Zoek
Sluit dit zoekvak.

VersaLink vs. AltaLink

https://printers.itaf.eu/wp-content/uploads/2020/05/xerox-versalink-vs-altalink.png

Kantoorapparatuur kiezen voor uw bedrijf is nooit een gemakkelijke taak. U moet rekening houden met de functies van de verschillende beschikbare modellen, de betrouwbaarheid van de producten, de bruikbaarheid van de apparaten en uw totale budget. Dit kunnen een heleboel dingen tegelijk zijn. Xerox VersaLink en Xerox AltaLink zijn twee lijnen van multifunctionele apparaten waar veel bedrijven uiteindelijk tussen proberen te kiezen. Het kiezen van een Xerox kantoorapparaat is een geweldige beslissing, aangezien het merk een lange geschiedenis heeft van kwaliteit, innovatie en prestaties. Hierbij dus VersaLink vs. AltaLink: kom erachter welke optie het meest zinvol is voor uw bedrijf.

Maar als u eenmaal voor Xerox heeft gekozen, hoe beperkt u dan uw uiteindelijke keuze? In dit artikel hebben we een vergelijking gemaakt tussen Xerox VersaLink en AltaLink om u te helpen beslissen welke lijn het beste is voor uw eigen unieke behoeften.

Hoogtepunten van de Xerox VersaLink

Xerox VersaLink apparaten zijn ontworpen met het oog op kleine tot middelgrote bedrijven. De reeks apparaten binnen deze familie heeft zeker iets voor elk bedrijf. Als u alleen afdrukmogelijkheden nodig heeft, kunt u binnen de Xerox VersaLink lijn een Xerox kantoorprinter vinden. Als u echter de mogelijkheden van een Xerox kantoorkopieerapparaat nodig heeft, bevat de lijn ook multifunctionele apparaten, die zowel afdruk,- als kopieerbehoeften aankunnen.

Een van de algemene thema’s bij de Xerox VersaLink apparaatlijn is het gebruiksgemak. Als u een klein bedrijf bezit of exploiteert, heeft u waarschijnlijk niet de tijd om een fulltime technische ondersteuningsmedewerker te worden naast de andere taken die u op zich neemt. Xerox ConnectKey maakt het beheer van uw workflow eenvoudig en gemakkelijk.

Het instellen van de ConnectKey functies is eenvoudig. U kunt uw Xerox VersaLink apparaat in korte tijd verbinden met de apps en services die u het meest gebruikt. Scan bestanden naar Cloud opslagservices zoals Dropbox, Google Drive of Box met één druk op de knop. U kunt ook rechtstreeks vanuit uw Cloud opslag afdrukken zonder onnodige software te installeren. ConnectKey maakt taken eenvoudig en intuïtief, zodat technologie nuttig kan zijn in plaats van belastend.

Het duidelijke touchscreen display stelt u in staat om na het scannen documenten te bekijken, zodat alle informatie duidelijk is vastgelegd. Met dezelfde touchscreen kunt u uw ervaring aanpassen om de nadruk te leggen op de services die u het meest gebruikt. Met de plug-and-play installatie kunt u uw nieuwe Xerox kantoorapparaat in een mum van tijd aan de praat krijgen.

Hoogtepunten van de Xerox AltaLink

De productlijn van Xerox AltaLink neemt veel van de kenmerken van de VersaLink lijn en schaalt ze op om klaar te zijn voor een grotere bedrijfsomgeving. Daarnaast zijn er functies die specifiek zijn geïmplementeerd voor zakelijke gebruikers.

Net als de VersaLink-producten gebruikt de AltaLink reeks de ConnectKey technologie om een uitzonderlijke ervaring te bieden die bedrijven van Xerox kantoorkopieerapparaten gewend zijn. De touchscreen interface kan snel worden geconfigureerd om eenvoudig toegang te krijgen tot de productiviteitsservices en apps die uw bedrijf gebruikt.

De extra beveiligingsfuncties van Xerox AltaLink onderscheiden deze bedrijfsoplossing van andere opties. Optionele veilige afdrukopties zorgen ervoor dat gevoelige documenten in een afdrukwachtrij worden bewaard totdat een fysieke sleutel de vrijgave autoriseert. Dit is essentieel in een grotere kantooromgeving waar meerdere afdelingen en niveaus van leiderschap actief kunnen zijn.

Connectiviteit staat ook centraal bij de AltaLink lijn van multifunctionele apparaten. Werknemers krijgen de macht om hun werk onderweg te doen met eenvoudige koppelingsoplossingen.

NFC compatibele apparaten kunnen eenvoudig worden aangesloten om ervoor te zorgen dat mobiele werknemers effectief kunnen werken zonder dat ze door een omslachtig installatieproces hoeven te worstelen.

Een document verzenden om af te drukken vanaf een mobiel apparaat is net zo eenvoudig als het verzenden van een e-mail. Er is geen extra software nodig. De gemiddelde smartphone gebruiker gebruikt al negen apps per dag. Xerox AltaLink is hier om uw workflow te vereenvoudigen, niet om meer pictogrammen aan uw smartphone toe te voegen.

VersaLink vs. AltaLink: wat is geschikt voor u?

Wanneer u Xerox kantoorprinters en multifunctionele apparaten overweegt, overweegt u mogelijk Xerox VersaLink vs. AltaLink. Het is belangrijk om te begrijpen dat deze lijnen zijn ontworpen voor verschillende bedrijven.

Voor kleine en middelgrote bedrijven is de VersaLink productlijn de beste oplossing. De eigendomskosten zijn laag en er is extra nadruk gelegd op gebruiksgemak met de plug-and-play installatie. Grotere bedrijven met meer dan 20 werknemers, meerdere afdelingen en meer beveiligingsbehoeften zullen waarschijnlijk willen kiezen voor de AltaLink lijn van apparaten. Deze apparaten zijn ontworpen om een grotere werklast aan te kunnen en te voldoen aan de bedrijfsbehoeften.

Beide productlijnen zijn uitzonderlijk, ze zijn alleen ontworpen voor verschillende gebruikssituaties. Als u in het verleden een Xerox kantoorapparaat hebt gebruikt, weet u dat kwaliteit voorop staat, ongeacht welke lijn u kiest.

ITAF Managed print Services

Vraagt u zich nog steeds af welke oplossing het beste werkt voor uw bedrijf? Bekijk ons productaanbod of neem contact op met ITAF voor een meer diepgaande kijk op uw unieke zakelijke behoeften.

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).