Zoek
Sluit dit zoekvak.

ITAF schenkt iPads aan woonzorgcentrum en serviceflats

tablets donation

Het IT-bedrijf ITAF schenkt vijf Apple iPads voor de bewoners van woonzorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw en de serviceflats in Beerse.

Het idee om de iPads ter beschikking te stellen kwam van Chris Cnaepkens, verantwoordelijke voor de ITAF-vestiging in Beerse, en zijn dochter Zoë. Zoë deed recent stage in een woonzorgcentrum in Malle en vernam heel wat ontroerende verhalen over het gemis van kinderen en kleinkinderen. Daarom wilden ze samen iets ondernemen in hun eigen gemeente.

“De iPads zullen gebruikt worden in het woonzorgcentrum en de serviceflats waar de bewoners ook tot 29 april geen bezoek mogen ontvangen om hun goede fysieke gezondheid stabiel te houden. Op die manier kunnen ze toch contact houden met hun dierbaren”, vertelt een tevreden directeur Luc Stessens toe. Chris Cnaepkens en zijn dochter Zoë hopen dat andere collega’s in diverse gemeenten hun voorbeeld volgen. “Samen kunnen we een wereld van verschil maken voor de bewoners van de woonzorgcentra. Laat ons dat voor ogen houden in deze coronatijden”, aldus Cnaepkens.

Graag bedanken wij Chris Cnaepkens & HLN.be om dit samen mogelijk te hebben gemaakt.

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).