Microsoft Azure

Microsoft Azure Cloud

Professionele ondersteuning met sterke ervaring in de implementatie van de cloudoplossing van Microsoft.

Microsoft Azure -ondersteuningsservices

Zelden wordt nog gekozen om enkel on-premise alle data te bewaren. Meer en meer organisaties gaan resoluut naar de Cloud, maar het is ook mogelijk om met een hybride oplossing te werken. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Microsoft Azure Virtual Cloud

azure cloud

Wat is Microsoft Azure?

Microsoft Azure biedt een steeds groter wordende verzameling van cloudservices met ongeëvenaarde continuïteitsgaranties. U heeft alle vrijheid om state-of-the-art infrastructuur te gebruiken en/of toepassingen te bouwen waar u maar wilt met de tools die u verkiest. Al deze diensten worden via de Cloud aangeboden en kunnen perfect geïntegreerd worden binnen uw eigen netwerkomgeving.

Waarom Microsoft Azure?

Voordelen van Microsoft Azure

Met IaaS (Infrastructure as a Service) kunnen bedrijven hun infrastructuur op Azure uitbesteden en betalen voor wat ze gebruiken. PaaS laat hen hun eigen web-apps en -oplossingen maken zonder het onderliggende grondwerk te hoeven kopen en onderhouden. Azure Storage biedt ductiele, veilige, veilige en prestatie-efficiënte opslagservices in de cloud.

Azure Site Recovery

Azure site recovery verzeker de continuïteit van uw organisatie met on-demand disaster recovery in de Azure Cloud.

Azure File Sync

Migreer uw lokale bestandsserver naar de Azure Cloud en behoud de snelheid en voordelen bij prestatieaspecten: ondersteuning voor flexibiliteit, flexibiliteit en analyse.

Azure Back-up

Azure Back-up maakt automatisch kopieën van uw serverbestanden naar Azure. Alles is versleuteld zodat enkel u de inhoud ervan kan uitlezen. En wat er ook in uw organisatie gebeurt -van cryptolocker tot brand- u kan zélf onmiddellijk data op uw servers herstellen zonder technische kennis.

Microsoft Azure FAQ

Veelgestelde vragen over Microsoft Azure

Bekijk de antwoorden op enkele veelgestelde vragen over Microsoft Azure. Als u nog andere vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Absoluut. Het volledige beheer van de Azure omgeving ligt in handen van de klant. Indien gewenst kan er beroep gedaan worden op ondersteuning door ITAF.

Uiteraard wel! Als u servers heeft op Azure (IaaS) dient het OS en de middleware componenten nog steeds periodiek geüpdatet te worden. Azure biedt hiervoor een aantal tools maar de uitvoering dient nog wel steeds te gebeuren. En zoals steeds, dit gebeurt het best op een gestructureerde en gecontroleerde manier. U kunt dit zelf uitvoeren of uitbesteden aan ITAF.

Neen, dezelfde prijzen worden gehanteerd. Maar ITAF kan u wel helpen de omgeving te optimaliseren wat kost betreft. Aan de hand van de juiste keuzes zal de kostprijs vaak lager liggen dan bij een standaard set-up.

Azure is hoofdzakelijk een IaaS omgeving, met uiteraard veel services (PaaS). De servers die worden opgezet op IaaS dienen natuurlijk onderhouden te worden. Dit kan u zelf doen of hiervoor kan u een beroep doen op ITAF.

Ondersteuning voor Microsoft Azure

Hoe kan ITAF u helpen met Microsoft Azure?

ITAF helpt u om een omgeving op te zetten op de juiste wijze, voorziet uw organisatie van 24 x7 operationeel beheer en/of verhoogt de bedrijfszekerheid door het uitvoeren van server en security patching. Onze Azure-services omvatten:

⬦ Azure Set-up

Wanneer uw bedrijf wilt beginnen met of overstappen op Azure, zullen onze cloudspecialisten u benaderen met een grondige evaluatie en een actieplan op basis van de benodigde middelen.

⬦ Azure-ondersteuning en onderhoud

Grondige ondersteuning en betrouwbaar onderhoud van uw Azure-platform, omdat uw omgeving bij ons in veilige en professionele handen is.

⬦ Azure Monitoring

We laten niets aan het toeval over met onze 24/24 monitoring. Snelheid en efficiëntie zijn belangrijke aspecten in onze ondersteuning.

Neem voor meer informatie over MicrosoftAzure contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Mis geen andere Microsoft services

Ga terug naar de Microsoft servicespagina en ontdek meer info ...

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.