Search
Close this search box.

Office 365 wordt Microsoft 365

Office 365 to Microsoft 365 - FAQ and new features

Microsoft herziet zijn Office 365 abonnement met een nieuwe focus op consumenten, het veranderen van de naam in Microsoft 365 en het introduceren van tonnen nieuwe functies voor Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Skype.De meeste wijzigingen zijn van kracht vanaf 21 april 2020 de dag dat Office 365 officieel Microsoft 365 wordt. Het bedrijf noemt het “het abonnement voor uw leven om u te helpen het meeste uit uw tijd te halen, uw dierbaren te verbinden en te beschermen, en te ontwikkelen en te groeien.”

Zoals Microsoft stelt, is dit een natuurlijke evolutie. Microsoft 365 begon in 2017 als een licentiebundel voor zakelijke klanten – een combinatie van Windows, Office en Enterprise Mobility and Security (EMS) als een geïntegreerde set apps en services die kunstmatige intelligentie (AI) en andere geavanceerde innovaties biedt. Deze veranderingen zullen vooral kleine en middelgrote bedrijven treffen, waaronder nieuwe mogelijkheden in Microsoft Teams om u te helpen bij het online organiseren van rijke vergaderingen en evenementen; opslag en delen van bestanden in de Cloud, zodat u overal kunt samenwerken; en beveiligings,- en identiteitsoplossingen om uw bedrijf te beschermen.

Nieuwe productnamen

De nieuwe productnamen gaan in op 21 april 2020. Dit is alleen een wijziging in de productnaam en er zijn momenteel geen prijzen of functiewijzigingen.
Office 365 Business Essentials wordt Microsoft 365 Business Basic.
Office 365 Business Premium wordt Microsoft 365 Business Standard.
Microsoft 365 Business wordt Microsoft 365 Business Premium.
Office 365 Business en Office 365 ProPlus worden beide Microsoft 365 Apps. Waar nodig gebruiken we de labels ‘for business’ en ‘for enterprise’ om de twee te onderscheiden.

Office 365 naar Microsoft 365 – FAQ

1. Waarom zijn deze wijzigingen aangebracht?

Microsoft 365 is een geïntegreerde set apps en services die AI en andere geavanceerde innovaties voor bedrijven laat werken. En voor kleine en middelgrote bedrijven omvat dat nieuwe mogelijkheden in Microsoft Teams om bedrijven te helpen bij het online hosten van uitgebreide vergaderingen en evenementen; opslag en delen van bestanden in de Cloud, zodat bedrijven van elk formaat overal kunnen samenwerken; en beveiligings,- en identiteitsoplossingen om bedrijven te beschermen.

2. Hoe past Office in Microsoft 365?

De Office-suite vormt de kern van de productiviteitservaring van Microsoft en dat verandert niet. Maar de afgelopen jaren is het aanbod van Microsoft Cloud productiviteit veel verder gegroeid dan wat mensen traditioneel als ‘Office’ beschouwen. Zoals vermeld in Microsoft zijn Word, Excel en PowerPoint belangrijker dan ooit tevoren. Binnen Microsoft 365 worden deze apps op het niveau gebracht met behulp van de Cloud en AI, samen met toegevoegde born-in-the-cloud ervaringen zoals Teams, Stream, Forms en Planner. Dit alles wordt ondersteund door een reeks gemeenschappelijke services die alle gegevens veilig en beveiligd houden. Het is Office en nog veel meer.

3. Is er iets nieuws of anders in Microsoft 365 Apps for business of Microsoft 365 Apps for enterprise abonnementen dat niet in Office 365 Business of Office 365 ProPlus-abonnementen zat?

Er zijn momenteel geen prijs,- of functiewijzigingen.

4. Wanneer zijn de abonnementen voor Microsoft 365 Business en Microsoft 365 Apps for enterprise beschikbaar?

Deze zullen vanaf 21 april 2020 beschikbaar zijn voor klanten.

5. Gaan alle Office 365 abonnementen weg? Wat verandert er niet?

Geen van de abonnementen verdwijnt. Dezelfde abonnementen zijn beschikbaar, alleen met bijgewerkte namen. En in het geval van Office 365 Enterprise blijft de naam hetzelfde en verandert er niets.

6. Als ik een bestaande SMB of ProPlus klant ben. Moet ik actie ondernemen?

Klanten met de abonnementen Office 365 Business, Office 365 Business Essentials, Office 365 Business Premium of Microsoft 365 Business hoeven geen aanvullende actie te ondernemen. De bovenstaande wijzigingen gebeuren automatisch.

7. Mijn bedrijf gebruikt Office 365 ProPlus en ik heb vragen over deze wijziging. Waar kan ik meer informatie vinden?

Klanten met het Office 365 ProPlus abonnement moeten deze site raadplegen voor meer informatie of contact opnemen met hun IT partner.

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Omarm de door AI aangedreven
toekomst van werk

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).