Zoek
Sluit dit zoekvak.

ICT ondersteuning vanop op afstand, op locatie en lokaal in tijden van wereldwijde pandemie

ict ondersteuning

De pandemie Covid-19 trof ons allemaal, en veel bedrijven begonnen op afstand te werken. Om overal soepel te kunnen werken, is een digitale transformatie en een goede digitale infrastructuur vereist. Voor bedrijven waarvan de branche het werken vanuit kantoor en gecombineerd vereist, worden moderne werkplekken een voorrecht. Organisaties worden verondersteld snel te reageren op trends zoals kunstmatige intelligentie, Cloud gebaseerde software, mobiel werken en data management, terwijl vertrouwelijke gegevens worden beveiligd. ICT heeft een rol bij het ondersteunen van elke organisatie die zich aanpast aan nieuwe arbeidsomstandigheden.

ITAF biedt lokale en externe ICT ondersteuning die uw bedrijfsprocessen een boost kan geven. Van Linux / Unix en Windows systeemspecialisten, Unified Communications specialisten, Microsoft serviceadviseurs en beveiligingsspecialisten, ITAF kan u de holistische benadering bieden die implementatie, monitoring en constante ondersteuning van uw infrastructuur omvat.

ICT ondersteuning vanop afstand

Als u vanop afstand werkt, worden uw gegevens nog kwetsbaarder voor inbreuken, software en hardware kunnen ook kampen met aanzienlijke storingen. Het niet hebben van werknemers in één kantoor of gebouw kan resulteren in een tijdrovend proces om deze storingen op te lossen, wat zeer kostbaar is voor de organisatie. Externe ICT partners kunnen opkomende problemen opsporen door uw infrastructuur op afstand te monitoren en kunnen snel reageren. Veel IT problemen kunnen worden opgelost met externe desktopsoftware, van problemen met uw computers en printers tot problemen met configuratie en gegevensbeveiliging.

ITAF ICT ondersteuning beschermt u tegen hostgebaseerde inbraken. Ze behandelen beveiligingsinformatie, event management en houden uw netwerk veilig en beveiligd door het 24/7 te bewaken via hun eigen datacenters. ITAF kan uw hosting en netwerk opzetten, waarna zij u voorzien van de servers en server-to-server communicatie voor een vlekkeloze workflow. Ze doen ook dagelijks, wekelijks en maandelijks een server back-up.

ICT ondersteuning op locatie

In 2020 en 2021 is het werkstroomveld verschoven naar werken vanop afstand. Veel interventies vragen echter nog steeds om ondersteuning ter plaatse. ITAF ICT ondersteuning is ook beschikbaar voor dit soort interventies. Elk bedrijf heeft een mix van aangepaste software en Cloud applicaties en gelicentieerde applicaties uit andere bronnen. Naarmate het bedrijf groeit, wordt de
IT infrastructuur complexer en is professionele IT ondersteuning vereist. Daarom doet ITAF in eerste instantie altijd een ICT analyse van de hele infrastructuur en organiseert het regelmatig monitoring van het systeem. Dit maakt toekomstige reacties op nieuwe problemen snel mogelijk.
Op deze manier worden de kosten van eventueel benodigde ondersteuning en reparatie op de lange termijn lager omdat ze minder tijd kosten. Dit ontlast ook uw ICT afdeling. Er is een overvloed aan hardware en software die uw bedrijf nodig heeft om soepel te werken:

• Laptop of PC
• Printer
• Telefoon
• Internetverbinding
• Besturingssysteem
• Software
• Bestuurders
• Servers
• Fysieke ruimte voor de servers.

Elk onderdeel kan crashen of een storing hebben. Het inhuren van externe ICT diensten zoals die ITAF biedt, bespaart veel tijd van medewerkers.

De ITAF Servicedesk is telefonisch bereikbaar tussen 08.00 uur en 18.00 uur. Buiten deze tijden is er een 24/7 oproepsysteem voor noodgevallen. Zodra u een fysieke installatie nodig heeft of er een storing optreedt, kunt u gewoon de ITAF Servicedesk bellen en zij zullen u aanwijzen met de toegewijde onsite ICT engineer die al over alle belangrijke informatie over uw infrastructuur en workflow beschikt. Hij zal dan ter plaatse komen en u de nodige ondersteuning bieden, met inachtneming van alle preventieve maatregelen van COVID-19.

Lokale ICT ondersteuning – Servicecentra

Naast ondersteuning vanop afstand en ter plaatse, zijn ITAF ICT services voor u beschikbaar via ITAF servicecentra in Vlaanderen en Brussel. Itaf heeft zijn kantoren te Gent, Roeselare, Turnhout, Leuven, Tielt, Zaventem, Brussel en Antwerpen. Alle kantoren nemen de preventieve COVID-19 maatregelen inacht en staan open voor klanten van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 uur tot en met 18.00 uur.

Hoe kan ITAF u helpen

ITAF is een toegewijde ICT servicepartner die u voorziet van de implementatie van de ICT infrastructuur. ITAF biedt u een up-to-date datacenter en een moderne werkplek. Ze zorgen ook voor de beveiliging van uw gegevens en software. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen ze u volledige ICT ondersteuning, IT adviesdiensten en toegewijde helpdesk bieden, ongeacht of u een KMO,- bedrijfs,- of overheidsachtergrond heeft.

ITAF biedt u een breed scala aan tools voor alle lagen van de infrastructuur van uw organisatie: netwerk,- tot serverbewaking, opslag en servicecontroles. ITAF ICT engineers monitoren uw netwerk en systeem.

ITAF kan u voorzien van installatie, monitoring en ondersteuning met betrekking tot uw hosting en netwerk, Cloud servers, data opslag, security back-up, telefonie, Unified Communication, callcenter, hardware en software, zakelijke applicaties en platforms, Microsoft Business, Dynamic Cloud en 3cx telefonie.

ITAF werkt met Servicedesk waarmee klanten contact kunnen opnemen in drie verschillende talen: Engels, Frans en Nederlands. De belangrijkste interfaces met de Servicedesk zijn een online webbased ticketsysteem (Service Center) en telefoon. Op basis van uw verzoek zal ITAF beslissen welke soort ondersteuning het beste bij u past, met inachtneming van alle beschermende maatregelen om overdracht van Covid-19 te voorkomen. ITAF ICT-ingenieurs bieden u ondersteuning vanop afstand of op locatie.

Neem voor meer informatie over onze ICT infrastructuurdiensten contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).