IT-infrastructuur en telefonie

ICT-infrastructuur en telefoniediensten

Bij ITAF draait alles om het vinden van een juiste IT-infrastructuuroplossing voor uw bedrijf, of deze nu op de bestaande architectuur is gebouwd of er behoefte is aan de implementatie van de nieuwe. We zijn hier om uw verzoeken volledig te ondersteunen en u te adviseren over de beste IT-infrastructuuroplossing voor uw bedrijf.

Hosting en netwerkdiensten

Hostingdiensten

ITAF leidt u door alle basisinstellingen van uw IT-infrastructuur en degene om mee te beginnen is absoluut het opzetten van de hosting en het netwerk. Onze eigen datacenters waar we het netwerk kunnen opzetten bieden u de veiligste ontsnapping naar uw bedrijfszeker netwerk - de bloedlijn van uw IT-infrastructuur.

Meer informatie over hostingdiensten

Network Security Services

Wees verzekerd wanneer u tot een implementatie komt en adviseert voor de best mogelijke oplossing met betrekking tot uw beveiligde VPN-toegang en preventie van bedreigingen, ITAF Security specialisten zijn degenen die worden gevraagd voor ondersteuning. ITAF-Security specialisten zullen host based aanvallen uitsluiten, zouden security information and event management (SIEM) voor uw bedrijf afhandelen en uw netwerk 24 uur per dag bewaken, veilig houden.

Meer informatie over Network Security Services

Cloudservers, gegevensopslag en Security backup

Implementatie van cloudservers

Na het opzetten van de hosting en het netwerk heeft uw bedrijf behoefte aan meerdere verschillende servers. ITAF past de fileserver aan voor toegang, opslag, beheer en beveiliging van de gegevens in de cloud, op basis van uw zakelijke behoeften en benodigde capaciteit. De belangrijkste prioriteit van ITAF is het opzetten van de server-naar-server-communicatie, die een noodzakelijke workflow voor uw bedrijf zou bieden, waardoor de beschikbaarheid en lagere kosten voor uw bedrijf zouden toenemen.

Meer informatie over cloudservices

Backup & Disaster Recovery

Elk bedrijf heeft een serverback-up nodig op een dagelijks, wekelijks, maandelijks of driemaandelijks niveau, afhankelijk van de bedrijfsvereisten en het datavolume. Daarom willen we als onderdeel van onze beveiligingsservices uw gegevens beschermen, opslaan en indien nodig herstellen van mogelijke inbreuken op de beveiliging. Meer informatie over backup and disaster recovery.

Meer informatie over backup

Telefonie, unified communications en callcenter

ITAF telephony

Telecom-infrastructure Services

Wanneer het klaar is met het opzetten van uw hosting en netwerk, servers, Security patches, is het noodzakelijk om de communicatie in uw ICT-infrastructuur te introduceren – telefonie-infrastructuur. Term-telefonie is gerelateerd aan unified communications die wordt gebruikt voor videogesprekken van interne en externe organisaties, webmeetings of conferentiegesprekken, of het callcenter dat is ingesteld voor contact met uw klanten. ITAF kan u een eersteklas ervaring bieden bij het aanpassen en upgraden van de telco-structuur van uw bedrijf.

Bedrijfsapplicaties en platforms

Licenties en implementatie van cloud, ERP, CRM en platforms

Door business applications en platforms te implementeren, krijgt uw bedrijf inzicht om u te helpen voorspellen en leiden. De oplossingen voor bedrijfstoepassingen zijn beschikbaar op locatie, in de cloud of als hybride systeem. Hier is een voorbeeld van enkele van de platforms die ITAF-consultants u kunnen helpen uw bedrijfsprocessen te verbeteren. ITAF zal u ondersteunen bij de evaluatie van uw behoeften, vereisten, optimalisatie, implementatie en consultancy binnen de financiële, administratie-, ERP- en CRM-tools / applicaties gebouwd op de nieuwste platforms, aangepast voor uw zakelijk succes.

Wilt u meer weten over ICT-infrastructuur?

Neem voor meer informatie over onze ICT-infrastructuurdiensten contact met ons op en wij helpen u graag verder!
customization

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.