Zoek
Sluit dit zoekvak.

Neem deel aan de ITAF live demo: Nieuw systeem voor klanten support

Neem deel aan de ITAF live demo: Nieuw systeem voor klanten support

Op maandag 28 juni 2021 schakelt ITAF over op het nieuwe systeem voor klanten support (cases).

Continue verbetering

Het hele ITAF team werkt elke dag hard om de dienstverlening aan de klanten continu te verbeteren. Deze continue serviceverbetering neemt vele vormen aan, waaronder het verbeteren van technische normen, het verbeteren van documentatie en richtlijnen en het uitbreiden van het product,- en serviceportfolio.

Het doel is om de services gebruiksvriendelijker, betrouwbaarder, veiliger en completer te maken. Meestal gebeuren deze verbeteringen in kleine stapjes en zijn ze vaak niet eens direct zichtbaar voor klanten. Toch maakt ITAF af en toe een zichtbare sprong voorwaarts. De overstap naar het nieuwe systeem voor klanten support is een voorbeeld van zo’n sprong.

Deze overgang stelt ITAF in staat om de klantenservice naar een hoger niveau te tillen, aangezien deze verandering direct van invloed zal zijn op de manier waarop klanten omgaan met ITAF.

Online live demo’s

ITAF organiseert volgende online live evenementen om de nieuwe case interface in de ITAF Service Center webportal te presenteren, gevolgd door een vraag en antwoord sessie. Het evenement zal naar verwachting ongeveer 20 minuten duren. Iedereen kan meedoen door op een van de onderstaande links te klikken. Vooraf reserveren is niet nodig.

Donderdag 24 juni 16:00 (Nederlands)

Donderdag 24 juni 17:00 (Engels)

 

De opnames worden achteraf ter beschikking gesteld.

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).