Nieuwe website – ITAF.eu enterprise-editie

itad logo

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Hij is er! Met trots kondigen we onze nieuwe ITAF 2020-website aan! Met u in gedachten, biedt ITAF.eu een eenvoudigere navigatie door onze portfolio en onze informatie is slechts een klik verwijderd: de nieuwste trends en producten, onze geschiedenis, contact en expertise: alles toegankelijk in een oogopslag! Lees meer over de nieuwe ITAF website in het volgende artikel!

Hoogtepunten – Wat is nieuw?

Diensten (itaf.eu/services)

 

ITAF Services

Ondersteuning van meer dan 1500 klanten per dag betekent dat we een portfolio hebben met meer dan 100 services die verband houden met verschillende ICT-eisen. Daarom hebben we een gestructureerde portefeuille in categoriegroepen met speciale bestemmingspagina’s die zijn gericht op de specifieke productservices. Deze services hebben betrekking op de ICT-infrastructuur, de implementatie van Microsoft-producten, IT-beveiligingshacks, cloud- en hostingoplossingen, ICT-field services en geschikte hardware-apparatuur. Op deze manier kunnen we onze website gebruikers vertellen wat we doen en hoe we hun bedrijven kunnen helpen met elke ICT-gerelateerde ondersteuning en concept.

Categorieën:

Microsoft Services
IT-ondersteuningsdiensten
IT-infrastructuur & telefonie
Cloud & Hosting
Beveiligingsapparatuur
ICT-field services
Hardware & Software

Blog

 

ITAF Blog

Als we het hebben over de nieuwste trends en releases van producten, maar ook over implementatietips die nuttig zijn voor elke onderneming, heeft de nieuwe blogpagina 7 categorieën geïntroduceerd, waarin elk specifieke blogposts verzamelt.
Of het nu gaat om bedrijfstoepassingen of complete ICT-infrastructuur waardevolle informatie, ITAF-blog is een plek om antwoorden te vinden, op de hoogte te blijven en op de hoogte te blijven van de nieuwste branche-informatie.

Contactpagina’s

 

ITAF Contact

Hoewel beheer op afstand en beheer van ICT-ondersteuning onze expertise is, streven we ernaar ons bedrijf te lokaliseren. Als een interventie op locatie voor regionale klanten nodig is of door aanwezig te zijn in één van onze lokale ServiceCentra.
Elk van onze 9 locaties – 7 in België en 2 in Servië – hebben een speciale bestemmingspagina en duidelijke contactgegevens die iedereen gemakkelijk kan helpen een dichtstbijzijnde servicecentrum te vinden.
Op een paar manieren kan u rechtstreeks contact met ons op nemen – via website, telefoon of ter plaatse.

ICT-servicecentra en kantoren:

IT-ondersteuning Gent
IT-ondersteuning Brussel
IT-ondersteuning Antwerpen
IT-ondersteuning Roeselare
IT-ondersteuning Turnhout
IT-ondersteuning Leuven
IT-ondersteuning Tielt
IT-ondersteuning Belgrade
IT-ondersteuning Novi Sad

In een stap met digitale transformatie en power BI-tools onder leiding van onze experts, blijft ITAF groeien als een moderne partner op de werkplek, waardoor de markt sneller wordt door ICT-infrastructuren te implementeren en te optimaliseren met de beste tools en platforms.

Meer uit deze categorie
Ongelezen inhoud
Je hebt nog meer interessante onderwerpen om te ontdekken 96%

Blijf geïnformeerd

Abonneer op onze nieuwsbrief