Zoek
Sluit dit zoekvak.

5 vragen die kleine en middelgrote ondernemingen moeten stellen voordat ze de juiste cloud hosting provider kiezen

Cloud Hosting Provider

Er is een goede reden waarom organisaties van elke omvang zich begonnen te optimaliseren voor cloudhosting van hun applicaties bij cloud hosting providers. Een van de eerste voordelen die wordt opgemerkt, is de duidelijke eliminatie van kosten. Het is aangetoond dat de vooraf gemaakte kosten in verband met technologieaankopen, de kosten in verband met het beheer van deze technologie in de loop van de tijd en de rompslomp in verband met het opschalen van de infrastructuur zodra deze is geïnstalleerd, grotendeels worden verminderd door het gebruik van clouda pplicatie hosting. Lees in dit artikel meer over de 5 vragen die kleine en middelgrote ondernemingen moeten stellen voordat ze de juiste cloud hosting provider kiezen.

Een kleine of middelgrote onderneming (KMO) zijn in een wereld van technologie is hard, vooral als u geen IT-expert bent of uw werk niet nauw verwant is met dit gebied. Daarom moet u niet geloven dat alle cloudhostingproviders gelijk zijn gemaakt. Enkele van de meest voorkomende valkuilen wanneer u niet zorgvuldig de juiste cloud hostingprovider kiest, zijn onverwachte uitval of langdurige perioden van downtime en dit kan zeker worden voorkomen.

Hoewel er geen onfeilbare manier is om ervoor te zorgen dat een cloudhostingprovider aan alle vereisten voldoet die uw KMO-bedrijf nodig heeft, zijn hier enkele vragen die u moet stellen voordat u de juiste cloudhostingprovider voor uw bedrijf kiest.

1. Wat is de connectiviteit van cloudserviceproviders?

Uit recente onderzoeken is gebleken dat 71% van de respondenten zei dat connectiviteit de belangrijkste overweging was voor Cloud Computing. Interconnectie is van cruciaal belang voor superieure cloudprestaties. Dus lees voordat u besluit over uw cloudserviceprovider de beoordelingen van zijn klanten door, kijk wat uw niche-beïnvloeders zeggen of vraag gewoon naar uw connecties.

2. Hoe worden mijn gegevens beschermd?

Ten tweede, maar helemaal niet minder belangrijk, is om te weten hoe uw gegevens worden beschermd. Ook al lijkt dit misschien vreemd en onbekend voor u, we leven in een tijdperk waarin data alles is en veilig online zijn een van de grootste prioriteiten voor bedrijven en hun bedrijven is geworden. Daarom moet het veilig stellen van uw gegevens en uit de buurt van malware en breuk uw topprioriteit zijn.

3. Hoe host en beheert de cloud hostingprovider load balance?

In plaats van uw eigen datacenter te bouwen en uw eigen computerhardware en -software te kopen, kunt u een cloudhostingprovider gebruiken en precies dezelfde voordelen hebben. Er moet echter veel aandacht worden besteed aan het vermogen van de aanbieder om applicatieworkloads van verschillende organisaties effectief te beheren. Load balancing moet worden uitgevoerd op een manier om gemakkelijk te detecteren en te distribueren als de werkbelasting van een organisatie andere werkbelastingen negatief begint te beïnvloeden.

4. Hoe lang duurt het om mijn applicatie (s) te herstellen van een ramp?

Stem uw oplossing af op uw zakelijke vereisten. Weet vooraf hoe snel u uw applicaties moet herstellen en verifieer dat de cloud hosting provider een oplossing heeft om aan die verwachtingen te voldoen.

5. Hoe gaat de cloud hostingprovider om met verandermanagement?

Goed gedefinieerd en gecontroleerd verandermanagement is cruciaal voor het succesvol runnen van een datacenter van elke omvang. Alle wijzigingen moeten zowel intern als extern worden gemeld voordat er daadwerkelijk een wijziging plaatsvindt. Hoewel dit misschien triviaal en verwacht klinkt, zorgt het ervoor dat deze besturingsprocessen volledig veld en goed gedocumenteerd zijn, veel in de tijden waarin het probleem zich voordoet.

Kies uw provider zorgvuldig omdat deze een van de grootste activa van uw bedrijf zal hosten. Weet dat ITAF er altijd is om je te ondersteunen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).