Search
Close this search box.

Feest! 25 jaar betrouwbaarheid: Een Unieke Belevenis met onze klanten

25e verjaardag

Gisteren vierden we onze 25e verjaardag. Het was een schitterende gelegenheid waarbij we het voorrecht hadden om samen te komen met klanten die ons door de jaren heen hun vertrouwen geschonken hebben en ons hun volledige IT-infrastructuur hebben toevertrouwd.

Al een kwart eeuw staat ITAF synoniem voor betrouwbaarheid, waarbij wij onze klanten houvast bieden in de snel veranderende digitale wereld. Deze betrouwbaarheid heeft onze klanten de zekerheid gegeven te kunnen rekenen op ITAF voor stabiele en vooruitstrevende oplossingen.

Deze feestelijke gebeurtenis was niet alleen een gelegenheid om onze appreciatie uit te spreken, maar ook om opnieuw te bevestigen dat we onze klanten nog vele jaren met uitmuntendheid van dienst zullen zijn.

We verzamelden in Antwerpen, waar we genoten van een onvergetelijke beleving voor alle zintuigen dankzij Cirque du Soleil, dat net zoals ITAF voortdurend de grenzen verlegt van wat mogelijk is.

We vierden onze succesvolle partnership, haalden herinneringen op en betoonden eer aan de geest van innovatie, samenwerking en betrouwbaarheid die ITAF definieert. We werden verwend met culinaire verwennerijen en een spectaculaire show. Als kers op de taart, hadden we een jubileum goodie bag voorzien als een teken van onze waardering voor de steun en loyaliteit van onze klanten.

De viering van deze 25e verjaardag was niet alleen een mijlpaal: het is ook een bewijs van de duurzame partnerrelaties die we samen hebben opgebouwd en de gezamenlijke reis die we verder blijven maken.

Vooruitkijkend zijn we enthousiast naar de mogelijkheden die de toekomst ons biedt. Aan onze klanten, bedankt om ons uw IT-infrastructuur toe te vertrouwen en om deel uit te maken van ons verleden, heden en toekomst! Op naar de volgende 25 jaar van samenwerking, innovatie en succes!

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Omarm de door AI aangedreven
toekomst van werk

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).