Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maak kennis met de Microsoft Surface Pro 7 – de beste in klasse 2 in 1 zakelijke laptop

Microsoft Surface Pro 7 promotion

Zoals vermeld op Microsoft – maak verbinding, creëer en maak het u gemakkelijk met de nieuwste Surface Pro-lijn! De Microsoft Surface Pro 7 is een update van de uitstekende Surface Pro 6 met nieuwe processors en tot slot een USB-C poort.

De unieke ontwerptaal van Microsoft blijft opvallen met Surface Pro 7. Goed gemaakte computers met scherpe lijnen, licht gestructureerde magnesiumbehuizingen met afgeronde hoeken en de ongeëvenaarde standaard op de achterkant.

Het uiterlijk en gevoel van de Surface Pro 7

Het 12,3 inch scherm is nog steeds helder en mooi, maar de grote randen aan de zijkanten zien er nu een beetje gedateerd uit in vergelijking met de Surface Pro X, traditionele laptops en mobiele tablets. Alle versies zijn verkrijgbaar in de platinagrijze kleur van Microsoft, terwijl sommige ook verkrijgbaar zijn in het zwart, wat zeker leuker is.

Met 775 g zonder het toetsenbord is de Surface Pro 7 slechts 150 g zwaarder dan de 12,9 inch Apple iPad Pro met vergelijkbare afmetingen. Met de uitstekende Signature Type Cover van Microsoft van 310 g is de tablet 1,085 kg, wat lichter is dan de meeste laptops, waaronder de 1,25 kg MacBook Air en 1,265 kg Surface Laptop 3.

Het toetsenbord is hetzelfde als vorig jaar, waardoor het een van de beste is op elke laptop, laat staan een tablet, met een uitstekend toetsgevoel, reizen en stabiliteit, terwijl het touchpad klein, maar soepel en responsief is.

Surface Pro 7 processor en batterijduur

De Surface Pro 7 wordt geleverd met Intel’s i3-, i5 of i7 processors van de 10e generatie. Hoewel de i3 prima geschikt is voor licht gebruik, willen de meesten de Core i5 of i7 versies, die aanzienlijk geschikter zijn. Desalniettemin kunnen Surface Pro 7 met i5 en i7 processors bijvoorbeeld algemene computers verwerken zonder vertraging, zelfs met 10 geopende applicaties met veel tabbladen in Chrome en verschillende grote afbeeldingen geopend.

Surface Pro 7 poorten: USB-C poort

Een grote nieuwe verandering is de introductie van USB-C. De moderne, industriestandaard poort is een manusje van alles en vervangt de mini Display poort van oudere Surface apparaten. Met USB-C kun je de Surface opladen, een willekeurig aantal accessoires aansluiten, waaronder beeldschermen, schijven, ethernetadapters, enzovoort. Je kunt hem ook aansluiten op een USB-C dock voor stroom, beeldschermen en accessoires, allemaal via één kabel. Het is niet compatibel met Thunderbolt 3, maar de meeste zullen in orde zijn met de standaard bandbreedte en functies van USB-C, het is alleen jammer dat er maar één is.

Een standaard USB-A poort zorgt voor oudere accessoires, terwijl de Surface Connect de meegeleverde voedingsadapter gebruikt, maar ook kan worden gebruikt om verbinding te maken met een Surface Dock en andere Microsoft accessoires. Een microSD kaartgleuf is ook zeer welkom, vooral voor fotografen.

Surface Pro 7 besturingssysteem en apps

Net als bij andere Windows 10 computers, presenteert de Surface Pro 7 u meerdere software / applicaties en licenties die samenkomen binnen Microsoft 365.
De nieuwe Surface 7 wordt geleverd met vooraf gedefinieerde software en beleidsregels die zijn overeengekomen bij aankoop. Deze zijn:

  • Licentieovereenkomst voor Windows 10
  • Een Microsoft account om in te loggen (dit kan worden omzeild als u de computer tijdens het instellen niet met internet verbindt)
  • Activiteitengeschiedenis
  • OneDrive back-up
  • Microsoft 365 office suite (tot voor kort Office 365)
  • Cortana (waarmee Microsoft toegang heeft tot uw locatie, locatiegeschiedenis, contacten, spraakinvoer, spraak,- en handschriftpatronen, typegeschiedenis, zoekgeschiedenis, agendagegevens, berichten, apps en Edge browsegeschiedenis)
  • Privacyinstellingen van het apparaat: online spraakherkenning, vind mijn apparaat, handschrift & typen, advertentie-ID, locatie, diag gegevens, ervaringen op maat

Microsoft Surface Pro 7 promotie

Als Microsoft Partner levert ITAF de Surface Pro 7 zakelijke laptops, optioneel met Intel i5 (Benelux Black) en Intel i7 (Benelux Platinum) processors. ITAF kan u ook ondersteunen bij het configureren en onderhouden van Microsoft-apps.

Bekijk de Surface Pro 7 in onze hardware,- en softwarewinkel of neem rechtstreeks contact met ons op en gebruik de promotieperiode met beschikbare kortingsprijzen. Maak verbinding, creëer en maak het u gemakkelijk met de nieuwste Surface Pro 7!

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).