Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hoe Managed Print Services en Cloud Print u helpen in Corona tijden

Hoe Cloud Print en Managed Print Services u helpen in Corona tijden

In 2020 zijn niet alleen onze gewoontes veranderd door de verspreiding van de coronaviruspandemie. Hele organisaties en bedrijven uit verschillende niches moesten hun workflow aanpassen aan de nieuwe omstandigheden. Door thuiswerken nam de vraag toe om elk proces beter te beveiligen tegen datalekken. Door het verminderde bedrijfsvolume in sommige niches waren kostenbesparingen essentieel. Beide eisen hebben betrekking op elk onderdeel van het bedrijfsproces, inclusief afdrukken. Uit de globale statistiek blijkt dat de gemiddelde werknemer 8874 pagina’s per jaar afdrukt. De printkosten kunnen uit de hand lopen. Bij werken op afstand kunnen datalekken optreden als gevolg van afdrukken buiten kantoor. Daarom zijn cloud print en managed printservices essentieel in Corona-tijden.

Veiligheid

In 2019 had 59% van de bedrijven afdrukgerelateerd gegevensverlies. De situatie tijdens de wereldwijde pandemie wordt nog erger. Apparaten vol vertrouwelijke gegevens worden buiten de kantoren gebruikt. Alle op het netwerk aangesloten apparaten kunnen worden gehackt. Datalekken kunnen niet alleen gebeuren door hacking, maar ook door gescande gegevens, naar iemand buiten de organisatie te sturen. Onbeveiligde printerinstellingen kunnen de beveiliging van elk document verminderen. Omdat door de verspreiding van het coronavirus steeds meer mensen vanuit thuis werken, is er een groeiende vraag om gegevens uit externe bronnen te printen.

Het werd een voorrecht om printers beter te beveiligen. De toenemende toegankelijkheid van gegevens geeft ook aanleiding tot bezorgdheid over de veiligheid. Managed printerservices zijn cruciaal om uw printer te beveiligen en de kans op gegevensverlies te minimaliseren. Niet alleen dat u via beheerd afdrukken kunt bijhouden wanneer iemand toegang heeft tot uw cloud, maar u kunt de toegang alleen beperken tot geautoriseerde gebruikers binnen de organisatie. Managed printservices helpen u alert te blijven op elke mogelijke bedreiging. Het biedt beveiligingspatches. Als het gaat om afdrukken op afstand en de kwetsbare beveiliging ervan, bieden managed printservices VPN-platforms op beschermde servers om hacking te voorkomen.

Kostenbesparend

In sommige bedrijfstakken wordt het gebruik van printers tijdens de coronatijden verminderd. In andere gevallen, hoewel de noodzaak om printerdiensten te gebruiken niet lager is, werd de vraag om algemene kosten te verlagen cruciaal. Dat is een ander gebied waarop managed print services ons helpen. Het helpt ons de uitgaven onder controle te houden, terwijl we er toch voor zorgen dat we over de apparaten beschikken die onze medewerkers nodig hebben om te werken.

Een toegewijde accountmanager voor managed printservices zal met u samenwerken om de kosten te verlagen en een pakket samen te stellen waarmee u kunt betalen voor wat u gebruikt. Met managed print services verzamel je geen toners, inkt of papier en geef je er geld voor uit – ze worden bij je afgeleverd wanneer dat nodig is.

Het beheren van uw drukwerk kan uw middelen uitputten die zich zouden moeten concentreren op bedrijfsgroei en belangrijkere taken die uw organisatie meer geld opleveren. Daarom is het handig om het uit te besteden via managed print services. Ze bieden gecentraliseerd en deskundig beheer.

Bij managed printservices wordt ook verondersteld dat er minder apparaten worden gebruikt, waardoor de kosten worden verlaagd en het energieverbruik wordt verminderd.

Door cloud print te gebruiken, wordt er minder aan papier en inkt uitgegeven dan normaal – na het scannen sturen medewerkers het document vaak naar een e-mail en besparen ze daardoor op de printkosten.

Cloud print en toenemende toegankelijkheid van informatie

Terwijl het gebruik van cloudprinters voorheen slechts een optie was, werd het in 2020 cruciaal. Deze trend zet zich ook in 2021 door. Cloudprinten stelt iedereen in de organisatie in staat om overal via een netwerk toegang te krijgen tot printers via cloud computing. Door thuis te werken en uw medewerkers niet op één kantoor te hebben gecentraliseerd, ontstond de vraag om afdrukken beschikbaar te maken, waar ze ook werken. Cloud geoptimaliseerde printers werken efficiënter en sneller. Als u documenten scant, gaan ze rechtstreeks naar uw cloud en kunnen uw medewerkers kiezen of ze deze via e-mail willen verzenden of afdrukken. Cloud maakt informatie toegankelijker voor werknemers dan ooit tevoren, wat erg handig is in tijden van wereldwijde pandemie.

Hoe kan ITAF helpen

Itaf biedt hoogwaardige cloudprint-ondersteunde printers die geschikt zijn voor kleine, middelgrote of grote zakelijke behoeften. Naast de hoogwaardige printers geeft ITAF u deskundig advies over welke printer u moet kiezen. Als u oude apparatuur heeft, kunt u deze gratis recyclen. Toners en repro-materiaal worden gratis naar u verzonden als onderdeel van ITAF managed printer services. Bovendien kunt u rekenen op hun 24/7 ondersteuning. Als de printer kapot is, wordt deze binnen twee werkdagen gratis gerepareerd.

Neem voor meer informatie over ITAF managed print services contact met ons op en we helpen u graag verder.

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).