Search
Close this search box.

ITAF werkt samen met Phished!

phished partner, ITAF werkt met Phished

90% van alle data-inbreuken begint bij een menselijke fout. Daarom is het meer dan ooit nodig om in te zetten op de menselijke factor om cyberaanvallen te voorkomen. Op die manier beschermt u uw geld, reputatie, werknemers en activa. ITAF werkt met Phished, pionier in AI-driven Security Awareness Training. Het bekroonde Phished-platform garandeert permanente gedragsverandering dankzij een holistische combinatie van gepersonaliseerde simulaties, security awareness trainingssessies, active reporting en threat intelligence.

Een holistische aanpak voor Security Awareness Training

ITAF in samenwerking met Phished biedt een holistische aanpak voor de Security Awareness van uw organisatie. Aangezien bewustzijn alleen niet voldoende is, is het belangrijk om uw medewerkers een complete training aan te bieden die allesomvattend werkt. Dankzij vier kernfeatures wordt security awareness en het gedrag binnen de organisatie opgemeten en komen ze samen in de Phished Behavioural Risk Score ™ (BRS).

1. Verstuur gepersonaliseerde phishingsimulaties zonder manuele tussenkomst

Verbeter de cyberweerbaarheid van uw organisatie door uw werknemers de nodige vaardigheden bij te brengen om echte cyberdreigingen te herkennen en ermee om te gaan. AI-driven phishing- en smishingsimulaties helpen hen hun zwakke punten te herkennen en ze te verbeteren.

2. Stop phishinggevaren met één druk op de knop

Verander het gedrag van uw werknemers structureel door ervoor te zorgen dat ze àlle phishingmails rapporteren. Daardoor verbeteren zij hun eigen Behavioural Risk Score ™ en helpen ze echte dreigingen te stoppen voor ze schade aanrichten.

3. Verander gevaarlijk gedrag met korte, snackable microlearnings

Leer werknemers hoe ze moeten omgaan met ieder type dreiging dankzij tijdsefficiënte, frictieloze microlearnings over een breed gamma aan topics, in verschillende formaten. Checkpoint tests meten hun vaardigheden en beïnvloeden hun Behavioural Risk Scores ™.

4. Krijg real-time inzicht in huidige en toekomstige bedreigingen

Krijg inzicht in alle risico’s voor uw organisatie en werknemers. Verstuur automatisch notificaties naar werknemers wanneer cyberdreigingen hen, hun netwerk of de organisatie in het vizier nemen. Zo verhoogt u drastisch hun waakzaamheid.

Bouw uw Human Firewall dankzij de Behavioural Risk ScoreTM

De Phished Behavioural Risk ScoreTM (BRS) voorspelt de kans dat individuen of de organisatie worden gehackt. Het is één meetbaar getal dat u en het management inzicht geeft in de securitystatus van de organisatie, en toont hoe die kan verbeteren.

De BRS wordt berekend aan de hand van concrete parameters zoals data en geschiedenis. Hij wordt voortdurend geüpdatet door het gedrag te meten van werknemers, en de organisatie als geheel.

Krijg inzicht in de BRS van de hele organisatie, of duik dieper tot op het niveau van afdelingen, teams of individuele werknemers. Start vandaag nog!

Hoe kan ITAF u helpen?

Ga voor een zero-incident rate door het gedrag van werknemers te veranderen.

Boek een gratis gesprek

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Omarm de door AI aangedreven
toekomst van werk

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).