Zoek
Sluit dit zoekvak.

Microsoft Nieuws: Microsoft zet licenties voor Teams Rooms om naar Basic en Pro opties

licenties voor Teams Rooms

Microsoft heeft wijzigingen aangekondigd in het licenties voor Teams Rooms door de Teams Rooms licentieverlening over te zetten naar Basic en Pro opties. De omschakeling naar het Basic en Pro aanbod is ingegaan op 1 september 2022.

Over Microsoft Teams Rooms

Microsoft Teams Rooms is een oplossing voor vergaderruimten met als doel effectieve hybride samenwerking mogelijk te maken. Dit is een ecosysteem van Microsoft Teams software en gecertificeerde hardware apparaten van partners die flexibiliteit bieden voor vergaderingen.

Welke veranderingen kunnen we verwachten in de Pro versie?

Teams Rooms Pro is een nieuwe aanbieding die de meerwaarde van bestaande Teams Rooms functies, nieuwe innovaties en het beheerde serviceplatform van Teams Rooms combineert – een alles-in-één licentie. Het vereenvoudigt het aankoopproces voor de klanten. Het Pro abonnement biedt meer geautomatiseerde monitoring en dashboards.

Dit zijn enkele van de functies die al beschikbaar zijn of binnenkort beschikbaar zullen zijn:

  • Intelligente audio en video: lay-out opties zoals “Frist row” zodat de deelnemers netjes op een rijtje staan in plaats van op elkaar gestapeld zijn, ruisonderdrukking en bandbreedte optimalisatie. Geavanceerde camera mogelijkheden maken gebruik van AI om deelnemers op afstand het gevoel te geven dat ze in de ruimte zijn met automatische framing om de actieve spreker vast te leggen.
  • Verhoogde betrokkenheid: wireless content delen, handen opsteken en live reacties. En bij gebruik van de klassieke video grid layout waarschuwen chatballonnen de deelnemers in de room voor het gesprek dat naast de vergadering plaatsvindt, zodat er niets wordt gemist.
  • Krachtige samenwerking: Microsoft Whiteboard, Microsoft Surface Hub 2S en de intelligente opname van een analoog whiteboard.
  • Beheer en beveiliging: beheer en beveiliging op bedrijfsniveau, inclusief toegangscontrole, configuratie op afstand en apparaat analyse, evenals integratie van IT service beheer (ITSM).

Het Pro aanbod kost $40 per apparaat per maand, “met een jaarlijkse verbintenis of $48 per apparaat per maand

Microsoft Teams Rooms Basic

Microsoft Teams Rooms Basic is bedoeld voor kleine bedrijven om hen te helpen een betere hybride vergaderervaring te creëren. Het is uitgerust met de vergaderervaringen van Teams, zoals plannen, deelnemen aan vergaderingen en wireless delen van inhoud.

Teams Rooms Basic is inbegrepen bij de aankoop van elk gecertificeerd Teams Rooms apparaat dat is gekocht op of na 1 september 2022 en dat zonder extra kosten. Klanten kunnen tot 25 Basic licenties aanvragen voor hun tenants.

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).