Zoek
Sluit dit zoekvak.

Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS)

Microsoft Enterprise Mobility and Security (EMS)

Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS) biedt bedrijfsgerelateerde IT-oplossingen voor mobiele apparaten,- en identiteitsbeheer, gegevensbescherming en detectie van bedreigingen; alles gecombineerd in één pakket.

Microsoft EMS is kosteneffectief in vergelijking met zelfstandige producten en biedt één uitgebreid pakket voor eenvoudig beheer en budgettering. Microsoft EMS stelt IT teams in staat voorwaardelijke toegang te bieden tot apparaten, apps en gegevens met platform-onafhankelijke functionaliteit op iOS, Android en Windows. Organisaties kunnen hun beveiliging eenvoudig verbeteren door beleid en codering. EMS ondersteunt op locatie, hybride en cloud architecturen.

Geavanceerde bedreigingsanalyse

De bedreigingsdetectie van Microsoft is er in twee versies: Advanced Threat Analytics voor op locatie en Azure Advanced Threat Protection voor de cloud. Door machine learning te gebruiken, leren, analyseren en detecteren deze oplossingen verdachte activiteit, waarschuwen u als er iets ongewoons gebeurt in uw netwerk en biedt aanbevolen volgende stappen aan. Dit een krachtig hulpmiddel bij het afwegen van inbreuken op gegevensbeveiliging.

Azure Active Directory Premium

Azure Active Directory is een cloudgebaseerde directory,- en identiteitsbeheerservice die gebruikersaccounts verenigt voor verbeterde beveiliging en beheer. Dit maakt eenmalige aanmelding (SSO) mogelijk voor medewerkers van hun Microsoft,- en externe services, waardoor het niet langer nodig is om voortdurend in te loggen, evenals selfservice wachtwoordreset (SSPR).

Microsoft InTune

InTune biedt beheer van mobiele apparaten zodat u die veilig kunt beheren. Functies omvatten de mogelijkheid om beleid af te dwingen op alle apparaten, persoonlijke,- en zakelijke applicaties te classificeren en het wissen van een extern apparaat mogelijk te maken. Windows Autopilot biedt u ook de mogelijkheid om op afstand Windows 10 apparaten te configureren of te resetten om tijd en kosten te besparen en personeel te helpen weer aan de slag te gaan zonder apparatuur terug te hoeven sturen.

Azure Rights Management

Microsoft Azure Informatiebeveiliging biedt geavanceerde gegevensbescherming door u toe te staan ​​uw documenten, zoals Openbare, Vertrouwelijke of Zeer vertrouwelijke, te classificeren en regels op basis van deze categorieën toe te passen om uw documenten te beheren. Vertrouwelijke documenten kunnen bijvoorbeeld niet worden gemaild of afgedrukt, of kunnen alleen worden gemaild indien goedgekeurd door een manager.

Hoe kan ITAF u helpen?

ITAF kan u helpen met een Microsoft 365 omgeving op te zetten. Bied uw organisatie 24/7 operationeel beheer en verlaagt het risico door server en security patching.
Contact ITAF voor professionele support.

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).