Search
Close this search box.

Hoe Yealink solutions bedrijfsprocessen kan helpen

yealink solutions

De manier waarop we andere mensen ontmoeten en communiceren op alle niveaus van de bedrijfsinfrastructuur, zal misschien nooit meer hetzelfde zijn. Persoonlijk ontmoeten is veel zeldzamer geworden, terwijl online conferentievergaderingen en zogenaamde hybride vergaderingen domineren en een verhoogde efficiëntie laten zien. Door op afstand te werken, zijn veilige verbindingen en telefonie noodzakelijk geworden. Dat is de reden waarom online conferentieoplossingen en IP telefonie tegenwoordig belangrijker zijn dan ooit en het kiezen van de oplossingen die alle beschikbare externe en beveiligde verbindingen dekken, zoals Yealink, werd een belangrijk onderdeel van modern bedrijfsbeheer.

Hier zijn enkele manieren waarop oplossingen van Yealink voordelig kunnen zijn voor uw bedrijf en hoe ITAF u kan helpen deze te implementeren.

Online videoconferenties

Videoconferenties werden de eerste keuze als het ging om bellen tussen locaties. Het werd het kosteneffectieve alternatief voor persoonlijke bijeenkomsten, en met Yealink oplossingen kunnen klanten vanaf elke plek online bijeenkomsten organiseren voor verschillende onderwerpen, door verschillende apparaten aan te sluiten.

Oplossing voor alle omgevingen

Hybride bijeenkomsten zijn bijeenkomsten waarbij een deel van het publiek meedoet vanuit het kantoor, terwijl andere deelnemers op afstand meedoen. De perfecte oplossing voor dit soort vergaderingen zijn zowel Yealink Microsoft Teams Rooms als Yealink Zoom Rooms. Deze bundels zijn ontworpen voor alle omgevingen, van focus en kleine tot middelgrote of grote vergaderruimten. Als het gaat om kleine kamers en huddle rooms, zijn vergaderbars ook een geweldige oplossing.

Compatibel met Microsoft Teams en Zoom

Zodra u uw bedrijfsinfrastructuur heeft ontwikkeld, moet alle hardware die u gebruikt compatibel zijn met uw software voor een onberispelijke workflow. Yealink oplossingen voor videoconferenties worden geleverd met Microsoft Teams of Zoom geïntegreerd, afhankelijk van uw behoeften.

Yealink MVC serie zijn kamersystemen die zijn geoptimaliseerd voor Microsoft Teams en Skype voor bedrijven. Yealink MVC800II is bijvoorbeeld een speciaal MTR ruimtesysteem voor middelgrote en grote vergaderruimten, inclusief twee of drie microfoons, een hoogwaardige camera, mini PC om te voldoen aan de vereisten van de vergadering van uw team.

Als het gaat om meetingbars, combineert de Yealink meetingbar A20 een computerunit, camera, microfoons, luidspreker, wifi en Bluetooth. Het is geïntegreerd met Microsoft Teams.

Vergaderruimte bundels zijn ook beschikbaar met vooraf geïnstalleerde Zoom Rooms software. Yealink biedt twee Zoom Rooms kits (zoals Yealink CP960) en meetingbars (zoals Yealink Meeting Bar A20 Zoom Edition)

Kostenbesparend

Conferentiesystemen verlagen de reiskosten, waardoor een efficiënt bedrijfsbeheer wereldwijd op afstand mogelijk wordt. Ze zijn ook een geweldige troef om IT kosten te verlagen en de tijd van uw werkgever te besparen. Ze worden geleverd met geïntegreerde, eenvoudig te implementeren en te gebruiken systemen, zodat er geen extra werk voor nodig is.

VoIP telefonie

Voice over IP is ontwikkeld om toegang te bieden tot spraakcommunicatie, ongeacht waar de zijkanten zich bevinden. Het verlaagt ook de kosten. Een van de eerste taken voor iedereen die een bedrijf start, is ervoor te zorgen dat er een betrouwbaar telefoniesysteem in het bedrijf is, hoe klein of groot het ook is. Een betrouwbaar telefoonsysteem is afhankelijk van beide goede systemen, zoals betrouwbare 3CX software en compatibele hardware.

Yealink SIP telefoons

Yealink T3,- en T5 serie IP telefoons hebben indrukwekkende prestaties en zijn in staat om meer services uit te breiden voor verschillende zakelijke vereisten. Ze leveren een uitstekende geluidskwaliteit zonder externe geluiden en maken vloeiende gesprekken mogelijk. Deze series zijn eenvoudig in te zetten en te beheren, wat een aanzienlijke verlaging van de exploitatie,- en onderhoudskosten mogelijk maakt.

De Yealink T5 serie maakt zelfs naadloze synchronisatie van mobiele contacten met een vaste telefoon mogelijk. Het stelt gebruikers ook in staat verbinding te maken en een standaard Bluetooth headset te koppelen. Dit maakt het mogelijk om rechtstreeks vanaf een vaste telefoon toegang te krijgen tot mobiele telefooncontacten of een Skype contactpersoon te bellen.

Tools voor persoonlijke samenwerking

Het creëren van een functionele en efficiënte werkruimte vereist een goede persoonlijke organisatie, naast de implementatie van videoconferenties en telefonie apparatuur. De persoonlijke samenwerkingstools van Yealink vereenvoudigen de werkruimte voor iedereen en bieden het volledige scala aan apparaten, waaronder een headset, een draadloze (speaker) telefoon die door 4 personen tegelijk kan worden gebruikt en de camera die kan worden gebruikt in een open kantoor, thuiskantoor, privé kantoor en onderweg.

Draadloze headsets zoals WH67 maken van je headset bijvoorbeeld een UC werkstation. Als Microsoft Teams uw UC platform is, heeft ITAF een Teams gecertificeerde variant voor u.

Headsets zoals Yealink UH33 elimineren achtergrondgeluiden en helpen u in uw concentratiezone en focus te komen. Ze hebben via de intuïtieve bedieningseenheid gemakkelijk toegang tot de meest gebruikte functies, zoals inkomende oproepen aannemen, het volume aanpassen en de microfoon dempen.

Hoe kan ITAF u helpen?

ITAF biedt een volledige reeks diensten als het gaat om de vereisten van elk bedrijf voor online videoconferenties en IP telefonie. ITAF levert apparatuur van de beste kwaliteit als partner van Yealink en helpt u bij het kiezen van de beste oplossing voor uw bedrijf. ITAF heeft ook softwarespecialisten die u helpen bij het implementeren van uw bedrijfsinfrastructuur en het creëren van de meest efficiënte werkruimte.

Contacteer ons

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Omarm de door AI aangedreven
toekomst van werk

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).