Hosting Services

Hosting oplossingen en -services

Gehoste services zijn applicaties, IT-infrastructuurcomponenten of -functies waartoe organisaties toegang hebben van externe serviceproviders, meestal via een internetverbinding. Een klant heeft bijvoorbeeld toegang tot een applicatie vanaf de dedicated server van een hostingprovider. Hosting is veel meer dan alleen een website en mailing. Een juiste hostingstructuur ondersteunt uw bedrijf echt.

Cloud hosting - Host uw netwerk in de cloud

Met Cloud hosting of VDS hosting ontvangt u een complete persoonlijke server. Via een virtualisatietechnologie krijgt uw server een speciaal geheugen, CPU en schijfruimte. Eén machine kan meerdere virtuele servers bevatten. Een verzameling servers, opslag- en netwerksystemen vormt een cloud. Uw virtuele server draait ergens in deze Cloud. Dankzij VDS-hosting heeft u 100% controle over uw eigen server.

Linux Basic Pack

45
00 /per maand
 • 1 GB guaranteed memory
 • 50 GB hard disk space
 • 1 vCPU
 • 100 Mbps dynamic available bandwidth
 • 1 static IP address
 • 24/7 live monitoring
 • Daily backup
 • Monthly snapshot of your server

Windows Basic Pack

55
00 /per maand
 • 2 GB guaranteed memory
 • 50 GB hard disk space
 • 1 vCPU
 • 100 Mbps dynamic available bandwidth
 • 1 static IP address
 • 24/7 live monitoring
 • Daily backup
 • Monthly snapshot of your server
populair

Dedicated & Custom Hosting Infrastructure

cloud infrastructuur

Complete gids voor aangepaste hosting

De aangepaste hostinginfrastructuur bestaat uit enkele ondersteunende services tijdens het implementatieproces, gevolgd door:

Wilt u meer weten over onze speciale en aangepaste hostingdiensten?
Download het gratis plan over hoe ITAF-hostingspecialisten u kunnen helpen de Dedicated en Custom Hosting-infrastructuur te implementeren.

Shared hosting - 360 graden hostingondersteuning

Domeinnamen

Waarom een ​​domeinnaam registreren?

Net als een adres dat mensen vertelt waar uw bedrijf is, vertelt een domeinnaam klanten waar ze uw bedrijfswebsite kunnen vinden. Het is uw online bedrijfsnaam, bedrijfsadres en online merk samen verpakt. Het is een van de eerste dingen die bezoekers leren over uw online bedrijf en er gaat niets boven een goede eerste indruk. Kies de domeinnaam die het juiste bericht naar de juiste bezoekers stuurt. Beveilig vandaag uw domeinnaam! Laag geprijsd en met een geweldige service van ITAF. Veiligheid, comfort en waarde, dat is wat ITAF u kan bieden.

Webhosting

Hoe moet ik een goede webhosting voor mijn bedrijf kiezen?

Met een ITAF shared hosting pakket huurt u een deel van een server voor de plaatsing van uw website en tegelijkertijd ruimte voor uw mailboxen. Alle servers zijn uitgerust met het Windows- of Linux-besturingssysteem, zodat u kunt genieten van de prestaties en beveiliging van dit platform. Bovenop de ruimte die u huurt, wordt u aangeboden met een scala aan diensten. Alle servers worden 24/7 gemonitord voor maximale beschikbaarheid.

Mail hosting

Controle over uw e-mailsysteem

ITAF Hosted Exchange is een service waarbij uw berichten, agenda, taken en contacten altijd up-to-date zijn. Deel uw agenda en foto’s met collega’s, synchroniseer uw adresboek met uw smartphone of tablet en controleer uw e-mail overal ter wereld. Wat krijgt u:

SSL-certificaten

Beveiligd protocol voor uw zakelijke website

SSL-certificaten zijn kleine gegevensbestanden die een cryptografische sleutel koppelen aan de digitale gegevens van een bedrijf. Wanneer geïnstalleerd op een webserver, activeren ze de vergrendeling, het https-protocol (via poort 443) en zorgen voor veilige verbindingen tussen een webserver en een browser. SSL wordt vaak gebruikt voor het beveiligen van creditcardtransacties, gegevens en aanmeldingen. Houd de website van uw bedrijf aan de normen

Hosting ondersteunende diensten

Services voor back-up, monitoring en Disaster Recovery

ITAF biedt hosting- en cloudbeheerde services om elk bedrijf aanwezig, beveiligd en gemakkelijk bereikbaar voor gebruikers te maken. Onze hostingondersteuning is gerelateerd aan:

⬦ Tijdige interventies

Deze diensten houden in dat de klant het recht heeft om ad hoc interventies aan te vragen. Deze interventies zijn: 1) Optioneel op afstand uitgevoerd als een technicus er lokaal bij kan; 2) Het overwinnen van storingen (incidenten) of het uitvoeren van wijzigingen (wijzigingen); 3) Op tijd en in materiaal uitgevoerd en maakt deel uit van onze IT-ondersteuningsservices.

⬦ 24/7 monitoring

Monitoring van uw netwerk met uitgebreide monitoringtools. Er wordt onderscheid gemaakt tussen: 1) Realtime monitoring; 2) Historische monitoringgegevens. Dankzij de historische monitoring kunnen gegevensproblemen veel sneller dan normaal worden gedetecteerd en gecorrigeerd en kan dit worden gedaan op basis van een trendanalyse.

⬦ Backup-applicatie en disaster recovery

ITAF biedt een back-upsysteem om verschillende back-ups te maken met betrekking tot bestanden, databases en serverafbeeldingen, evenals voorbereiding op een noodherstelplan. Als u een bestaande back-upoplossing hebt en deze wilt behouden, kan deze ook worden beheerd door ITAF. De volgende punten kunnen verschillen, afhankelijk van de mogelijkheden van de toepassing en uw vereisten.

Mis geen andere cloudservices

Ga terug naar de pagina Cloud- en hostingdiensten en ontdek meer info ...

Vul het formulier in en download onze Dedicated Hosting GRATIS gids.

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.