Zoek
Sluit dit zoekvak.

5 Voordelen van het kiezen voor een regionaal Cloud hosting platform

regionaal gehost Cloud platform

Een van de belangrijkste redenen voor Cloudmigratie voor bedrijven is het minimaliseren van het aantal lokale opslag,- en computerbronnen. Kiezen voor een Cloud platform verschuift men van traditioneel, kostbaar en ruimteverslindend gebruik van onsite apparatuur. Echter, bij de beslissing om naar de Cloud te migreren, is er echter een veelvoorkomend dilemma of het beter is om te kiezen voor een regionaal Cloud hosting platform of een globaal.

ITAF is een ervaren Cloud,- en hostingprovider die u kan voorzien van het Dynamic Cloud Platform. De Dynamic Cloud Platform bevat CPU (central processing unit), schijfruimte en geheugen – componenten die een klant kan huren van de fysieke infrastructuur van ITAF in een datacenter. De klant hoeft niet na te denken over zijn hardware, deze te vernieuwen of iets gerelateerd aan infrastructuur te kopen.

In dit artikel vergelijken we lokale versus globale Cloud platformen. De blog legt ook uit wat de belangrijkste voordelen zijn van het kiezen voor een lokaal gehost Cloud platform zoals een Dynamic Cloud Platform.

Weten waar uw gegevens zijn

Wanneer u Cloud platformen zoals Azure of Amazon gebruikt, worden uw gegevens extern beheerd en weet u niet waar ter wereld uw servers zich bevinden. Met de globale onzekerheden zoals oorlogen of natuurrampen, kan het een veiligere oplossing lijken om te weten dat uw servers worden gehost in datacenters in uw land. Dynamic Cloud Platform is beschikbaar voor Belgische bedrijven en wordt lokaal en regionaal beheerd.

IT beveiliging

Wanneer u kiest voor een lokale Cloud hostingservice, weet u niet alleen in welke datacenters uw servers staan, maar kunt u er ook zeker van zijn dat de data goed wordt geback-upt op een andere locatie in uw land.

Het Dynamic Cloud Platform van ITAF wordt veilig geback-upt in datacenters in heel België waar ITAF aanwezig is. De datacenters waarin ITAF aanwezig is, zijn dichtbij genoeg om u de beste snelheid en prestaties te bieden, en ver genoeg om ervoor te zorgen dat dezelfde natuurrampen of storingen ze niet allemaal kunnen treffen.

Werken met een lokaal bedrijf betekent ook dat ze op elk moment op de hoogte zijn van de regionale dreigingen. Ze zijn tevens bekend met de lokale wetgeving, zodat u kunt voldoen aan belangrijke wettelijke,- en nalevingsvereisten.Page Break

Snelheid van data traveling

Netwerken verbeteren tegenwoordig steeds beter, maar als uw netwerk zich op het andere continent bevindt, valt niet te ontkennen dat de data traveling langzamer is. Kiezen voor een door België gehost Cloud platform biedt u onmiddellijke beschikbaarheid van uw data. De lokale Cloud zorgt voor betere connectiviteit omdat data een kortere afstand afleggen, wat leidt tot minder vertraging in de transmissie. Dit leidt ook tot beter presterende applicaties, van communicatie apps voor medewerkers tot complexere software.

Kosten efficiëntie

Hoewel het kiezen van Cloud platformen zoals Azure of Amazon inclusief het accepteren van een van hun programma’s voor reeds gedefinieerde prijzen omvat, zijn lokaal geproduceerde Cloud platformen zoals het Dynamic Cloud Platform specifiek ontworpen voor uw zakelijke behoeften en zijn ze daarom kosteneffectiever. Niet alleen dat, ze zijn ook dynamischer – de virtuele machine kan op elk moment worden aangepast / gewijzigd tot de grootte die u nodig hebt. Als de klant meer ruimte op servers nodig heeft, kan men eenvoudig de Cloud capaciteit vergroten zonder te hoeven investeren in extra fysieke infrastructuur.

Uitstekende en directe support

Als u globale Cloud platformen gebruikt – wanneer u een probleem heeft, moet u een support case aanmaken en wachten op een reactie. Het is anders dan werken met lokale IT infrastructuurpartners zoals ITAF. Lokale hostingproviders hebben een meer klantgerichte en persoonlijke benadering. Als u de partner van ITAF bent, kunt u altijd iemand aan de telefoon krijgen en direct support en informatie krijgen. ITAF biedt u 24/7 monitoring van uw virtuele machine en beschikt over geavanceerde incidentmechanismen. ITAF is ook een IT beveiligingspartner, dus u kunt er zeker van zijn dat de back-up beveiliging van uw Cloud altijd verzekerd is.

Hoe kan ITAF u helpen?

Het Cloud specialisten team van ITAF zal manieren identificeren om uw toegang tot de Cloud te optimaliseren en u een Cloudopslag platform te bieden dat perfect is ontworpen voor uw zakelijke behoeften. Neem contact op met ITAF en besteed uw fysieke infrastructuur uit aan de geavanceerde en kosteneffectieve virtuele machine die in België wordt gehost.

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).