3CX-telefonie

3CX-telefonie support

3CX-telefonie is een communicatieoplossing met open standaarden die kant-en-klare complete Unified Communications biedt. Geschikt voor elk bedrijf of elke branche, 3CX-telefonie kan aan al uw wensen voldoen; van mobiliteit en status tot geavanceerde contactcenter-functies en meer, tegen een fractie van de kosten. 3CX-telefonie maakt de installatie en het onderhoud van uw zakelijke communicatiesysteem zo eenvoudig dat u het moeiteloos zelf kunt beheren, of dit nu op locatie is op een apparaat of server, of in de Cloud.

3CX-telefonie

Uw bedrijf, uw PBX, op uw manier

De 3CX-telefonie missie is om u een UC-oplossing te bieden die aansluit bij al uw bedrijfsbehoeften: productiviteit verhogen, reistijd,- en kosten verlagen, activiteiten stroomlijnen, klantenservice verbeteren en verkopen stimuleren.

Betaalbaarheid

Gratis voor onbeperkte extensies. Verbind externe kantoren en schakel interoffice-oproepen uit. Profiteer van goedkope SIP-trunk-prijzen.

Flexibiliteit

Kies je eigen SIP Trunks, telefoons of hosters. Integreer met het grootste aantal CRM,- en Helpdesk-pakketten.

Zero Admin

Gemakkelijk te implementeren en te beheren. Installeer op Windows / Linux, gevirtualiseerd op locatie of in de Cloud. Eenvoudig extensies toevoegen en beheren.

Mobiliteit

Gebruik uw extensie overal. Omvat geïntegreerde videoconferenties en apps ontwikkeld voor iOS en Android.

Wat is 3CX-telefonie en wat levert het op?

3cx yealink

Betaalbare zakelijke VoIP-oplossing

3CX is een wereldleider in zakelijke VoIP,- en Unified Communications (UC)-technologie. Het biedt klanten een eenvoudige, flexibele en betaalbare oplossing die de telefoniekosten en beheerproblemen drastisch verlaagt. Met 3CX verhoogt u gegarandeerd de productiviteit, verlaagt u de kosten van zakenreizen en telco’s, stroomlijnt u de activiteiten en verbetert u de klantenservice.

3CX-klanten weten direct wat ze gaan uitgeven:

3CX-telefonie functies

Bespaar op uw kosten

⬦ Verlaag uw telefoonrekening en communicatiekosten

IP-telefonie kan uw telecomnetwerk gemakkelijk transformeren in een uniform communicatiesysteem. Niet alleen kan uw organisatie een betere klantenservice leveren, u kunt dit ook doen door aanzienlijk op kosten te besparen.

⬦ Mis nooit meer een oproep Android,- en iOS-apps

Met een zakelijke VoIP app voor Android of iOS kunt u uw kantooruitbreiding letterlijk overal mee naartoe nemen. Met een zakelijke VoIP app kunt u via uw smartphone oproepen beantwoorden naar de toestelnummer van uw kantoor.

⬦ Status, Chat, Click2Call CRM-integratie

Door telefoongesprekken, videoconferenties, sms, e-mail, livechat enzovoort te verenigen, kunnen gebruikers gegevens delen en openen vanaf één centrale locatie, in realtime samenwerken en audio- en videoconferenties houden met meerdere mensen.

⬦ Zelfinstallatie en beheer

Met 3CX kunt u uw IP telefoons beheren vanuit de beheerconsole; nieuwe firmware implementeren op veel telefoons met een paar muisklikken.

⬦ WebRTC webconferenties

Met webconferenties kunt u live vergaderingen, conferenties, presentaties en training online houden via TCP / IP-verbindingen. U kunt eenvoudig verbinding maken met de conferentie via de telefoon of door gebruik te maken van de luidsprekers en microfoon van een computer via een VoIP-verbinding.

3cx provider

3CX-telefonie in de Cloud

Neem de controle over uw telefoonsysteem in de cloud

Het kiezen van een telefoonsysteem voor uw bedrijf vereist een zorgvuldige afweging. U wilt dat het uw bedrijf nu en in de toekomst goed van pas komt. Telefonie is geëvolueerd naar Unified Communications, waarbij een telefoonsysteem geavanceerde functies zoals gespreksafhandeling, conferentiegesprekken, voicemail en meer moet bevatten. Uw telefoonsysteem moet kunnen meegroeien met de groei van uw bedrijf, zonder hoge kosten. 3CX is een VoIP-telefoonsysteem met open platform dat werkt met populaire IP-telefoons en SIP-trunks, zowel lokaal als in de cloud. Eenvoudig, betaalbaar en flexibel, 3CX elimineert de kosten en het beheer van verouderde, traditionele telefoonsystemen of de beperkingen van gedeelde cloud-PBX’s.
3cx image

3CX-partner

Hoe kan ITAF u ondersteunen met 3CX-telefonie?

ITAF telefonie,- en Unified Communications specialisten kunnen u samen met onze buitendienstdeskundigen uit eerste hand helpen en ondersteunen bij het opzetten van het 3CX-systeem binnen uw bedrijf. Of u nu op locatie bent of in de cloud, Windows of Linux, integratie met CRM of ERP, u krijgt 24/7 ondersteuning en monitoring.

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.

Blijf geïnformeerd

Abonneer op onze nieuwsbrief