Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waarom Microsoft Dynamics 365 Business Central kiezen?

dynamics 365 business central

U hebt waarschijnlijk al over Microsoft Dynamics 365 Business Central gehoord. Maar hoe kunt u, in een lawine van ERP-oplossingen, zeker weten dat de gekozen oplossing nu en in de toekomst aan uw behoeften zal voldoen? En wat is de meest verstandige aanpak om de juiste oplossing te kiezen en te implementeren? Als u op dit moment nieuw ERP-systeem aan het uitkiezen bent, vindt u hieronder informatie die uw bedrijf bij deze belangrijke beslissing kan helpen. Lees in dit artikel verder waarom u voor Microsoft Dynamics 365 Business Central moet kiezen.

De huidige markt wordt overspoeld met grote en zeer efficiënte ERP-systemen, en het kan moeilijk zijn om een duidelijk beeld te krijgen van de beste opties voor uw bedrijf. Het belangrijkste is dat uw bedrijf ervoor zorgt dat de gekozen oplossing voldoet aan uw noden en dat het op een lange termijn onderhouden kan worden.

Microsoft heeft vorig jaar een grote impact gecreëerd op de markt met de introductie van Dynamics 365 Business Central. Sinds de lancering heeft Business Central snel succes geboekt bij internationale bedrijven en hen geholpen om hun activiteiten te stroomlijnen en de operationele kosten te verlagen. Dit succes kan worden verklaard door de drie sterke punten van het systeem: wettelijke naleving, maatwerk en flexibiliteit. Laten we deze voordelen van naderbij bekijken.

Wettelijke naleving

Internationale bedrijven worden voortdurend geconfronteerd met de eis om aan lokale voorschriften te voldoen in de landen waar ze actief zijn, en de software die ze gebruiken moet ook aan deze vereisten voldoen. Met Business Central kan uw bedrijf de instellingen aanpassen zodat uw bestanden opgeslagen en geback-upt worden volgens de lokale voorschriften. In andere talen en valuta’s rapporteren wordt ook vereenvoudigd.

Maatwerk

Business Central biedt een breed scala aan standaard productiviteitstools en u kunt een onbeperkt aantal dimensies aan elk type register toevoegen voor verdere analyse. In tegenstelling tot andere ERP systemen is Business Central op één platform ontworpen, waardoor het gemakkelijk bijgewerkt kan worden. Dit bespaart uw bedrijf tijd en geld zonder waardevolle gegevens te verliezen.

Flexibiliteit

Het cloud-gebaseerde ERP-systeem maakt zakelijke toegang eenvoudiger en laat toe om alle informatie van uw bedrijf centraal te bewaren. Het systeem is eenvoudig aan te passen en is ideaal voor KMO’s die alleen die functionaliteit die ze nodig hebben, willen gebruiken.

Hoe Microsoft Dynamics 365 Business Central te implementeren om aan uw zakelijke behoeften te voldoen?

Om dit te realiseren, heeft u een implementatiepartner nodig die weet hoe een Business Central oplossing afgestemd kan worden op uw bedrijfsstrategie. Bij ITAF begrijpen we het belang van een langetermijnperspectief en implementeren we Business Central zodat het aan uw veranderende strategie aangepast kan worden.https://www.itaf.eu/nl/dynamics-365-business-central/

Onze experts kunnen u helpen bij het opzetten van een duidelijke Business Central-strategie, met bedrijfsgerichte doelen en haalbare implementatietrajecten voor uw oplossing, uw organisatie en uw zakelijke aanpak. Wij zullen u helpen om uw businesscase te ontwikkelen en te valideren, en ook om een overzicht te krijgen van het budget, de reikwijdte van het project en van de planning. Met andere woorden, wij zorgen ervoor dat u er klaar voor bent om de juiste beslissingen te nemen voor, tijdens en na de implementatie.

Zodra we tot het praktische gedeelte van de implementatie komen, wordt uw team nauw bij de implementatie betrokken. Dit stelt uw bedrijf in staat om de interne knowhow en mogelijkheden te ontwikkelen die u nodig hebt om organisatorische veranderingen te stimuleren totdat u het systeem operationeel krijgt. Dit is een zeer effectieve en duurzame aanpak voor het implementeren van een Business Central oplossing.

Dit was ons artikel over waarom u voor Microsoft Dynamics 365 Business Central moet kiezen. Hebt u vragen over Microsoft Dynamics Business Central of over onze ERP implementatie services?

Contact ITAF voor een vrijblijvende offerte.

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).