Zoek
Sluit dit zoekvak.

Welke IT field services nodig zijn om een functionele werkruimte te creëren

modern office

Wanneer u denkt aan het upgraden van uw bedrijf en het verhuizen naar een kantoorruimte, denkt u meestal aan het huren of kopen van een nieuwe plek, en de volgende gedachte is gericht op kantoormeubilair. Wat later in je opkomt zijn echt essentiële processen, zoals het kiezen van hardware en software oplossingen en het implementeren van telecom en netwerkinfrastructuur. Deze stappen zijn vaak de meest tijdrovende en vereisen professionele field services om de ruimte aan te passen aan uw infrastructuur behoeften. Het opzetten van een werkruimte is niet zo eenvoudig als het klinkt. Het vereist een reeks activiteiten – van het implementeren van telecom en netwerkinfrastructuur, het leveren en installeren van hardware tot het creëren van gestructureerde binnen- en buitenbekabeling. Daarom besluiten veel bedrijven ICT ITAF field services engineers in te huren om hun werkplek volledig in te richten. ITAF richt zich op het bieden van perfecte oplossingen voor de uitdagingen van klanten door middel van IT ondersteuning op locatie.

Behoeftes van een moderne werkomgeving

De moderne werkomgeving zou buitensporige behoeftes moeten voorzien. Het moet zowel functioneel als comfortabel zijn en er tegelijkertijd mooi en schoon uitzien. Sommige bedrijven bieden hun werknemers meer traditionele, vaste werkplekken aan. Anderen kiezen voor kleinere of flexibelere ruimtes en hebben een creatiever model van de werkplek nodig. Beide opties vereisen het installeren van telecom en netwerkinfrastructuur en de juiste bekabeling. Ze hebben ook beveiligde verbindingen nodig. Bij het creëren van een functionele werkruimte heb je ook loodgieterswerk nodig, de installatie van ramen en deuren, binnen- en buitenmuren schilderen en apparatuur onderhoud. Het inhuren van professionals op al deze gebieden kan duur en tijdrovend zijn. Daarom biedt ITAF de hele reeks diensten aan hun klanten, zodat ze op ze kunnen vertrouwen bij het creëren van een functionele en aantrekkelijke werkruimte.

Telecom en netwerkinfrastructuur

Telecom en netwerk infrastructuur zorgen ervoor dat bedrijven effectieve connectiviteit en communicatie hebben met gebruikers, apparatuur en externe netwerken. Cruciale elementen van netwerkinfrastructuur zijn:

• bekabeling
• routers
• firewalls en beveiliging
• switches
• draadloze apparatuur
• besturingssystemen
• wi-fi

Kabels en fibers

Bekabeling is het middelpunt van uw netwerk infrastructuren. Een bekabelingssysteem is een kanaal om gegevens, spraak en communicatie door te geven. Kabels verbinden cruciale onderdelen van apparatuur en hun doel is om een netwerk te creëren dat effectief kan functioneren. Om dit te bereiken, heeft u apparatuur van hoge kwaliteit nodig. Wat u ook nodig heeft, is een team dat in staat is om aan de specifieke behoeftes van uw bedrijf te voldoen. Kabels kunnen uw werkruimte er minder aantrekkelijk uit laten zien. Hun hoge functionaliteit maakt ze echter noodzakelijk.

Dat is de reden waarom teams zoals ITAF ontwerpdenken gebruiken en kabels in symbiose organiseren met zowel de faciliteit als de gebruiker. ITAF field engineers implementeren creatief denken in hun acties – zoals het integreren van kabels in de plattegrond en meubelkeuzes. Op die manier zijn functionaliteit en esthetische aantrekkingskracht beide aanwezig.

ITAF Field services bieden de oplossingen voor verschillende bekabelingsproblemen, van het trekken van elektriciteitskabels, het implementeren van bekabeling in gebouwen en kabelbeheer, het installeren van energie pijlers en het repareren van slechte bekabeling.

De volgende diensten kunnen door ITAF worden aangeboden:

• Leveren/installeren van professionele racks en hardware
• Gestructureerde bekabeling voor binnen en buiten (Coax, koper, fiber)
• Mogelijkheden voor het verbinden van fiber en het splitsen van fiber
• Point-to-Point verbindingen
• Optische meetrapportage
• On-site configuraties en reparaties

Veilige verbindingen maken

Uw internetprovider plaatst een modem die uw apparaten van internet voorziet. Een professionele omgeving vereist echter meer beveiliging, en dat is waar ITAF field services bij kunnen helpen. Ze bieden klanten een router die vanuit hun service centrum is verbonden met een firewall. Ze bieden ook de switch voor het geval de klant meerdere apparaten heeft, zodat de verbindingen zijn beveiligd. Ze bieden ook wifi-verbindingen en IP-telefonie door hun engineers ter plaatse te sturen.

Hoe kan ITAF u helpen?

Heeft u onze field engineers op locatie nodig? De juiste processen en oplossingen die ITAF field services personeel voor uw bedrijf zal inbrengen, kunnen u helpen uw services op rolletjes te laten lopen.

Neem voor meer informatie over ITAF field support contact met ons op en we helpen u graag verder.

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).