Search
Close this search box.

Waar u op moet letten bij het kiezen van een printer voor uw bedrijf

printer voor bedrijf

Het kiezen van een printer voor uw bedrijf is een investering die zorgvuldig moet worden overwogen. Van het kiezen van huren of kopen tot het kiezen van de juiste oplossing met alle benodigde functies, het kiezen van een printer moet een gelaagde beslissing zijn.

Op basis de ervaring van ITAF in het leveren van Xerox printers aan meerdere organisaties en het werken met bedrijven van verschillende grootte, zijn dit de cruciale punten waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een printeroplossing.

1# Kopen of leasen

Huren en leasen

Een printer huren betekent dat u niet in één keer een groot bedrag hoeft te betalen. Het biedt u ook een contract dat gewoonlijk het bijvullen van toner en kosten voor printeronderhoud omvat. Wanneer u printers koopt, is het navullen uw verantwoordelijkheid. Niet alleen dat, maar aan het einde van het huurcontract kunt u ervoor kiezen om te upgraden naar een nieuw kopieerapparaat, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het verkopen of wegdoen van een oude printer.

Het belangrijkste verschil tussen huren en leasen zit in de duur van een overeenkomst. Terwijl huren gerelateerd is aan langetermijnovereenkomsten, is leasen meestal voor een korte periode waarvoor u een printer nodig heeft.

Kopen

Kopen is voor sommigen een meer kosteneffectieve oplossing. Wanneer u een printer slechts huurt; is deze niet van uw eigendom aan het einde van een contract. Kopen is een investering in een printer waarvan u de eigenaar bent. Het betekent dat het uw besluit is of u de printer wenst te behouden of te vervangen.

De beslissing over wat het beste voor u is, hangt af van de specifieke behoefte van uw bedrijf, het geschatte volume van de benodigde kopieën en de functionaliteiten die u nodig hebt.

2# Functies

Houd bij het kiezen van de beste printer voor uw bedrijf altijd rekening met de functies die u mogelijk nodig hebt.

Ruimtebesparend en kosteneffectief

Tegenwoordig is het kopen of huren van een printer die zowel een printer, kopieerapparaat, scanner als een fax in één is, een noodzaak geworden om ruimte te besparen en kosteneffectief te zijn. In plaats van 4 machines te hebben, bieden de meeste moderne printeroplossingen zoals Xerox u multifunctionele printers.

Kleur of Zwart wit

Monochromatische printers zijn een snellere en betere keuze als u documenten organisatiebreed moet afdrukken. Kleurenprinters zijn duurder als het gaat om onderhoud en zijn een betere keuze als u niet veel exemplaren afdrukt en een printer nodig heeft voor ontwerp en soortgelijke doeleinden.

Cloud

Als u meer dan één printer nodig hebt, op verschillende locaties werkt of medewerkers hebt die op afstand werken, is netwerken tussen printers een bijzonder belangrijke toevoeging aan uw bedrijfsinfrastructuur. Met printers die de Cloud ondersteunen, kunnen werknemers heen en weer schakelen tussen printers en bestanden afdrukken en delen van de ene locatie naar de andere.

3# Ondersteuning

Het beheer van de printomgeving kost tijd, kan kostbaar zijn en vereist toegewijde personele middelen, vooral als de organisatie uit meerdere teams bestaat. Dat is waar oplossingen voor beheerd printen op het podium komen. Het bedrijf dat een printer least of huurt, biedt meestal volledige ondersteuning tijdens de contractperiode. Op die manier is de complexiteit van kostenreductie en gecentraliseerd beheer van printers niet uw verantwoordelijkheid, en kunt u zich in plaats daarvan concentreren op de groei van uw organisatie. Zoek bij het kiezen van printeroplossingen naar toegewijde deskundige ondersteuning en een organisatie die voor al uw apparaten, processen, beveiliging en documenten kan zorgen.

Hoe kan ITAF u helpen?

ITAF is een Xerox partner die uw organisatie kan voorzien van een breed scala aan Xerox printers en printservices. U kunt een Xerox huren via ITAF. Als u besluit dat uw organisatie een Xerox printer wil kopen, kan ITAF deze ook aan u leveren. Onze experts analyseren de specifieke behoeften en afdrukvolumes van uw bedrijf en komen tot de beste oplossing voor u.

ITAF levert automatisch toners als onderdeel van het pakket, samen met het transport van de printers naar uw locatie, en gratis uitpakken, installatie en training van het personeel, of u nu een printer koopt of huurt. Als u ervoor kiest om een Xerox via ITAF te kopen, krijgt u 5 jaar garantie en gratis hardwarerecycling. Bij huren of leasen zorgt ITAF voor onderhoud en ondersteuning gedurende de contractperiode.

De multifunctionele printers van Xerox zijn geoptimaliseerd voor de Cloud, hebben touchscreens voor tablets, hebben de mogelijkheid om persoonlijke profielen te maken waarin de voorkeuren van elk teamlid worden opgeslagen. De printservices van ITAF bieden u documentbeheer, waarmee u kosten kunt verlagen.

Neem contact op met ITAF als u een Xerox printer wilt huren, een Xerox printer wilt kopen of als u deskundige hulp nodig heeft bij het beslissen welke oplossing het beste bij uw organisatie past.

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Omarm de door AI aangedreven
toekomst van werk

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).