Hardware en software

VoIP telefoons en apparatuur voor videoconferenties

ITAF kan u voorzien van professionele VoIP apparatuur, van IP telefoons voor uw bedrijf tot Yealink videoconferentie apparatuur. Wenst u het door ons aanbevolen vergadersysteem uit te proberen, boek dan een gratis demo en bezoek ons Experience Center in Gent.

Hardware selectie

ITAF kan uw bedrijf en organisatie voorzien van geavanceerde technologische onderdelen van notebooks, telefoons, routers, servers en nog veel meer. Dankzij onze up-to-date kennis en ervaring, onze samenwerking met HP, Dell, Lenovo, Microsoft, Cisco en anderen, kunnen we u eersteklas hardware en klantenservice bieden, installatie en configuratie en de reparaties en updates ter plaatse uitvoeren.

Producten

Renewd hardware

Op zoek naar renewd hardware voor uw bedrijf? ITAF kan u de green line solutions leveren – van renewd laptops tot mobiele telefoons die voldoen aan de normen van de fabrikant. Het apparaat, de accessoires en de batterij zijn volledig inbegrepen.

Xerox multifunctionele printservices

ITAF kan uw bedrijf voorzien van Xerox Office Multifunction Laser Printers (MFP’s), een apparaat dat uw kopieerapparaat, printer, scanner en faxapparaat in één is. MFP’s brengen kostenbesparingen, gebruiksgemak, veiligheid en efficiëntie in uw werk, zowel op kantoor als daarbuiten.

Hardware kopen

Eersteklas hardware en klantenservice

Kies uit een uitgebreid assortiment hardware. Weet u al welke hardware oplossingen het beste bij uw organisatie past, laat het ons dan weten. Als u niet zeker weet welke hardware het beste bij uw bedrijfsinfrastructuur past, laat ons dan uw bedrijfsgrootte en behoeften weten en wij zullen de beste oplossing voor u bedenken. ITAF zorgt voor de installatie & configuratie ter plaatse en zorgt voor de reparaties en updates.

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.