Zoek
Sluit dit zoekvak.

3CX versie 18 voor klantcommunicatie

3cx versie 18

3CX heeft zijn versie 18 geüpgraded om meer gericht te zijn op klant,- en inkomende communicatie. Bedrijven, vooral diegene die klantgericht zijn, staan tegenwoordig onder druk van een enorme vraag naar constante multiplatform communicatie. Dat is de reden waarom leveranciers van unified communications zoals 3CX snel nieuwe functies ontwikkelen om omnichannel communicatiesystemen te ontwikkelen.

Geïntegreerd contactsysteem

Consumenten verwachten tegenwoordig een snelle levering van producten en diensten, en als er iets misgaat, verwachten ze snelle klantenondersteuning – niet alleen via telefoon of e-mail, maar ook via andere kanalen en apps zoals plug-ins voor live chat.
Bedrijven hebben één geïntegreerd contactsysteem nodig voor berichten en oproepen, en dat is de richting die 3CX is ingeslagen om een compleet klantcommunicatiesysteem te worden.
Een geïntegreerd contactsysteem vat niet alleen de interne communicatie tussen medewerkers en teams samen, maar verbindt ze tegelijkertijd met hun klanten.

Verbeteringen in 3CX versie 18

3CX heeft al eerder PBX gemoderniseerd door externe gebruikers, Cloud hosting en geïntegreerde videogesprekken en vergaderingen toe te voegen. Ze integreerden ook Facebook Messenger en SMS.
Meer opties worden aangekondigd in versie 18: Google Messaging en later Apple iMessage. Het bedrijf kondigde aan dat het waarschijnlijk ook Telegram, MMS en eenrichtingscommunicatie zal integreren met sms/alfanumerieke afzender ID, waarmee bedrijven meldingen naar klanten kunnen sturen.
Versie 18 alpha 5 biedt ook een nieuwe Windows Desktop app, zodat de browserextensie (voor Chrome of Edge) niet meer nodig is. Het werkt als een native Windows app met hetzelfde
Electron framework dat wordt gebruikt door Teams en WhatsApp. Gebruikers kunnen eenvoudig een oproep beantwoorden vanaf elke pagina waaraan ze werken, zonder te hoeven schakelen tussen apps.
Verkopers kunnen klanten nu nog betere service bieden met het opzoeken van contacten en chat journaling voor live chat en SMS.
Versie 18 voorkomt ook dat gebruikers meerdere wachtwoorden vergeten. 3CX heeft SSO geïmplementeerd zodat gebruikers en beheerders kunnen inloggen op de webclient en beheerconsole met hun Google,- of Microsoft 365 account.

Live chat

In 2019 nam 3CX de populaire Live Chat plug-in voor WordPress over en in versie 18 gaat het nog verder. Het bedrijf zal zich nog steeds richten op WordPress, aangezien dit verreweg het meest gebruikte CMS is, maar versie 18 zal ook ondersteuning bieden voor Joomla, Drupal, Shopify, Wix, Weebly. De c3CX heeft zijn versie 18 geüpgraded om meer gericht te zijn op klant,- en inkomende communicatie. Bedrijven, vooral diegene die klantgericht zijn, staan tegenwoordig onder druk van een enorme vraag naar constante multiplatform communicatie. Dat is de reden waarom leveranciers van unified communications zoals 3CX snel nieuwe functies ontwikkelen om omnichannel communicatiesystemen te ontwikkelen.hatballon zelf wordt gehost op Google CDN’s, wat de snelheid verbetert.

Andere verbeteringen

3CX gebruikt nu de nieuwste SIP bibliotheek omdat deze veiliger is en beter compatibel is met allerlei soorten toepassingen. Het is nu ook veel eenvoudiger geworden om SRTP te configureren, wat een grote verbetering is aangezien steeds meer providers het gebruik van SRTP eisen. Verder is het hele platform, inclusief alle clients, gestandaardiseerd op de G711-codec, die efficiënter werkt en geldt voor WiFi verbindingen. Op mobiel wordt G729 gebruikt omdat het bandbreedte bespaart. Ook de iOS,- en Android apps zijn hiervoor geüpdatet.

Single sign-on is mogelijk voor zowel de beheerconsole als de webclient via Azure AD, Google Gsuite of Google SSO. Deze laatste is volledig herzien en gedraagt zich daardoor als een native Windows-app.

Hoe kan ITAF u helpen?

ITAF telefonie,- en unified communications specialisten kunnen samen met onze experts op het gebied van buitendienst u uit de eerste hand helpen en ondersteunen bij het opzetten van het 3CX-systeem binnen uw bedrijf. Of het nu op locatie of in de Cloud is, Windows of Linux, integratie met CRM of ERP, u krijgt 24/7 ondersteuning en monitoring. Niet alleen dat – ITAF kan u voorzien van de beste kwaliteit apparatuur en hardware die 3CX ondersteunt. Neem contact op met ITAF voor volledige implementatie en ondersteuning.

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).