Search
Close this search box.

Basisprincipes van het opzetten van een vergaderruimte en werkstation

vergaderruimten

De opkomst van werken op afstand in de afgelopen twee jaar zorgde voor een groeiende vraag om ook te investeren in het inrichten van vergaderruimten voor hybride vergaderingen en kantoorwerkplekken.

De field engineers van ITAF zijn zeer gekwalificeerd in het inrichten van zowel moderne werkplekken als het installeren van een vergaderruimte om aan de behoeften van elke organisatie te voldoen.

Dit zijn de basisprincipes van wat ITAF ter plaatse kan doen om de groeiende vraag van bedrijven naar professionele vergaderruimten en werkstations te ondersteunen.

Vergaderruimten opzetten

Volgens de statistieken besteden leidinggevenden tot 23 uur per week aan vergaderingen, en meer dan 15% van de tijd van een bedrijf wordt doorgebracht in vergaderruimten. Daarom is het voor ondernemers en coworkspaces even belangrijk om naast professionele werkplekken goed ontworpen vergaderruimten aan te bieden.

Moderne vergaderruimten zijn zo ingericht dat ze deelnemers zowel binnen als buiten het kantoor met elkaar kunnen verbinden. Het installeren van een moderne vergaderruimte vereist kennis en uitstekende apparatuur, zodat deze hoogwaardige communicatie met externe deelnemers kan ondersteunen.

1# Evaluatie

De ITAF experts in vergaderruimten installaties doen eerst een gedetailleerde analyse van uw vergaderruimte, de grootte, ruimte, meubels en mogelijkheden. Ze bezoeken meestal een site zodat ze een volledige evaluatie en een nauwkeurig plan kunnen uitwerken.

2# Hardware voor vergaderruimten

Zodra ze een volledig overzicht hebben van de ruimte waarmee ze werken, zullen ze de optimale uitrusting voor de gegeven ruimte voorstellen. ITAF biedt u hoogwaardige hardware voor vergaderruimten:

  • Audio,- en videoconferentieapparatuur van de grootste spelers op de markt zoals Yealink
  • TV materiaal en extra monitoren en displays
  • Standaards, steunen en andere extra uitrusting

3# Configuratie en instellingen

Zodra de hardware die aan uw behoeften voldoet, is geselecteerd, zullen de experts van ITAF een volledige configuratie en instellingen van de apparatuur uitvoeren.

De gekozen hardware is compatibel met de meeste vergadersoftware zoals Microsoft Teams en Skype for Business, en ITAF kan u licenties voor deze samenwerkingstools verstrekken en deze integreren in uw bedrijfsinfrastructuur.

4# Installatie

De volgende stap is een zorgvuldige installatie van de apparatuur voor de vergaderruimte ter plaatse, uitgevoerd door de field engineers van ITAF. Ze installeren niet alleen de apparatuur, maar verzorgen ook de bekabeling in vergaderruimtes zodat alles er professioneel en schoon uitziet.

Werkstations instellen

ITAF levert zowel hardware als benodigde software voor een modern werkstation. U kunt uw organisatie niet alleen voorzien van de beste professionele hardware en de nieuwste versie van kantoor,- en samenwerkingstools via Microsoft 365, maar u kunt ook vertrouwen op de engineers van ITAF om alle benodigde installaties en netwerkverbindingen ter plaatse uit te voeren. De functionele werkruimte is de specialiteit van ITAF.

Als u nieuw begint, zullen ITAF hardware specialisten de beste hardware,- en software oplossingen voor u voorstellen, u deze bieden en alle benodigde configuraties en installaties uitvoeren. Als u uw oude hardware wilt vervangen, kunnen de beveiligingsspecialisten van ITAF de IT beveiligingsmaatregelen uitvoeren, zoals het veilig wissen van schijven, om een veilige hardwarevervanging te bieden. ITAF biedt u niet alleen hardware voor werkstations en vergaderruimten, maar ook alle hardware die nodig is voor alle benodigde netwerkverbindingen en communicatie via Cloud verbinding.

ITAF doet alle configuraties en installaties ter plaatse en helpt u bij het configureren van uw perfecte werkruimte.

De werkzaamheden van IT field engineers op locatie:

  • Structurele netwerkbekabeling die bestaat uit UTP & Fiber bekabeling installatie (connector installatie, kabel installatie, patchpaneel afsluiting, kabel testen,…)
  • Rackinstallaties,- en opruiming bestaan ook uit apparatuur en het aanleggen van netwerkbekabeling.
  • Cloud connect activiteiten, inclusief alle benodigde migraties, het vervangen of installeren van servers, routers & switches

Contact opnemen met ITAF

Of u nu een sprong voorwaarts wilt maken in samenwerking door het installeren van een vergaderruimte, of een basiswerkruimte opstelling nodig heeft, ITAF kan u voorzien van de beste hardware en software en u uitstekende ondersteuning bieden op locatie met zijn ervaren field engineers. Neem contact op met ITAF en krijg allround support.

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Omarm de door AI aangedreven
toekomst van werk

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).