Zoek
Sluit dit zoekvak.

ITAF breidt uit: welkom Agency81!

welkom Agency81!

We zijn opgetogen een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van ITAF aan te kondigen. ITAF gaat een structurele samenwerking aan met Agency81. Op die manier kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn met een uitgebreider pakket aan IT-diensten en –oplossingen. 

 Krachten bundelen 

Agency81 is een gerespecteerde speler in de sector, gespecialiseerd in Apple producten en staat bekend om zijn expertise in IT-diensten op maat voor de KMO. De overname van Agency81 vertegenwoordigt een strategische stap voorwaarts in de versterking van ITAF als IT-aanbieder in de KMO-markt zowel op vlak van medewerkers als op vlak van diensten. Dit stelt ons in staat om kennis en ervaring te bundelen, waardoor we onze mogelijkheden uitbreiden om klanten te begeleiden op vlak van IT-transformatie. 

Continuïteit en expertise 

Wat verandert er voor onze trouwe ITAF-klanten? Deze kunnen op onze toewijding en uitstekende service blijven rekenen en daarenboven kan ITAF ze bijkomende opties voorstellen om hun IT-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Onze kwalitatieve dienstverlening, persoonlijke aandacht en drang naar innovatieve oplossingen blijven voorop staan in alles wat we doen. Zo kent u ons reeds en de integratie van het aanbod van Agency81 in onze portfolio zet die lijn verder voort. 

Van harte welkom aan de klanten van Agency81 

De gewaardeerde klanten van Agency81 heten wij van harte welkom bij ITAF. U kan er zeker van zijn dat u de uitzonderlijke service en ondersteuning blijft ontvangen die u gewend bent. Ons team wil graag hun expertise inzetten voor u op het gebied van cloudoplossingen, IT-infrastructuur en IT-beveiliging om zo uw IT-omgeving verder te verbeteren. 

 Een vooruitblik 

Nu we aan dit boeiende nieuwe hoofdstuk beginnen, kijken we ernaar uit om met elke nieuwe klant verder sterke relaties op te bouwen en kwalitatieve IT-oplossingen en -diensten te leveren. 

Als u vragen heeft of meer wil weten over de voordelen die deze overname u kan bieden, aarzel niet en neem contact op met ons 

Uw succes is onze prioriteit en wij zijn er om u bij elke stap te begeleiden. 

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).