Hardware en software

One Stop Shop

Of u nu op zoek bent naar een professionele of particuliere hardware of software van hoge kwaliteit, ITAF kan u de nieuwste technologische notebooks, telefoons, routers, servers en nog veel meer bieden. Door onze up-to-date kennis en ervaring, onze samenwerking met HP, Dell, Lenovo, Microsoft, Cisco en anderen, kunnen we u een eersteklas klantenservice bieden, een installatie en configuratie op locatie uitvoeren en de noodzakelijke reparaties en updates afhandelen.

Xerox-Managed-Print-Services_NL
blikvanger producten

Xerox multifunctionele printservices

Zowel op kantoor als daarbuiten

Xerox Office multifunctionele laserprinters (MFP’s) verwijzen naar het apparaat dat uw kopieerapparaat, printer, scanner en faxapparaat is, alles in één. MFP’s brengen kostenbesparingen, gebruiksgemak, veiligheid en efficiëntie in uw werk, zowel op kantoor als daarbuiten. Voordelen van Xerox printers:

Netwerkhardware
Yealink Meeting Bars A20 & A30
Yealink Meeting Bars A20 & A30

Veelgestelde vragen

Als u geïnteresseerd bent in het bestellen van de specifieke hardware, klikt u op de speciale knop 'Bestellen'. U wordt gevraagd om de persoonlijke gegevens in te vullen en door te gaan met de bestelling. U ontvangt de bevestiging van het bestelverzoek via uw e-mail.

Voor particulieren: naam, adres (het afleveradres), telefoonnummer
Voor bedrijven: naam van de persoon, naam van het bedrijf, adres, telefoonnummer en btw-nummer (indien van toepassing).

Normaal gesproken binnen een werkdag, uiterlijk 48 uur gerelateerd aan de bevestigingstijd van de bestelling.

We maken meestal gebruik van de diensten van bpost en / of GLS en het duurt meestal 2-3 werkdagen om op uw adres te worden afgeleverd. De informatie zal door onze klantenservice worden gedeeld op het moment dat we contact met u opnemen. We zullen alle nodige stappen ondernemen om de bestelling soepel naar uw adres te laten verlopen.

Als u de bestelling voor de eerste keer plaatst, ongeacht deze in uw persoonlijke naam of bedrijf is zullen wij u vragen om met een vooruitbetaling te werken. Wij controleren uw gegevens en onze klantenservice zal een aanbieding voorbereiden met betrekkeing tot uw bestelling.
Als u al klant bent bij ITAF, kan de betaling worden uitgevoerd bij aflevering. Meer informatie over de betalingsgegevens die u ontvangt van onze klantenservice en uw persoonlijke accountmanager.

Ja in beide gevallen, bent u btw plichtig (1 jaar garantie) of niet-btw klant (2 jaar garantie).

Ja, ITAF kan u ter plaatse of op afstand assistentie verlenen bij het instellen van de workstations (fysieke installatie), installatie van het besturingssysteem, licenties en andere applicaties en software die nodig is voor uw zakelijk of privégebruik (bijv. Windows 10 Pro, Office 365 Suite, hostingdiensten, antimalware en firewalls en andere ICT-infrastructuurdiensten).

Bezoek een van onze servicecentra

Plaats uw bestelling online of bezoek ons ​​bij het dichtstbijzijnde ICT-servicecentrum op uw afstand.

itaf beerse

SC Turnhout (Beerse)

Melkerijstraat 1
2340 Turnhout, België
+32 14 61 07 29

itaf leuven

SC Leuven

Wilselsesteenweg 257
3010 Leuven, België
+32 16 98 01 64

itaf ghent

SC Gent

Frans Van Ryhovelaan 325
9000 Gent, België
+32 9 277 90 00

itaf roeselare

SC Roeselare

Meensesteenweg 699
8800 Roeselare, België
+32 51 61 34 72

Blijf geïnformeerd

Abonneer op onze nieuwsbrief