
Fiber Termination

Glasvezel splicing, inclusief levering en installatie van alle fibergerelateerde hardware (patchpanelen, SFP's, switches en mediaconverters).

On-site Configuratie en Herstellingen

Field diensten voor de installatie en configuratie van hardware, dringende herstellingen en/of netwerkhardware.

MEETING ROOM VIDEOCONFERENCING

Installatie van de hardware, configuratie en testen, kabelmanagement en training. Leveren van een gebruiksklaar videoconferencing systeem.

Neem contact op

WIJ HELPEN U MET UW ICT-UITDAGINGEN.
Contacteer ons vandaag nog voor een gesprek.

Lees verder

Blog

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).