Xerox beheerde printservices

ITAF Managed Print Services

Bij het kiezen van de printeroplossing die u wilt kopen of leasen, is het belangrijk om na te denken over het verkrijgen van zicht en controle over uw afdrukken, waardoor u geld kunt besparen en de productiviteit kunt verhogen. Ontvang toners automatisch als onderdeel van het pakket. De verzending, het uitpakken en de installatie van de printer is gratis. Volledig printbeheer, mobiliteit, beveiliging, documentbeheer en personeelstraining. Tot 5 jaar garantie. ITAF managed print service helpt u ook om de ecologische duurzaamheid en documentbeveiliging te verbeteren, evenals de totale kosten voor het beheren en optimaliseren van uw printers.

Xerox Multifunctionele Printers

Huur of koop een Xerox printer en bespaar tijd en geld

Xerox multifunctionele laserprinters voor kantoor (MFP’s) verwijzen naar het apparaat dat uw kopieerapparaat, printer, scanner en faxapparaat is, alles in één. MFP’s zorgen voor kostenbesparing, gebruiksgemak, veiligheid en efficiëntie voor uw werk, zowel op kantoor als daarbuiten.

Meerdere beveiligingslagen – Slimme MFP’s houden hackers tegen met meerlaagse beveiliging, waaronder gecodeerde harde schijven, overschrijven van afbeeldingen, wachtwoordbeveiliging en Xerox Secure Print.

Huur Xerox Printers

Welke Xerox multifunctionele printer (MFP) / alles-in-één laserprinter u ook kiest, u krijgt altijd gebruiksvriendelijke interfaces, betrouwbare papierverwerking, geavanceerde beveiliging, geavanceerde tools voor kostenbeheersing en 24/7 ondersteuning.

Xerox VersaLink®

Xerox VersaLink®

Deze MFP's zijn ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven en bieden ConnectKey® technologie en beveiliging.

xerox_altalink

Xerox AltaLink®

Deze multifunctionele laserprinters voor grote volumes bieden schaalbaarheid en beveiliging voor middelgrote tot grote bedrijven.

Xerox WorkCentre®

Xerox WorkCentre®

Variërend van instapmodellen met voordelige prijzen tot krachtige modellen met hoge inschakelduur en hoge snelheden.

Xerox®

Xerox®

Kleur Flexibel om mee te groeien met uw bedrijf en ideaal voor hoogwaardig afdelings,- printprofessionals en in-plant klanten.

Xerox D Series®

Xerox D Series®

Monochrome MFP's die een hoogwaardige reproductie van tekst, solids, foto's en afbeeldingen bieden voor gepolijste, professionele resultaten.

Koop/huur Xerox printers

Koop/huur een Xerox printer

Kies uit een uitgebreide reeks multifunctionele laserprinters voor op kantoor: kopieerapparaat, scanner, printer en faxapparaat in één. U kunt Xerox printers kopen die passen bij de behoeften van kleine, middelgrote of grote bedrijven. ITAF biedt de klanten tot 5 jaar garantie en gratis hardware recycling.

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.