Zoek
Sluit dit zoekvak.

6 voordelen van Microsoft Azure

voordelen Microsoft Azure

Cloud Computing is meer dan alleen het nieuwste modewoord. Het is een geheel nieuwe manier van zakendoen. Microsoft Azure is het steeds groter wordende Cloud computing platform van Microsoft dat open, flexibel en ondernemingsgraad is om aan al uw zakelijke uitdagingen te voldoen. In dit artikel zult u lezen over 6 voordelen van Microsoft Azure.

Geschat als de op één na grootste IaaS en PaaS serviceprovider ter wereld, heeft Azure als bijkomend voordeel dat het volledig is geïntegreerd met alle Microsoft producten. Voor degenen met een bestaande Microsoft infrastructuur vormt Azure een perfecte aanvulling op uw bestaande software en applicaties. Flexibel, kosteneffectief en op het snijvlak van technologie, Azure is de voorkeursoplossing voor bedrijven die willen groeien en de concurrentie voor willen blijven.

Hoewel er tal van voordelen zijn voor deze Cloud computing omgeving, zijn hier de 6 voordelen van Microsoft Azure die u moet weten en hoe het uw organisatie positief kan transformeren.

 

1. Beschikbaarheid

Niets maakt een doorgewinterde netwerkingenieur meer dan een enkel storingspunt. Redundantie creëren is echter tijdrovend, gecompliceerd en duur. Het bouwen van een zeer beschikbaar datacenter vereist redundante netwerkverbindingen, redundante stroomvoorzieningen en redundante hardware. Vervolgens moet u het allemaal opnieuw doen op een andere locatie om ervoor te zorgen dat het datacenter zelf overbodig is.

Met Azure is hoge beschikbaarheid ingebouwd. Die redundante koppelingen, stroom en datacenters zijn inbegrepen bij Azure, waardoor u tijd, moeite en geld bespaart.

2. Perfect voor kleine bedrijven en gevestigde ondernemingen

Azure is ontworpen voor elk bedrijf, ongeacht de grootte, van de lokale bakkerij tot multinationale ondernemingen. Het is gemakkelijk schaalbaar om aan uw IT eisen te voldoen en werkt volgens een “pay-as-you-go” prijsmodel om aan elk budget te voldoen. Omdat bedrijven interne en externe applicaties in de Cloud kunnen starten en opslaan, bespaart het ook interne IT kosten, inclusief hardware en onderhoud.

3. Vul uw huidige IT infrastructuur aan en breidt deze uit

Azure stelt uw IT personeel in staat zich op uw bedrijf te concentreren zonder zich zorgen te hoeven maken over interne mogelijkheden of het onderhouden van apparatuur die te zwaar wordt belast of te weinig wordt gebruikt. Het platform maakt het snel en gemakkelijk om uw huidige apps in te zetten met weinig of geen downtime. Een geïntegreerde ontwikkelomgeving vermindert de leercurve, waardoor teams het platform snel onder de knie krijgen. Bovendien heeft het platform een voetafdruk in meer landen dan Google of Amazon, wat zorgt voor snellere levering van inhoud en een optimale gebruikerservaring. Azure is schaalbaar om met uw bedrijf mee te groeien en u betaalt alleen voor wat u nodig heeft.

4. Microsoft Azure IaaS en PaaS

In de voorhoede van IaaS en PaaS biedt Azure snelle implementaties. Door de hybride Cloud omgeving kunnen bedrijven kiezen of ze autonoom opereren of gebruik maken van een public Cloud. U kunt ook bepalen of u al dan niet verbonden bent met het internet. Voldoet aan al uw

IT,- en servicebehoeften zonder dat u de onderliggende infrastructuur hoeft te onderhouden.

5. Beveiliging, performance, back-up en noodherstel

Microsoft begrijpt het belang van beveiliging en heeft Azure ontworpen om de concurrentie voor te blijven als het gaat om het beschermen van uw gegevens. Azure heeft veel naleving-certificeringen en is een topkeuze in industrieën met een hoog risico, zoals de gezondheidszorg en de overheid, voor het leveren van Cloud diensten. Zowel het platform als de eindgebruikers zijn beschermd. Extra services zoals multi-factor authenticatie en geavanceerde mogelijkheden voor disaster recovery die gegevens binnen enkele uren kunnen herstellen, beantwoorden aan de zakelijke behoeften.

6. Branchespecifieke toepassingen

Vanwege het risicovolle en gevoelige karakter van bepaalde industrieën heeft Azure specifieke applicaties ontworpen om aan unieke behoeften te voldoen. Overheid, gezondheidszorg, productie en financiële diensten profiteren enorm van de vele functies van Azure, waaronder offline Cloud services, individuele beveiligingsbehoeften, vereenvoudigde performance en gemoderniseerde klanten apps.

Hoe kan ITAF u helpen?

ITAF ondersteuning voor Microsoft Azure helpt u een omgeving op de juiste manier in te richten, uw organisatie 24/7 operationeel beheer te bieden en/of de bedrijfsveiligheid te verhogen door server,- en beveiligingspatching uit te voeren.

Neem contact op met ITAF voor professionele ondersteuning.

Book a free Call

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).