Zoek
Sluit dit zoekvak.

Microsoft kondigt wijzigingen aan in de abonnementsstructuur

Microsoft abonnementsstructuur

Bij ITAF doen we er alles aan om u op de hoogte te houden van de laatste updates met betrekking tot uw softwareabonnementen. Vandaag brengen we u belangrijk nieuws over wijzigingen in de abonnementsstructuur van Microsoft voor klanten in Europa.

Met ingang van 1 oktober 2023 implementeert Microsoft een nieuwe abonnementsstructuur die is ontworpen om het aanbod te stroomlijnen en gebruikers meer flexibiliteit te bieden. Wij willen ervoor zorgen dat u een duidelijk inzicht heeft in deze veranderingen en in de mogelijke impact ervan op uw organisatie.

De belangrijkste wijzigingen in Microsoft abonnementen

1. Scheiding van Microsoft Teams: een belangrijke verandering is de scheiding tussen Microsoft Teams en Enterprise pakketten. Deze scheiding is van invloed op Office 365 (E1, E3, E5) en Microsoft 365 (E3, E5) abonnementen. Als gevolg hiervan wordt de prijsstructuur voor deze pakketten aangepast, wat resulteert in een korting van € 2,- per maand of € 24,- per jaar op uw abonnement.

2. Afzonderlijk Teams abonnement: om Microsoft Teams te blijven gebruiken, wordt het nu als zelfstandig abonnement aangeboden. De kosten voor Microsoft Teams bedragen € 5,- per maand of € 60,- per jaar.

Wat u moet weten

We willen benadrukken dat deze wijzigingen geen invloed hebben op uw huidige abonnementen totdat deze verlopen. Tot uw verlengingsdatum blijft u genieten van de voordelen en functionaliteiten van Microsoft Teams binnen uw bestaande pakket.

Wij zijn hier om u te helpen

Bij ITAF doen we er alles aan om u tijdens deze overgangsperiode te helpen. We begrijpen dat verandering een uitdaging kan zijn en we willen een soepele overgang voor uw organisatie garanderen. Als u vragen heeft of meer informatie nodig heeft over de gevolgen van deze wijzigingen voor uw bedrijf, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).