Zoek
Sluit dit zoekvak.

Voordelen van het overstappen naar de nieuwe versie van 3CX (video)

De nieuwe versie van 3CX

Onlangs lanceerde 3CX een nieuwe en verbeterde versie van zijn software – versie 18. De nieuwe versie van 3CX heeft verschillende extra functies, verschuift de focus naar klantcommunicatie en bevat updates van mobiele apps zodat de beste gebruikerservaring wordt geboden.

Upgrade naar 3CX versie 18

Verbeteringen

De nieuwe versie van de software heeft veel verbeteringen, zoals een geïntegreerd contactsysteem dat interne communicatie maar ook klantcommunicatie samenvat. Deze versie stelt de klant en inkomende communicatie centraal, waardoor communicatie via meerdere platformen mogelijk wordt. Enkele van de nieuwe functies zijn de Facebook messenger en SMS integraties, maar ook nieuwe en verbeterde desktop en mobiele apps, waarvoor geen webclients nodig zijn. Het werkt als een native Windows app met hetzelfde framework als dat van Microsoft Teams en WhatsApp. Gebruikers kunnen nu een oproep beantwoorden vanaf elke pagina op hun PC of mobiele apparaat, zonder te hoeven schakelen tussen apps. 3CX streeft ernaar om een omnichannel communicatiesysteem te worden en de ontwikkeling van versie 18 komt daar een stap dichter bij. Het bedrijf kondigde aan dat er nog meer verbeteringen zullen komen.

Over 3CX

3CX telefonie beantwoordt aan verschillende behoeften en aan alle bedrijfsgroottes, van kleine bedrijven tot ondernemingen. Het beantwoordt aan de behoeften op het gebied van mobiliteit en werken op afstand en voorziet in alle geavanceerde vereisten voor contact centers. 3CX is telefonie software aangeboden door ITAF die het onderhoud van uw bedrijfscommunicatie systeem moeiteloos maakt.

Hoe kan ITAF u helpen?

De telefonie experts van ITAF kunnen u voorzien van de nieuwste, verbeterde 3CX versie, of u uit eerste hand helpen bij het opzetten van het 3CX systeem binnen uw bedrijf. Naast advies en actie als het gaat om betrouwbare telefoniesoftware, kan ITAF u voorzien van Yealink, Snom en Grandstream telefonieapparatuur. Neem contact op met ITAF voor uitgebreide telefonie ondersteuning van een ervaren 3CX partner.

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).