Search
Close this search box.

Thuiswerken in tijden van Covid-19

covid-19 and work from home

Covid-19 heeft veel bedrijven doen evolueren op het gebied van anders omgaan met mogelijkheden tot thuiswerken. Mensen kijken veel kritischer op de verschillende mogelijkheden en mede door de huidige situatie zijn we nog meer op elkaar aangewezen. De laatste maanden is niet enkel de wereld veranderd maar ook onze denkwijze over de manier van werken, iedereen denkt aan verbeteringen om van thuis uit te kunnen werken.

Het is een feit dat voor bedrijven het thuiswerken goed functioneert en de werknemers zich op hun gemak voelen in de (nieuwe) wereld van het thuiswerken.

Wanneer werkgever en werknemer goed georganiseerd zijn, is het mogelijk om de productiviteit op peil te houden of zelf te verbeteren. De voordelen van thuiswerken kunnen dan ook zeker niet worden onderschat.

De voor,- en nadelen tijdens Covid-19

Het voordeel dat aangegeven wordt voor thuiswerken is voor iedereen gelijk: er is minder reistijd nodig. Mensen staan niet meer uren vast in de file van en naar huis, ze besparen brandstof en we verminderen – wat niet onbelangrijk is – op deze manier de CO2-uitstoot.

In de volgende post kan u lezen hoe thuiswerken aantrekkelijker en makkelijker kan worden gemaakt: Hoe technische problemen te overwinnen wanneer u thuis werkt. Een veilige en gezonde manier van leven tijdens de voorzorgsmaatregelen.

Aan de andere kant ondervinden sommige functies zware druk tijdens deze tijden. Veel hands on medewerkers en ondersteunende profielen kunnen hun werkzaamheden niet uitvoeren, waardoor thuiswerken in hun geval nauwelijks van toepassing is en vrijwel onmogelijk is.

Weet dat ITAF er altijd is om je te ondersteunen. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen voor advies en vragen. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de best werkende en passende oplossing voor uw bedrijf en personeel.

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Omarm de door AI aangedreven
toekomst van werk

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).