Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wat kan Microsoft Teams voor uw bedrijf betekenen?

teams rooms

Beslisser, interne IT-middelen, managers en eigenaren staan ​​onder druk om een ​​oplossing te vinden die kosteneffectief, veilig en schaalbaar is naarmate hun behoeften groeien en de mogelijkheid voor mobiliteit naarmate meer personeel op afstand werkt.
Om in de regel te blijven binnen een digitale werkplek van vandaag, is het waar, de digitale transformatie is mogelijk met de juiste samenwerkingssuite waarmee medewerkers en managers kunnen communiceren, ideeën delen, bestanden veilig kunnen overbrengen en elkaar kunnen ontmoeten, allemaal via een enkel platform. Lees in dit artikel meer over wat Microsoft Teams voor uw bedrijf kan betekenen!

De hub van Microsoft voor intelligente samenwerking kan u helpen de werkplekervaring te transformeren.
Microsoft Teams is gebouwd op Skype for Business en SharePoint om intelligente samenwerking te bieden met toegang tot telefonie, video,- en web conferenties, berichten en ad hoc vergaderingen.
Bovendien kan het ook een wereld van mogelijkheden voor uw bedrijf openen, waaronder de mogelijkheid om:
• Ervaringen, diensten en processen opnieuw te ontwerpen
• Sneller en eenvoudiger krachtige aangepaste applicaties maken
• Zorgen voor een verbonden werkplekervaring om uw teams effectiever te maken

Teams van Microsoft Office 365 zijn de oplossing voor al uw zakelijke communicatie,- en samenwerkingsblokken.

3 manieren waarop Microsoft Teams de manier van samenwerken verandert

Communicatie is de sleutel

Het eeuwenoude gezegde “communicatie is de sleutel”, draagt ​​echt gewicht. Uw medewerkers en team zijn dol op interactie en hebben vaak niet de juiste middelen om dit effectief te doen. Met teams kunt u uw medewerkers en afdelingen samenbrengen en op dezelfde lijn ‘probleemloos’ in een groeps-chat zitten. U kunt teams of groepen aanmaken voor afdelingen en personeel toevoegen aan elk kanaal of u kunt meer privéberichten sturen middels berichten in het chatvenster.

Bestandssamenwerking

Er zijn niet veel tools die u de mogelijkheid geven om uw bestanden op één plek in meerdere teams te openen en eraan te werken. Met Teams kunt u samenwerken / werken aan bestanden met ingebouwde Office365 applicaties – Word, Excel, PowerPoint. Deze fantastische functie zorgt ervoor dat alle ideeën, wijzigingen en belangrijke updates op één plek worden opgenomen en biedt iedereen in de teamchat de mogelijkheid om documenten te bekijken en ze meteen goed te keuren. Maar als u of iemand in het bedrijf extra tijd nodig heeft, kunt u het bestand eenvoudig downloaden, bewerkingen en opmerkingen maken en het vervolgens rechtstreeks naar de chat uploaden. Op deze manier bevinden al uw gesprekken over een bepaald bestand zich op één locatie.

Vergaderingsplanner

Voor iedereen die vergaderingen, chats, Microsoft Teams Live events, oproepen en persoonlijke vergaderingen moet plannen, zal Microsoft Teams uw nieuwe beste vriend zijn voor uw bedrijf! We kennen allemaal de moeite van het organiseren om uw team samen te brengen, maar met het tabblad Vergaderingen in teams hebt u toegang tot alle personeelsagenda’s op één plek, waardoor plannen en organiseren een fluitje van een cent is. Met de vergaderplanner kunt u ook eenvoudig vervolgvergaderingen en discussies in uw team plannen.

Microsoft Teams als onderdeel van Microsoft 365

ITAF ondersteunt het concept van een moderne en digitale werkplek en helpt u de Microsoft 365-tools op de juiste manier in te stellen, uw organisatie te voorzien van hoogwaardige innovatieve aanpak bij het bouwen van uw moderne IT ecosysteem.

Neem contact op met ITAF voor professionele ondersteuning.

 

Microsoft Teams vs Slack – wat is beter?

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).