Zoek
Sluit dit zoekvak.

ITAF verwelkomt Netcon vanaf 2020

netcon

De mensen achter Netcon met een uitstekende track record wat dienstverlening betreft hebben het team van ITAF vervoegd sinds 1 januari 2020.

Achter de schermen zal hard gewerkt worden aan de integratie van de twee organisaties. Netwerken en tools moeten aan elkaar gekoppeld worden en de collega’s dienen hun kennis te delen.

Zelf zullen de klanten niks merken van deze integratie. Iedereen bij Netcon blijft namelijk op post, dagelijks het beste van zichzelf gevend voor de klanten. Door de jaren heen werd een goede naam en faam opgebouwd op vlak van dienstverlening en daar willen we niet aan tornen.

Maar in de toekomst biedt deze samenvloeiing uiteraard een aantal voordelen voor de klanten van Netcon die verwelkomt worden door ITAF. Vanaf heden kan er een veel uitgebreider portfolio aangeboden worden. ITAF brengt namelijk veel bijkomende kennis en expertise in. Zo is ITAF erkend internet en telefonie provider en gespecialiseerd in complexe datacenter oplossingen.

Een greep uit een aantal concrete nieuwe diensten die kunnen aangeboden worden aan de bestaande klanten van Netcon bovenop de huidige dienstverlening:

* De levering en installatie van Multifunctional printers (A4 & A3 MFP’s)

* Begeleiding en implementatie van Microsoft Dynamics 365 Business Central (Navision)

* Een moderne werkplekoplossing – implementatie en ondersteuning (Microsoft 365)

* Nearshoring van administratieve en IT profielen

* Advies & tooling rond GDPR

* Security services

Het versterkte team staat terug klaar in 2020 om het beste van zichzelf te geven!

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).