Search
Close this search box.

Hoe kan 3CX uw bedrijf ten goede komen?

3CX Benefit

Als het gaat om het verhogen van de productiviteit, het verlagen van de kosten voor zakenreizen en telefonie, het stroomlijnen van activiteiten en het verbeteren van de klantenservice, is er een oplossing die alles dekt. 3CX is een eenvoudig, betaalbaar en flexibel VoIP telefoonsysteem en uniform communicatiesysteem dat eenvoudig beheer, configuratie en hardwarecompatibiliteit biedt.

3CX telefonie kan aan verschillende behoeften voldoen, van mobiliteit tot geavanceerde klantenservice functies. Het is gemakkelijk te beheren en kan op locatie of in de Cloud gebruikt worden.

Vanwege de COVID19 pandemie passen bedrijven zich aan om thuis te werken, en 3CX heeft samenwerking, het verbonden blijven en de productiviteit van werken op afstand effectief mogelijk gemaakt. 3CX verplaatst spraakcommunicatie van openbare telefoondiensten naar internet. Het maakt het delen van multimedia sneller en goedkoper. Het maakt ook oproepbeheer beter en maakt vergaderen mogelijk.

Het kiezen van een telefoonsysteem vereist een gedetailleerde overweging. Laten we de belangrijkste 3CX telefoniefuncties doornemen, die aansluiten bij de behoeften van uw bedrijf en die uw bedrijf ten goede komen.

Verlaag uw telefoonrekening en IT kosten

In tijden van de Covid19 pandemie is het voor veel bedrijven essentieel om kosten te besparen. 3CX is behoorlijk effectief omdat het de totale kosten van telefoonrekeningen met 80% verlaagt. Het maakt gebruik van SIP trunks die iedereen op de PBX kan aansluiten. Het elimineert ook de communicatiekosten die voortvloeien uit gesprekken tussen kantoren. Omdat voor werken op afstand moet worden gebeld vanuit de kantoorruimten, worden deze kosten met dit systeem ook geëlimineerd.

Het 3CX systeem kan op bestaande hardware worden geïmplementeerd als virtuele machine of in de Cloud. Dit elimineert de noodzaak om geld uit te geven aan dure VoIP hardware.

3CX is ook geweldig omdat het een oplossing zonder beheer vertegenwoordigt. Het elimineert de noodzaak van een OS admin omdat het automatische updates biedt. Het is veel gemakkelijker om het op te zetten en externe teams te ondersteunen zonder verder te investeren in het systeem. De tijd die wordt besteed aan het opzetten van PBX kan worden gebruikt voor productievere taken die verkopen opleveren. Het is ook gratis voor onbeperkte extensies.

Neem volledige controle over uw telefoonsysteem

In tegenstelling tot sommige andere systemen, geeft 3CX u volledige controle over uw telefoonsysteem door middel van verschillende functies. Het omvat opties voor chatten, faxen, e-mailen, internet en videoconferenties, clients voor mobiele apparaten en de click to call functionaliteit, zodat u geen extra add-ons hoeft te gebruiken. Al deze features zijn een standaardpakket dat u kunt gebruiken vanaf een gebruiksvriendelijk platform.

3CX is eenvoudig te integreren met SIP trunk providers. Het heeft ook geavanceerde beveiligingsfuncties, zodat het automatische updates en IP zwarte lijsten krijgt. Het kan zowel in de Cloud als op locatie met verschillende besturingssystemen worden geïmplementeerd.

Integratie

3CX is een open systeem dat eenvoudig kan worden geïntegreerd met populaire CRM en Office 365. Het verhoogt de productiviteit door pop-ups van oproepen en logboeken en heeft een Click2Call extensie voor zowel Chrome als Firefox, zodat nummers kunnen worden gebeld vanaf de websites door er eenvoudig op te klikken.

Schaalbaarheid

Traditionele telecommunicatie is afhankelijk van bedrading en herbedrading. Met 3CX kunt u uw bestaande infrastructuur uitbreiden zonder herbedrading. Het toevoegen en verwijderen van telefoonlijnen wordt net zo eenvoudig als het toevoegen of verwijderen van een e-mail – zonder extra hardware of add-on.

Overal vandaan werken

Overschakelen naar werken op afstand is voor veel bedrijven een nieuwe norm geworden. 3CX behandelt dit soort situaties, door Android,- en iOS apps op te nemen waarmee werknemers hun kantoornummers op hun mobiele apparaten kunnen ontvangen en bellen. Deze toepassingen bevatten ook functies zoals visuele voicemail, videoconferenties en opnamen. Virtuele PBX maakt communicatie zelfs mogelijk in situaties van stroomuitval en calamiteiten.

Verbeter de klantenservice

3CX verbetert uw klantenservice door u te helpen oproepen overal te beantwoorden. Het bevat een functie met meerdere kanalen en stelt klanten in staat op te hangen en hun positie in de wachtrij te krijgen. 3CX toont altijd nummerherkenning en controleert het aantal onbeantwoorde oproepen.

Als de klant langer wacht dan de service level agreement, stuurt 3CX uw klantenservice een melding. Het lost ook prestatieproblemen van agenten op door de wachttijd van elke klant te bekijken. 3CX biedt u het voordeel dat u voicemails naar e-mails kunt overbrengen door Google Speech te gebruiken om spraakberichten te transcriberen. Het scheelt veel tijd voor uw klantenservice.

Videoconferenties zonder app

De 3CX Cloud gehoste telefoon biedt u een app-vrije oplossing voor videoconferenties met onbeperkte gebruikers en functies. Het is compatibel met veel telefoons met ingebouwde videomogelijkheden, zoals Yealink VP59.

Hoe kan ITAF helpen?

ITAF kan uit eerste hand hulp en ondersteuning bieden bij het opzetten van het 3CX systeem binnen uw bedrijf. Lokaal of in de Cloud, Windows of Linux, integratie met CRM of ERP, u krijgt 24/7 ondersteuning en monitoring.

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Omarm de door AI aangedreven
toekomst van werk

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).