ITAF-telefonie en Unified Communications

ITAF-telefonie en
Unified Communications

Zakelijke IP-telefonie op kantoor en voor mobiele medewerkers.

Unified communications, cloud PBX en telefoon oplossingen

Term-telefonie is gerelateerd aan unified communication, die wordt gebruikt voor videogesprekken van interne en externe organisaties, webmeetings of conferentiegesprekken, of het callcenter dat is ingesteld voor contact met uw klanten. ITAF kan u een eersteklas ervaring bieden bij het aanpassen en upgraden van de telco-structuur van uw bedrijf.

Telefonie en unified communication

Beheerde IP PBX

U hebt uw eigen website waar u alle aanpassingen zelf kunt instellen. Bovendien biedt ITAF haar expertise tot uw beschikking. Een kleine greep uit de mogelijkheden:

Unified communication

ITAF is niet alleen een telefonieaanbieder – we bieden ook verschillende telecom mogelijkheden om goede communicatie binnen uw bedrijf te ondersteunen. Dus alles is correct en productief gedaan.

Randapparatuur

Om uw kantoorinfrastructuur te voltooien, biedt ITAF een reeks extra voorzieningen. Sommige ervan zijn:

Callcenter

Onze klanten, partners en medewerkers waarderen altijd een soepele en optimale ervaring. Het is daarom belangrijk om de receptie, helpdesk, … te ondersteunen met een goede ondersteuningstool – call manager.

Cloud PBX-implementatiediensten

communication network

Wat is cloudPBX?

De initialen PBX staan ​​voor Private Branch Exchange – een centraal schakelsysteem voor telefoongesprekken binnen een bedrijf. ITAF gebruikt een MPLS-netwerk (particulier netwerk) voor haar klanten. Op deze manier kan QoS (Quality of Service) worden aangeboden, wat betekent dat telefonie prioriteit kan krijgen boven dataverkeer. Met deze MPLS-technologie kunnen verschillende locaties ook met elkaar worden verbonden en werken met dezelfde PBX die veel kosten verlaagt.

Waarom Cloud PBX

CloudPBX mobiliteitsfuncties

Ongeacht of uw werknemers onderweg (nationaal of internationaal) zijn of vanuit huis werken – ze kunnen nog steeds eenvoudig verbinding maken met de CloudPBX via een IP-bureautelefoon, DECT-telefoon, smartphone of pc. Met CloudPBX kunt u uw lijnen beheren met een eenvoudige webgebaseerde interface die beschikbaar is voor iedereen in de organisatie.

Zakelijke productiviteit

Laat uw zakelijke telefoonsysteem voor u werken! Van wachtrijen, belgroepen, tijdschema's, wachtmuziek tot voicemail en nog veel meer. Met CloudPBX krijgt u informatie in één oogopslag gereed en toegankelijk.

Audio- en videoconferenties

Is uw bedrijf klaar om te besparen op reiskosten? Met CloudPBX kunnen zowel nationale als internationale vergaderingen worden gehouden vanuit uw kantoor! Verhoog de efficiëntie van de werknemers en de productiviteit met een meer kosteneffectieve manier om uw zakelijke vergaderingen te houden. Investeren in CloudPBX is investeren in uw bedrijf - in plaats van in hotels en vliegtuigen.

Monitoring en rapportage

Als u het niet kunt meten, kunt u het niet beheren. Ons Service Center bewaakt uw telefoonsysteem de klok rond. Toegang tot uw monitoringgegevens op elk gewenst moment met de ITAF-webportal.
▪ Realtime monitoring van uw PBX
▪ Controleer de belgeschiedenis van uw PBX
▪ Een IT-team dat onmiddellijk optreedt na een onderbreking
▪ Stel uw telefonie opnieuw af op basis van de inkomende oproepen

Telefonie ondersteuning

Waarom investeren in VoIP en telefonie en hoe kan ITAF u helpen?

VoIP-platform als een service is een van de belangrijkste onderdelen van de ITAF-portefeuille en we beschouwen onszelf als specialisten op het gebied van telecominfrastructuurnetwerken. Wat kan ITAF voor uw telecom-infrastructuur betekenen:

⬦ 100% kwaliteit gegarandeerd door de Quality of Services (QoS)

⬦ Geen abonnementskosten voor ISDN-2 en Twin-lijnen - Geen limiet voor gelijktijdige oproepen

⬦ Slechts één telefoonsysteem voor alle locaties

⬦ Eenvoudige installatie en configuratie - Eenvoudig te beheren via een webportaal

⬦ Een persoonlijke klantenservice

⬦ Schaalbaarheid en mogelijkheid om verbinding te maken met een ERP-systeem

Neem voor meer informatie over telefonieservices contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Mis geen andere ICT-services

Ga terug naar de pagina IT-infrastructuur en telefonie en ontdek meer info ...

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.