Zoek
Sluit dit zoekvak.

Moet u upgraden naar Windows 11? (Video)

upgraden naar Windows 11

Microsoft heeft een nieuwe update gelanceerd – Windows 11. De nieuwe update is een grote afwijking als het gaat om het ontwerp, maar het besturingssysteem wordt geleverd met dezelfde kritieke functies als Windows 10. Op basis van de meest voorkomende beveiligingsproblemen hebben we dit geanalyseerd en de vraag weten te beantwoorden of u moet upgraden naar Windows 11.

ITAF’s suggestie | Video

Onlangs hebben we veel verzoeken van klanten ontvangen die zich zorgen maakten over de veiligheid van het kiezen voor de nieuwe upgrade. Aangezien de nieuwste versie van Windows OS nieuw is, stelt ITAF als IT partner meestal voor om te wachten tot meer gebruikers ernaar upgraden, zodat alle mogelijke bugs al worden opgemerkt en verholpen.

Hoe kan ITAF u helpen?

Neem contact met ons op en de Microsoft specialisten van ITAF kunnen u helpen beslissen of u onmiddellijk naar Windows 11 moet upgraden of niet – op basis van uw zakelijke behoeften en beveiligingsproblemen. Op het Service centre van ITAF kunt u een verzoek indienen voor een upgrade naar Windows 11, de hoeveelheid apparaten kiezen en wanneer u wenst te upgraden.

De specialisten van ITAF komen ter plaatse, maken back-ups van uw computers, controleren de hardware,- en softwarevereisten en schatten of de upgrade mogelijk is. Als dat het geval is, zullen ze het nieuwe besturingssysteem installeren en met u in contact blijven om maximale veiligheid te garanderen.

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).