Search
Close this search box.

Hoe ITAF zich heeft aangepast aan de COVID-19 pandemie

ITAF official

De COVID-19 pandemie heeft verschillende industrieën over de hele wereld getroffen, waaronder ook ICT. ITAF was in deze tijden getuige van een dynamische verandering en deed zijn best om zich aan te passen aan het nieuwe normaal.

Om onze klanten te informeren en hen te verzekeren dat alle preventieve maatregelen worden genomen in elk segment van onze bedrijfsinfrastructuur, zullen we in het volgende artikel alle maatregelen die we dagelijks toepassen met u delen.

ICT services

ITAF ICT techniekers bieden u ondersteuning vanop afstand of op locatie. De ITAF Service Desk is telefonisch bereikbaar tussen 08.00 uur en 18.00 uur. Buiten deze tijden bestaat er een 24/7 oproepsysteem voor noodgevallen. Op basis van uw verzoek zal ITAF beslissen welke soort ondersteuning het beste bij u past, met inachtneming van alle beschermende maatregelen om overdracht van Covid-19 pandemie te voorkomen. Wanneer het mogelijk is, biedt ITAF u ondersteuning vanop afstand, via ICT techniekers die opkomende problemen kunnen opsporen door uw infrastructuur in de gaten te houden en snel te kunnen reageren. Veel IT problemen kunnen worden opgelost met externe desktop software, van problemen met uw computers en printers tot problemen met configuratie en gegevensbeveiliging.

Zodra u een fysieke installatie nodig heeft of er een storing optreedt, kunt u gewoon de ITAF Service Desk bellen en zij zullen de toegewijde onsite ICT engineer die al alle belangrijke informatie over uw infrastructuur en workflow heeft aan uw case toewijzen. Hij zal dan ter plaatse komen en u de nodige ondersteuning bieden, met inachtneming van alle preventieve maatregelen van COVID-19. ITAF zorgt ervoor dat het minimaal benodigde aantal techniekers wordt gestuurd op basis van de case van de klant. ICT techniekers respecteren de maatregelen om afstand te nemen en dragen mondmaskers.

Field Services

Hoewel de wereldwijde pandemie veel bedrijven van kantoren naar thuiskantoren heeft verplaatst, moeten sommige bedrijfstakken vanuit één plek werken. ITAF field engineers helpen u bij het soepel opzetten van uw werkomgeving. Van het implementeren van telecom,- en netwerkinfrastructuur, het leveren en installeren van hardware tot het creëren van gestructureerde binnen,- en buitenbekabeling. ITAF Field Services zijn ook voor u beschikbaar in tijden van de pandemie, waarbij alle preventieve maatregelen van social distancing en het beperken van contact zoveel mogelijk worden gerespecteerd, van het dragen van mondmaskers tot desinfecteren. Net als bij ICT techniekers, stuurt ITAF altijd het minimale aantal benodigde Field engineers ter plaatse.

Preventieve maatregelen in onze Service Centers en kantoren

Naast ondersteuning vanop afstand en ter plaatse, zijn ITAF ICT services voor u beschikbaar via ITAF Service Centra in Vlaanderen en Brussel. ITAF heeft zijn kantoren in Gent, Roeselare, Turnhout, Leuven, Tielt, Brussel en Antwerpen. Alle kantoren nemen de preventieve COVID-19 pandemie maatregelen, waardoor het aantal aanwezige medewerkers wordt beperkt tot één of twee, en staan open voor klanten op afspraak van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 uur tot 18.00 uur, met uitzondering van situaties waarin lokale maatregelen de sluiting vereisen. U kunt altijd telefonisch contact opnemen wanneer de Service Centra open zijn. Ons Service Centrum informeert u over de werktijden en beschikbaarheid van onze techniekers.

Van België tot Servië, werken onze medewerkers zowel van op afstand als vanuit de kantoren, met inachtneming van alle preventieve maatregelen van beide landen. Alle kantoren worden ontsmet en medewerkers houden rekening met social distancing en dragen mondmaskers.

COVID-19 Pandemie en Mentaal welzijn

ITAF neemt mentale welzijn in tijden van crisis zeer serieus. Ons HR team zorgt voor de mentale welzijn van medewerkers in tijden van de pandemie door met elke medewerker individueel en op aanvraag te communiceren. Alle benodigde informatie over maatregelen wordt op tijd verzonden via de interne communicatiekanalen van het bedrijf om paniek te voorkomen. Zij organiseren ook online sociale evenementen, zoals bijeenkomsten buiten kantooruren op vrijdag, waar medewerkers kunnen chatten via videoconferenties, alsook avonden met videogames.

Van België tot Servië, waren 2020 en 2021 uitdagende jaren en ITAF deed zijn best om zowel zijn werknemers als klanten kalm en veilig te houden.

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Omarm de door AI aangedreven
toekomst van werk

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).