Dynamic Cloud Platform

Dynamic Cloud implementatieservices

Het hebben van uw eigen servers kan behoorlijk duur en moeilijk te beheren zijn. ITAF Cloud services maakt dit gemakkelijker door klanten ITAF hardware te laten huren – Dynamic Cloud Platform. Dynamic Cloud Platform is een cloudgebaseerde server, volledig beveiligd, bewaakt en beheerd door ITAF IT-specialisten.

Wat betekent Dynamic Cloud Platform
voor mijn bedrijf?

Beheer uw resources, applicaties en services op één plek!

Dynamic Cloud Platform integreert uw systeemtools en apps, waardoor u dynamisch gedrag kunt vertonen bij het beheren van uw configuratie, gegevens en services met de hoogste beveiligings,-, beschermings,- en ondersteuningsnormen. 24/7 monitoring, ondersteuning en assistentie zijn gebaseerd op fysieke en virtuele servers die eigendom zijn van ITAF of de klant. Dynamic Cloud infrastructuur diensten omvatten Cloud Firewalls, Cloud IP PBX telefoniesystemen en verschillende cloud servers en cloud backup opslag.

Waarom Dynamic Cloud Platform

Voordelen van de implementatie van de cloud door ITAF cloud-specialisten

Toegankelijkheid en controle

U heeft de controle over het beheer van uw resources, services, applicaties en gegevens. U kunt bij ITAF CPU (central processing unit), schijfruimte en geheugen huren. Als u meer ruimte op servers nodig heeft, kunt u eenvoudig de cloud capaciteit vergroten zonder dat u hoeft te investeren in extra fysieke infrastructuur.

Infrastructure as a Service

Infrastructure as a Service (IaaS) in cloud computing schaalt snel op en af met de vraag, zodat u alleen betaalt voor wat u gebruikt. Installeer, configureer en beheer uw eigen software. Ook bij natuurrampen of een storing wordt al uw data geback-upt en heeft u 24/7 toegang tot uw eigen server.

Duurzaamheid

Het gebruik van Dynamic Cloud Platform is duurzaam en door het gebruik van groene stroom veroorzaakt het geen negatieve impact op het milieu.

Bescherming en ondersteuning

Dynamic Cloud Platform biedt razendsnelle internettoegang en goed ontworpen, veilige cloudinfrastructuren met efficiënte gegevensoverdracht, verwerking en opslag. Dynamic Cloud-platform professionele ondersteuning door ITAF is gebaseerd op de capaciteit van hooggekwalificeerd personeel met een diepgaand inzicht in cloud computing om deze netwerken te beheren en 24/7 beveiligd te houden.

Dynamic Cloud Support

Private en public cloud

ITAF kan Infrastructure as a-service leveren als een openbare cloudservice, maar ook als een private cloud-service. Ons cloudspecialistenteam zal manieren identificeren om uw toegang tot de cloud te optimaliseren.

⬦ 24/7 live monitoring

⬦ Beheerde firewallservice (u kiest welke poorten open zijn)

⬦ Onderhoud en updates

⬦ Schaalbare toegang tot applicaties, bronnen en services

Neem voor meer informatie over Dynamic Cloud Platform contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Zie andere cloud-opties.

Ga voor meer informatie terug naar de cloud- en hostingservicepagina ...

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.