Zoek
Sluit dit zoekvak.

Microsoft Dynamics 365 – Een intelligente end-to-end bedrijfsoplossing in cloud

dynamics 365

In dit artikel zult u meer lezen over Microsoft Dynamics 365 – een intelligente end-to-end bedrijfsoplossing in Cloud. Microsoft Dynamics 365 is een volledig geïntegreerde oplossing voor bedrijfs,- en klantrelatiebeheer die een klant en bedrijf verbindt via processen zoals het leveren en volgen van orders, het indienen van biedingen, biederstatus, ondertekende / lopende / uitgevoerde contracten en de werktaken van werknemers gerelateerd aan pre-sales, sales en post-sales activiteiten.

Door de marketing,- service,- en verkoopstrategieën van uw bedrijf te volgen via Microsoft Dynamics 365, is het gezamenlijke werk van alle sectoren vereist, gecentraliseerd en vastgelegd op één plek. Door integratie met Microsoft Office Outlook, uw ERP-systeem en sociale netwerken, biedt Microsoft Dynamics 365 een snelle, flexibele en betaalbare oplossing die leidt tot een continue en meetbare verbetering van de dagelijkse bedrijfsprocessen.

Voor wie is Microsoft Dynamics 365?

Microsoft Dynamics 365 is een perfecte oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen, maar ook voor grote bedrijfssystemen en organisaties. Met betrekking tot verschillende industrieën kan de oplossing worden aangepast aan verschillende soorten organisaties, zoals B2B, B2C-bedrijven, marketingbureaus, bouw,- en projectbedrijven, ICT bedrijven, vertaalbureaus, overheidsdiensten en instituten, enz.

Microsoft Dynamics 365 voor verkoop

Microsoft Dynamics 365 Sales toepassing maakt centralisatie en unificatie van klantgegevens mogelijk, terwijl de verkoopcyclus van uw organisatie wordt gevolgd, geoptimaliseerd en gerealiseerd.
Verkooptoepassing maakt beschikbaarheid mogelijk van:

 • Gedetailleerde informatie over klanten, zoals de bestaande samenwerking in de vorm van aanbiedingen, bestellingen, contracten, gehouden vergaderingen, potentiële nieuwe post-market kansen, bonussen, enz.
 • Tools voor geavanceerd zoeken naar potentiële klanten op basis van een reeks criteria, zogenaamde filters
 • Details van verzonden aanbiedingen en bestellingen per product / dienst / klant gefilterd op regio, lokaal kantoor, leverancier, enz.
 • Bewaken van de volledige documentatie met betrekking tot de verkoopcyclus inclusief de vorming, het onderhoud van de sales kennisbank, evenals marketingmateriaal met geavanceerde zoekopties.
  Monitoring van de gegevens over concurrentie en hun activiteiten richting de klant, per product, regio, enz.
 • Het invoeren van uw productcatalogus met de definitie van prijscategorieën, maateenheid, korting en prijs
 • Het genereren van zeer complexe vooraf gedefinieerde rapporten, met de mogelijkheid om ze te maken volgens uw behoeften
 • Integratie met uw boekhoudsysteem, waarbij het facturatieproces wordt afgerond
 • Integratie met Microsoft Outlook voor het automatisch converteren van aanvragen per e-mail / antwoorden naar cliënt in leads of mogelijkheden.

Microsoft Dynamics 365 voor marketing

Deze applicatie biedt tools voor het segmenteren van klanten, producten en andere gegevensinvoer voor het efficiënt uitvoeren van marketingactiviteiten, waaronder het volgen van belangrijke prestatie indicatoren (zogenaamde Key Performance Indicators of KPI’s) van marketingcampagnes. Een van de potentiële KPI’s volgt dus de snelheid van een reactie op clientaanvragen.

Het definiëren van de taken en activiteiten van marketingcampagnes wordt vereenvoudigd, evenals het identificeren van potentiële klanten tegen producten of diensten die uw bedrijf via verschillende kanalen op de markt brengt, zoals contactcenters, e-mail, websites, nieuwsbrieven, sociale netwerken, enz.

Het is mogelijk om alle gerealiseerde marketingactiviteiten voor een bepaalde klant of groep klanten te monitoren en het product wordt eenvoudig gegenereerd in de rapporten, die de relatie tussen een marketinginvestering en een gerealiseerde winst (de ROI) gemakkelijk kunnen bepalen. – Rendement op investering).

Microsoft Dynamics 365 voor marketing biedt ook een overzicht van gedistribueerde en niet-toegewezen marketingactiva, evenals het autorisatieproces voor gebruik op een bepaalde klant.

Daarnaast kunnen verschillende soorten automatisering worden gedaan, zoals het maken van statische en dynamische lijsten met contactpersonen of campagnes voor gedefinieerde marketingcampagnes, het identificeren en verwijderen van dubbele gegevens en het aanpassen aan de bedrijfsprocessen van de marketingafdeling van het bedrijf.

Microsoft Dynamics 365 voor ondersteuning

De ondersteuningsapplicatie van Microsoft Dynamics 365 dient om verzoeken van klanten te registreren, mogelijke problemen te identificeren en de geschiedenis van gegevens over de aan een specifieke klant verleende diensten op te slaan op een gecentraliseerde locatie.

De ondersteuningsapplicatie in Microsoft Dynamics 365 omvat:

 • Creëren en beheren van klantvereisten via meerdere communicatiekanalen, zoals callcenter, e-mail, sms, internet, enz.
 • Een klantenondersteuningscyclus beheren: van initiatie tot sluiting
 • Toepassing van kennisbank voor het oplossen van veelvoorkomende problemen
 • Uniform beheer van het factureringsproces
 • De toewijzing van interne ondersteuningsbronnen volgen
 • Het genereren van standaard of aangepaste rapporten per klant, verleende service, werknemersondersteuning, enz.

Microsoft Dynamics 365 is een uitgebreide CRM bedrijfsoplossing die individuele toepassingen combineert, zoals verkoop, klantenservice en marketing. In overeenstemming met uw bedrijfsbehoeften kunt u alleen de modules kopen die u op dat moment nodig heeft en later kunt u andere toevoegen, afhankelijk van de groei van het bedrijf.

Als Microsoft Partner kan ITAF u helpen bij het laten groeien van uw bedrijf met Microsoft Dynamics 365.

Neem contact op met ITAF voor een gratis offerte.

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).