Search
Close this search box.

Managed Print Services – meer dan printers, toner en service

Managed Print Services

Als u denkt dat Managed Print Services slechts een ander woord is voor basisonderbreking en verbruiksartikelen, maak dan uw veiligheidsgordel vast en maak u klaar voor de rit. De Managed Print Services van vandaag helpen u bij het stroomlijnen van bedrijfsprocessen, het verkrijgen van diepgaande bedrijfsinzichten en het stimuleren van uw digitale transformatie.

Stelt u zich eens voor dat u samenwerkt met een leverancier die de bruikbare inzichten en aanbevelingen levert om uw document workflows te automatiseren en te vereenvoudigen, in combinatie met een blauwdruk om workflow integratie zorgvuldig uit te voeren – allemaal zonder enige verstoring of risico’s terwijl u de overgang maakt.

Uw printomgeving – een goudmijn van kostenbesparing

Kostenbeheersing is een blijvende uitdaging voor alle organisaties. Elke branche wil de uitgaven verminderen – zonder compromissen te sluiten op essentiële factoren zoals productiviteit, klantenservice en innovatie.

IT is een belangrijk aandachtspunt bij initiatieven voor kostenbeheersing, omdat technologische vooruitgang voortdurend nieuwe besparingsmogelijkheden met zich meebrengt. Maar één aspect van IT wordt vaak over het hoofd gezien als een gebied om kosten te besparen: de printomgeving.

4 manieren om te besparen met Managed Print Services

1. Gecentraliseerd beheer

Bespaar op de tijd en middelen die u besteedt aan het beheer van uw printomgeving. Vereenvoudig aankoop, onderhoud, benodigdheden en facturering.

Het beheer van uw printomgeving kan tijd, budget en middelen in beslag nemen, vooral wanneer een complexe organisatie wordt beheerd door meerdere teams zonder centrale controle.
Managed printservices zorgen voor een drastische vermindering van de complexiteit en kosten en bieden een deskundig, gecentraliseerd beheer van alles van inkoop en installatie tot onderhoud en levering, zodat u meer uw middelen kunt richten op de groei van uw bedrijf.

2. Apparaatoptimalisatie

Zorg ervoor dat uw mensen de juiste apparaten hebben – niet meer en niet minder. Bespaar energie en uitgaven door minder papier, inkt en toner te gebruiken.

Zonder gecentraliseerd beheer hebben organisaties de neiging om verschillende apparaten van verschillende leveranciers te verzamelen. Het resultaat is een vloot aan verouderde apparaten die papier, inkt en energie verspillen.
Het rationaliseren van de printomgeving kan het beheer drastisch vereenvoudigen door veel verschillende modellen printers, scanners en kopieerapparaten te vervangen door een kleiner aantal multifunctionele apparaten van één leverancier.

Het kostenbesparingspotentieel is duidelijk: minder apparaten betekent lagere onderhoudskosten en een lager energieverbruik (om nog maar te zwijgen van een kleinere ecologische voetafdruk).
Met Managed print services kunt u uw uitgaven consolideren en kosten besparen, terwijl u er toch voor zorgt dat u over de juiste apparaten beschikt met de mogelijkheden die uw mensen nodig hebben om vrij te werken.

3. Procesefficiëntie

Versnel printprocessen ter plaatse en onderweg en gebruik preventief en voorspellend onderhoud om downtime te verminderen.

Omdat een derde van alle werkprocessen nog steeds afhankelijk is van documenten, hoe meer u mensen in staat stelt om sneller en gemakkelijker af te drukken, hoe efficiënter en productiever ze zullen zijn.
En met maar liefst 60% van de oproepen naar de IT helpdesk op zoek naar probleemoplossing voor printgerelateerde problemen, zullen niet alleen kantoormedewerkers worden vrijgemaakt om zich te concentreren op belangrijkere taken.

4. Documentbeheer

Digitaliseer papieren bestanden en automatiseer bulk,- en routinematige afdruktaken, zodat uw mensen meer tijd kunnen besteden aan de dingen die er echt toe doen.

De slimste oplossing voor beheerd afdrukken helpt u niet alleen om efficiënter af te drukken, maar helpt u ook om minder te printen. En dankzij gedigitaliseerde bestanden hebben mobiele werknemers gemakkelijker toegang tot de informatie die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben.

Door papieren processen naar digitaal over te schakelen, kunt u uw kosten op eenvoudige maar significante manieren verlagen:

  • Bevrijd werknemers van langzame (en foutgevoelige) papierprocessen en automatiseer uw routine,- en bulkafdruktaken
  • Bespaar op verbruiksartikelen met minder vraag naar papier, inkt en toner
  • Verminder de energie uitgaven – en de ecologische voetafdruk – met een lager apparaat gebruik
  • Bespaar op fysieke opslagkosten met minder papieren bestanden om te archiveren

ITAF Managed print Services

Uw printomgeving is een van de hoekstenen van uw IT infrastructuur. Het verdient toegewijde deskundige ondersteuning om u te helpen de kosten te minimaliseren en de waarde te maximaliseren.
We kunnen u helpen bij het stroomlijnen van uw printomgeving en het vinden van de plekken waar u vet kunt afsnijden, evenals het leveren van services waarmee u de controle heeft over uw apparaten, processen, documenten en beveiliging.
Contact op met de ITAF support voor een meer diepgaande kijk op uw unieke zakelijke behoeften.

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Omarm de door AI aangedreven
toekomst van werk

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).