Zoek
Sluit dit zoekvak.

Microsoft 365 Business Premium versus Microsoft 365 Business Standard

Microsoft 365 Business Premium versus Microsoft 365 Business Standard

Het hebben van de juiste tools voor moderne bedrijfsvoering kan het verschil maken. Een cruciaal aspect hiervan is het kiezen van de juiste softwaresuite om uw team meer mogelijkheden te geven en de productiviteit te verhogen. In dit opzicht biedt Microsoft twee aantrekkelijke opties: Microsoft 365 Business Standard en Microsoft 365 Business Premium. Hoewel beide pakketten een solide basis bieden voor uw zakelijke behoeften, zijn er duidelijke voordelen verbonden aan het upgraden naar Microsoft 365 Business Premium die niet over het hoofd mogen worden gezien.

Voordelen van Zakelijk Premium

Laten we eens kijken waar Microsoft 365 Business Premium echt uitblinkt in de extra functies die zijn afgestemd op de veranderende behoeften van het moderne KMO.

Verbeterde beveiligingsmaatregelen

Een van de meest overtuigende redenen om te upgraden naar Business Premium zijn de verbeterde beveiligingsmaatregelen die het biedt. Met functies zoals bescherming tegen onveilige bijlagen, verdachte links en geavanceerde malware zorgt Business Premium ervoor dat uw bedrijfsgegevens veilig blijven.

Bovendien biedt de toevoeging van gegevensbeschermingsbeleid, controles voor de bescherming van mobiele apparaten en identiteits,- en toegangsbeheer met multi-factor authenticatie (MFA) een extra verdedigingslaag tegen potentiële bedreigingen.

Geavanceerd apparaatbeheer

Een ander belangrijk voordeel van Business Premium zijn de geavanceerde mogelijkheden voor apparaatbeheer. Van het veilig beheren van iOS,- Android,- Windows,- en macOS-apparaten tot het mogelijk maken van selfservice implementatie van pc’s met Windows AutoPilot: Business Premium stelt bedrijven in staat hun apparaatbeheer processen te stroomlijnen. Bovendien onderstrepen de vereenvoudigde bedieningselementen voor het beheer van Windows10 Pro pc’s en het naadloze upgradepad van oudere Windows versies de waardepropositie van Business Premium bij het optimaliseren van apparaatbeheer workflows verder.

Shared Computer Activation (SCA) voor verbeterde flexibiliteit

Business Premium biedt ook de extra flexibiliteit van Shared Computer Activation (SCA), waardoor bedrijven Office kunnen gebruiken met virtuele desktopomgevingen (RDS/WVD). Deze functie opent nieuwe mogelijkheden voor scenario’s voor werken op afstand en zorgt voor naadloze toegang tot Office applicaties in verschillende computeromgevingen.

Gedeelde functies

Laten we ook de gemeenschappelijke basis erkennen die wordt gedeeld door zowel de standaard,- als de premium versie.

Beide pakketten bieden een uitgebreid pakket Office toepassingen, waaronder Word, Excel, PowerPoint, Outlook, SharePoint, OneDrive, OneNote, Microsoft Teams, Publisher (alleen voor pc) en Access (alleen voor pc).

Bovendien bieden ze allebei de flexibiliteit om toegang te krijgen tot Office applicaties op tablets en telefoons, samen met 1TB opslagruimte voor het opslaan en delen van bestanden.

Deze fundamentele kenmerken zorgen ervoor dat bedrijven, ongeacht de gemaakte keuze, de kracht van de productiviteitstools van Microsoft kunnen benutten om hun activiteiten te stroomlijnen en de samenwerking tussen teams te verbeteren.

 

Laten we ter vergelijking, beide opties samenvatten:

FunctieBijzonderhedenMicrosoft 365 Business StandardMicrosoft 365 Business Premium

Beveiliging

Helpt uw bedrijf te beschermen tegen onveilige bijlagen, verdachte links en andere geavanceerde malware door bijlagen te scannen en links te controleren×

Beveiliging

Gegevensbeschermingsbeleid om de toegang tot gegevens te helpen beheren

×

Beveiliging

Controles om uw bedrijfsgegevens op mobiele apparaten te beschermen

×

Beveiliging

Retentie,- compliance,- en archiveringsmogelijkheden met continue gegevens back-up die altijd en overal toegankelijk is

×

Beveiliging

Identiteits,- en toegangsbeheer met multi-factor authenticatie (MFA) via voorwaardelijke toegang

×

Apparaatbeheer

Bewaar bedrijfsgegevens binnen goedgekeurde apps op iOS,- Android,- en Windows pc’s

×
Apparaatbeheer

Verwijder op afstand bedrijfsgegevens van verloren of gestolen apparaten

×
Apparaatbeheer

Selfservice implementatie van pc’s met Windows AutoPilot

×
Apparaatbeheer

Vereenvoudigde bediening voor het beheren van Windows 10 Pro pc’s

×
Apparaatbeheer

Upgrade van Windows 7, 8 en 8.1 Pro naar Windows 10 Pro

×
Apparaatbeheer

Pas beveiligingsbeleid toe om werkgegevens te beschermen op apparaten die eigendom zijn van het bedrijf en die van werknemers

×

Gedeelde computeractivering (SCA)

Het recht om Office te gebruiken in combinatie met virtuele desktopomgevingen (RDS/WVD)

×

Office Applicaties

Word, Excel, PowerPoint, Outlook, SharePoint, OneDrive, OneNote, Microsoft Teams, Publisher (alleen op pc) en Access (alleen op pc)

Office Applicaties

Office op tablets en telefoons

Weergave en bewerking van bestanden en documenten

1TB voor het opslaan en delen van bestanden

Samenwerkingsdiensten

Zakelijke e-mail (50 GB), agenda en contacten

Samenwerkingsdiensten

Onlinevergaderingen (chat, audio en HD videoconferenties)

Samenwerkingsdiensten

Workspace met geïntegreerde chatfunctie van Microsoft Teams

Business Applicaties

Analyseer data, ontwikkel oplossingen, automatiseer processen en creëer virtuele agenten

Maximaal aantal gebruikers

Tot 300

Hoewel zowel Microsoft 365 Business Standard als Microsoft 365 Business Premium robuuste oplossingen bieden voor bedrijven die hun productiviteit en samenwerkingsmogelijkheden willen verbeteren, maken de extra functies en mogelijkheden van Business Premium het de duidelijke keuze voor bedrijven die voorop willen blijven in het huidige concurrentielandschap. Met verbeterde beveiligingsmaatregelen, geavanceerde apparaatbeheer mogelijkheden en extra flexibiliteit geboden door Shared Computer Activation, is een upgrade naar Microsoft 365 Business Premium een strategische investering die ongetwijfeld op lange termijn voordelen voor uw bedrijf zal opleveren. Ontgrendel het volledige potentieel van uw organisatie met Microsoft 365 Business Premium en breng uw bedrijfsvoering naar nieuwe hoogten.

Boek een gratis gesprek

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).