Microsoft SharePoint

Microsoft SharePoint

Verbeter samenwerking en mobiliteit voor uw team.

Microsoft SharePoint -ondersteuningsservices

Deel en beheer inhoud, kennis en applicaties om teamwerk mogelijk te maken, snel informatie te vinden en naadloos samen te werken in de hele organisatie. Laat ons u helpen SharePoint in uw bedrijf te integreren!

Microsoft Sharepoint Voordelen

Verbeter de samenwerking en mobiliteit voor uw team

Microsoft SharePoint wordt veel gebruikt als een krachtig platform voor zakelijke samenwerking voor veel van ’s werelds meest succesvolle organisaties. Het biedt een dynamische, kosteneffectieve oplossing voor organisaties die robuuste samenwerkingsmogelijkheden aan hun workflow willen toevoegen. SharePoint, omdat de implementatie van software voor end-to-end gebruikersproductiviteitssoftware uw bedrijf gestroomlijnd zal laten samenwerken.

Wat betekent SharePoint voor uw bedrijf?

Mobiliteit en flexibiliteit

SharePoint biedt bedrijven een geweldige interface voor projectbeheer waarmee werknemers niet gebonden kunnen zijn aan het kantoor.

Geef uw personeel meer mogelijkheden

Geef uw personeel alle informatie die ze nodig hebben door een speciaal SharePoint-platform te implementeren.

Waarom Microsoft SharePoint?

sharepoint

Voordelen van SharePoint

SharePoint is een toonaangevende samenwerkingstool voor het bouwen van intranetsites en portals. Het maakt effectiever teamwerk mogelijk via dynamische teamsites voor projectteams en individuen of teams over meerdere afdelingen of organisaties. De flexibiliteit van de applicatie betekent dat deze kan worden aangepast om werkprocessen te stroomlijnen en efficiënter te werken, en altijd moeiteloos en veilig samen te werken met teamleden binnen en buiten uw organisatie, op pc’s, Macs en mobiele apparaten.

Microsoft SharePoint-functies

Top geavanceerde functies van SharePoint

Met SharePoint kunnen Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden worden bekeken en bewerkt vanuit een webbrowser en kunnen gebruikers gebruik maken van de geavanceerde functies die beschikbaar zijn in Microsoft Office-toepassingen. Geavanceerde functies zijn te zien in:

1

Samenwerking
 

Gedeelde werkruimten, agenda's, documenten, meldingen en waarschuwingen kunnen worden gemaakt terwijl offline synchronisatiemogelijkheden de teamproductiviteit verbeteren.

2

Stroomlijn taken

Microsoft SharePoint omvat het bijhouden van taken, visuele tijdlijnen, takenlijsten en de mogelijkheid om SharePoint- en Outlook-taken op één plek te bekijken.

3

Perfecte mobiliteit

Gegevens kunnen worden gesynchroniseerd voor offline gebruik met Office-webtoepassingen die ook profiteren van verbeterde weergave op mobiele browsers.

4

Zoeken
 

Via het zoekvak laat SharePoint weten of de informatie beschikbaar is in de bestaande documentbibliotheek.

5

Beveiliging en integriteit

Deze omvatten het verplichten van gebruikers om documenten uit te checken alvorens te bewerken, revisies bekijken, eerdere documentversies herstellen en de mogelijkheid om beveiliging op documentniveau in te stellen.

6

Apps
-winkels

Microsoft heeft een SharePoint-apps store geïntroduceerd die een groot aantal add-ons en extra functies biedt.

Microsoft SharePoint-ondersteuning

Hoe kan ITAF u helpen met SharePoint?

De ondersteuning van ITAF voor Microsoft Azure helpt u bij het opzetten van een omgeving op de juiste manier, biedt uw organisatie 24/7 operationeel beheer en / of verhoogt de bedrijfsbeveiliging door server- en beveiligingspatches uit te voeren. Onze Azure-services omvatten:

⬦ SharePoint Set-up

Wanneer uw zaken willen beginnen met of veranderen naar SharePoint, zullen onze Microsoft-consultants u benaderen met een grondig evaluatie- en actieplan en uw samenwerkingsomgeving migreren / instellen.

⬦ SharePoint Ondersteuning en onderhoud

Grondige ondersteuning en betrouwbaar onderhoud van uw gedeelde documenten en samenwerkingstool, omdat uw omgeving bij ons in veilige en professionele handen is.

⬦ SharePoint Monitoring

We laten niets aan het toeval over met onze 24/24 monitoring. Snelheid en efficiëntie zijn belangrijke aspecten in onze ondersteuning.

Neem voor meer informatie over Microsoft SharePoint contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Mis geen andere Microsoft services

Ga terug naar de Microsoft servicespagina en ontdek meer info ...

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.