Security Services

IT-beveiligingsservices en consultancy

ITAF helpt klanten cyberaanvallen te voorkomen en aan te pakken door hun cyberblootstelling te beheren, hen te helpen de risico’s te begrijpen en hen in staat te stellen weloverwogen beslissingen te nemen. Complete IT beveiligingsoplossingen worden uitgevoerd door middel van grondige opleiding, audits, beveiligingssystemen en back-up, – en disaster recovery services. 

Data Security Services

Data Security

Beheer en informatiebeveiliging

Detecteer en reageer op cyberaanvallen voordat uw kritieke gegevens worden aangetast. Laat ons uw managed security services provider zijn binnen:

Netwerkbeveiliging services

Bedreigingspreventie en veilige VPN-toegang

ITAF-beveiligingsspecialists is in staat volledige prestaties en beveiligingsoverzicht te doen van elke gebruiker en apparaat op en rond uw netwerk. Geautomatiseerde resoluties en probleemoplossing als onderdeel van:

Network Security

Backup & Disaster Recovery Services

Backup

Bescherm, bewaar en herstel uw gegevens

Maak 24/7 naadloos een back-up van uw kritieke gegevens en verminder snel de downtime met een schaalbare en veilige oplossingen die ITAF biedt:

Beveiligingscontrole en analyse

Bescherming en detectie van beveiligingsmeldingen

Gebruik voorspellende analyses om bedreigingen voor te blijven en samenwerking tussen beveiligingswaarschuwingen en bedrijfs- / gegevensbescherming aan te moedigen.

Beveiligingscontrole en analyse diensten omvatten:

ITAF is erkend dienstverlener kmo-portefeuille

Dit betekent dat wanneer u deelneemt aan opleidingen 30% (voor ondernemingen tot 50 werknemers) en 20% (voor ondernemingen tot 250 werknemers) van uw factuur betaald kan worden door de Vlaamse Overheid. ITAF vindt u terug als erkend dienstverlener via het volgende registratienummer: DV.O236476

Wilt u meer weten over Security services?

Neem voor meer informatie over onze Security services contact met ons op en wij helpen u graag verder!
extra protection

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.

Blijf geïnformeerd

Abonneer op onze nieuwsbrief